Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko su Ivana i Marko? (O ljudima koji zive u reklamama)  (Pročitano 64002 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
 Smile Smile Smile

lik je fuckin Deda Mraz !!!

Matori, jel možeš nešto da poručiš od mene za Dženifer Lopez ??
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Jasno, sve ce da smisle opet da zavuku ruku u dzep ali sa druge strane, ko dzabe radi? Ali jako retko ko reaguje na kritiku i to direktno, e, ovo vec nije obican marketing.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Zna se ko je najbolji.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number

Pozdrav brate Smile

Cemu odusevljenje? Lepo sto su se setili (kada su poceli da dobijaju primedbe i videli da "ne pije vodu") da priznaju da Ivana i Marko ustvari nisu to nego glumci i da im treba drugaciji koncept Smile Ne razumem

Doduse, neki ne bi ni to uradili  Smile
Sinak, kada klikneš na video i odeš na YT videćeš da je klip postavila neka budala sa korisničkim nalogom ErsteBankSrbija... ja mislim da je ovo fotošop

Smile Smile Smile

lik je fuckin Deda Mraz !!!

Matori, jel možeš nešto da poručiš od mene za Dženifer Lopez ??
Buraz nisi ti nju video sa 2 metra Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nije fotoshop al izgleda video me malo nervira. Napravljen je sa navodnim "greskama" da bi ispao "autentican" youtube video napravljen onako "uz put". Osvetljenje u video je profesionalno (da ja imam stalno tako svetlo pri snimanju bez dva tri reflektora i difuzora da se ne njakam  Smile), na momente neostra slika uradjena u post-pro da izgleda da autofokus "radi" samo sto se on nije mrdo nimalo pa da je i auto fokus on bi ostao ostar. Video je verovatno radjen u full HD i uradjena je korekcija boja. Prfoi rad koji bi trebao da se proda kao "amaterski video" spontano uradjen.
AL dobro, ja radim sa tim stvarima pa mi upada u oko.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
ljudi ne budite naivni   Smile

umesto da anketiraju stanovnistvo (telefonskim pozivima , anketari na terenu ...) oni su prikupili potrebne informacije sa ovog foruma . vrlo lako i isplativo . Smile

e sada ce da naprave novu reklamu , i novu kampanju koja ce biti prilagodjena nasim zeljama  Smile

samo sto , kod pametnog coveka , nikada nece proci nijedna zamisao tog tipa jer je sve preskupo  Smile

kako god to upakovali , zamislili prostom racunicom cemo zakljuciti da cemo polovinu stana isplatiti njima  Smile

ako stan kosta 50000 e , kredit ce na kraju isplacivanja (25-30 godina ) iznositi oko 75000 e . znaci 25000 e dacemo banci sto je bila ljubazna pa nam dala kredit  Smile

nece moci , nece  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
sve je to lepo svi bi hteli nase reklame gde se pojavljuju nase licnosti ali pitam odakle? kojih para
jer ima neko od vas predstavu koliko kosta jedna reklama sa umereno poznatom licnoscu?

Mateus je trazio 200000e kad je bio u Partizanu da reklamira Bip pivo a gde su ostali troskovi. To je jako skupa igracka

btw sektor za komunikacije Erste banke lol
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
kako god to upakovali , zamislili prostom racunicom cemo zakljuciti da cemo polovinu stana isplatiti njima  Smile

ako stan kosta 50000 e , kredit ce na kraju isplacivanja (25-30 godina ) iznositi oko 75000 e . znaci 25000 e dacemo banci sto je bila ljubazna pa nam dala kredit  Smile

nece moci , nece  Smile
A kako bi ti? Smile

Nije fotoshop al izgleda video me malo nervira. Napravljen je sa navodnim "greskama" da bi ispao "autentican" youtube video napravljen onako "uz put". Osvetljenje u video je profesionalno (da ja imam stalno tako svetlo pri snimanju bez dva tri reflektora i difuzora da se ne njakam  Smile), na momente neostra slika uradjena u post-pro da izgleda da autofokus "radi" samo sto se on nije mrdo nimalo pa da je i auto fokus on bi ostao ostar. Video je verovatno radjen u full HD i uradjena je korekcija boja. Prfoi rad koji bi trebao da se proda kao "amaterski video" spontano uradjen.
AL dobro, ja radim sa tim stvarima pa mi upada u oko.
Pa da, kažem ja lepo fotošop Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2010, 15:09:03 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
ljudi ne budite naivni   Smile

umesto da anketiraju stanovnistvo (telefonskim pozivima , anketari na terenu ...) oni su prikupili potrebne informacije sa ovog foruma . vrlo lako i isplativo . Smile

e sada ce da naprave novu reklamu , i novu kampanju koja ce biti prilagodjena nasim zeljama  Smile

samo sto , kod pametnog coveka , nikada nece proci nijedna zamisao tog tipa jer je sve preskupo  Smile

nece moci , nece  Smile

Dobro, njima je u interesu da ono malo ljudi sto bi otislo u druge banke ode njima, jasno. E, sada druga je stvar sto niko u Srbiji nema para niti neko stalno garantovano radno mesto i pristojnu platu. Na zapadu ljudi stede od malih nogu pa kad su tamo 40-50 godina imaju dosta za kucicu u cvecu. Sada opet, lako mu je da stedi mesecno 200 i vise evra kada to ne ostei nesto kad primi 2000 evra. Jos dobija potporu od drzvae u vidu olaksica od poreza zato sto stedi i uz to mu ide naravno i kamata.
U Srbiji ili rentas neku gajbu za dobru lovu ili ti je maltene ista rata da otplacujes sam stan
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
@Laser ..ne bih nikako ... moj diplomski rad se bazirao na marketingu . raditi se mora , ako je trziste "prazno " onda se moraju ciniti ustupci (smanjivanje cena ,kamata ...). oni ne menjaju svoju politiku prema narodu , drze isti tempo . samo se bave sto vizuelnim , sto verbalnim obmanama  Smile

@Maradicu .. i to se sada promenilo . svi koji imaju stanove za izdavanje su prinudjeni da zbog zakona ponude- potraznje i finansijke moci gradjana spuste i to do 30% cene stanova . nijedna banka nije spremna da tako nesto uradi  Smile

To je sistem koji se ni zbog smaka sveta nece promeniti  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.