Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko su i odakle su"SVETI SORABI",knjiga prorocanstvo srbima od deda Vukana  (Pročitano 208047 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
smatram da ne treba mi da pljujemo po teorijama tipa "srbi pa amebe", za to su tu hrvati, siptari i ostala bagra...
Сматрам да требамо.

Citat
kad si vec hejterski raspolozen, otvori temu na srpskim nacionalistima, rasonalistima ili stormfrontu, vidimo se tamo
Јебе се мени за те болиде.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2009, 13:04:05 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
@ghost

smatram da ne treba mi da pljujemo po teorijama tipa "srbi pa amebe", za to su tu hrvati, siptari i ostala bagra... kad si vec hejterski raspolozen, otvori temu na srpskim nacionalistima, rasonalistima ili stormfrontu, vidimo se tamo Smile

bas tako. rekoh ja vise puta "sta ce nama neprijatelji, mi imamo sebe".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
Pozdrav starom drustvu.

Vidim da su tu neumorni stari negativci ali vidim da ima na srecu iiljudi koji bi na ovu temu i dalje nesto konstruktivno rekli ili prokomentarisali.
Ocigledno je  i sledece. Konstantno prisutna leva smetala sa srednjom skolom koja su kompetentna samo da ocenjuju svoje radove iz osnovne i srednje skole ( tj da ih uporedjuju sa ostalim javnim radovima ), su izgleda toliko angazovani u svom zivotu da 25 sati dnevno provode na forumu ( ovom a i drugim verovatno ) i da im je to jedini oblik drustvenog postojanja da se kriju iza svok nick-a i blate svaki drugi pokusaj.
Rekli ste sta imate  o ovoj temi i pustite bre dalje nas koji se LOZIMO na ove gluposti ( kako vi kazete ) da malo prodiskutujemo. Manite nas Vase prosvetiteljske uloge i vracanje nas glupih neukih zaludjenih na pravi VAS IZABRANI put.
Dodao bih takodje jos i ovo. Objavi frajeru svoje radove iz osnovne i srednje skole ( ako si uopste i isao u skolu ) skeniraj ih pa nam nakaci na forum da MI ocenimo jeli to na drini cuprija u odnosu na nasto drugo ili je obicno smece gledano i za tu skolu u koju si navodno isao. Ako je to ne otkriven novi literarni ep budi uveren da ih skole cuvaju i po 20 - 30 god , te slobodno mozes da odes zatrazis skeniras vratis i okacis pdf da i mi vidimo tvoju literarnu kompetenciju.

I ponovo sebe dovodis u nezavidan polozaj ( rekao bih ispadas "glup u drustvu" ) potvrdom da nisi  ni procitao knjigu o kojoj je rec i o kojoj diskutujemo vec vise meseci.

Sada malo o temi.
Postoji i druga knjiga istog autora ali ona nije nova. Ovo je valjda drugo izdanje. VIZANTIJSKI KRST. Uzeo sam jedan komad i tek kada je dosla komsinica ( na kafu kod zene ) i videla sliku krsta ode do kuce i donese svoj. Kaze da je ona to kupila jos 99 malo posle bombardovanja. Ali bilo je jos iznenadjennja po tom pitanju. I nas paroh mi rece da zna za taj krst i da zna da ga koriste i imaju na Hilandaru.

Rec je koliko sam ja razumeo i malo se interesovao o toj temi o nasem pravoslavnom izvornom obliku krsta ali i takodje o nacinu molitve nase izvorno pravoslavne.

Gledajuci sajt koji je pacakamche ( mislim da znam sta to ime znaci ) naveo www.nenadgavrilovic.com neznam sta da kazem. Dobre stvari su uvek proste stvari. Med ren limun zalfija vino, c vitamin, riblje ulje, muskatni orascic,karanfilic.
Pa ljudi to sve postoji odavni i koristilo se nego smo mi od nase prevelike sujete i velikog misljenja o sebi to izbacili ( misleci da smo bogovi jer su nam sastavi iz osnovne skole prevazisli i nobelovce, ali eto gle nepravde mi sada visimo po forumima i smaramo druge a neki kreten se tamo poziva i na pink i na glavne kanale nacionalnih TV i pisu sve novine u regionu o njemu) .

Moja porodica ne jede klasicno zakiseljenju tursiju ( esencijom ) od kada mi je doktor u 29 god. zivota rekao ili to ili jetra. Bogu hvala sada imam 37 skoro.

Svako ima slobodu izbora. Oce li primiti tamiflu ( sa aktivnim jedinjenjem zive ) koji izaziva pad IQ za 10 cim se primi ali i mnoge autoimune bolesti ( reakcije kako oni to kazu ) ili ce jesti med i orase.
Pardon pogresih u zaru pisanja, orasi su za drugo, mislio sam na ren.

Ajde pa se cujemo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Иначе Гавриловићу, сада видим да си прешао на своју bratsrbin персону.  Smile
Јеси ли се ти то мало увредио. Боли чињеница да је твоја књига смешна. Smile

Читао сам је, ено неко је скенирао. И нисам рекао да су моји радови из основне врхунски, него да су у поређењу са твојом књижицом ко "На Дрини ћуприја". Али шта ја теби говорим. Ти то већ знаш, само се покушаваш извући извртањем речи, зар не, Гавриловићу? Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 14:28:28 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Ја бих добро размислио па продао књигу Холивуду, ворнер продукција Вукана глуми Лесли Нилсен а подводне Атлантиђане скуше и шарани, локација Обедска бара па кад компјутерски генерисани Сораби крену у потопљавање Атлантиде иде музика у позадини из филма Коса "Aquarius" ..........
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 14:42:17 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Citat
Вукана глуми Лесли Нилсен а подводне Атлантиђане скуше и шарани

Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 14:55:16 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Molicu one kojima je do sprdanja da zaobidju ovu temu , hebo te koji ste vi levati , covek se trudi da pomogne i spase ono što se da spasiti a vi se zevzečite  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Molicu one kojima je do sprdanja da zaobidju ovu temu , hebo te koji ste vi levati , covek se trudi da pomogne i spase ono što se da spasiti a vi se zevzečite  Smile
Па дај Ринака, лик је обичан лажов. Не интересује ту њега спашавање ничега, осим сопственог дупета.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ne bih rekao , ja mislim da je njemu najmanje stalo do sebe !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Али ако му је стало до народа, зашто своје књиге не објави бесплатно на интернету?
« Poslednja izmena: 16. Dec 2009, 17:52:56 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.