Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko su i odakle su"SVETI SORABI",knjiga prorocanstvo srbima od deda Vukana  (Pročitano 208011 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
E ljudi.  Jedino što je evidentno je da patite od teških prekida u prenosu moždanih signala.  Naš narod bi možda to nazvao paranoja.  Ajde mi samo jedno recite.  Da li poznajete tipa.  Jeste li procitali išta što je napisao.  Jeste li koristili neki njegov lek ili bilo šta drugo.
Imam još jedno pitanje za dežurne pljuvače i tipove koji se u sve razumeju.
Napišite šta ste vi objavili u životu i generalno šta ste uradili u životu a naročito ako je to javno delo.

Mislim da tipu koji se danima pojavljuje na nacionalnim dnevnicima i skoro u vecini novina i to na naslovnim stranama i tipu koji je Vladi Srbije ponudio lek za svinjski gip uopste ne treba reklamiranje na burek forumu na jednoj od milion tema.
Mislim samo da je sve to što pričate samo duboki plod vaših neostvarenih fantazija a da čovek zna konkretno da nešto uradi i da je to uradio

U trenutku SVETSKE epidemije gripa obznanio je lek ZA ĐŽABE.

Teшка параноја слажем се ... људи мртви ладни игноришу 2500 година своје историје и такву интелектуалну величину као што је Деретић тако да ме стварно не чуди да са омаловажавањем гледају на једног мудрог и свестраног човека са Романије ... нема таквима помоћи.

Него размишљам да ли треба ако не примим вакцину против грипа да пијем тај чај превентивно?
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 17:08:03 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Ja verujem da je taj lek delotvoran i zahvaljujem mu se na svemu !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Wildfire S
E ljudi.  Jedino što je evidentno je da patite od teških prekida u prenosu moždanih signala.  Naš narod bi možda to nazvao paranoja.  Ajde mi samo jedno recite.  Da li poznajete tipa.  Jeste li procitali išta što je napisao.  Jeste li koristili neki njegov lek ili bilo šta drugo.
Napišite šta ste vi objavili u životu i generalno šta ste uradili u životu a naročito ako je to javno delo.

Mislim da tipu koji se danima pojavljuje na nacionalnim dnevnicima i skoro u vecini novina i to na naslovnim stranama i tipu koji je Vladi Srbije ponudio lek za svinjski gip uopste ne treba reklamiranje na burek forumu na jednoj od milion tema.
Mislim samo da je sve to što pričate samo duboki plod vaših neostvarenih fantazija a da čovek zna konkretno da nešto uradi i da je to uradio

Teшка параноја слажем се ... људи мртви ладни игноришу 2500 година своје историје и такву интелектуалну величину као што је Деретић тако да ме стварно не чуди да са омаловажавањем гледају на једног мудрог и свестраног човека са Романије ... нема таквима помоћи.

Kako to misliš 2500?
Ja mislim da su prošle godine, na proleće, našli neke zapise u piramidama koji kad se prevedu znači "Sorbe". Mada hijeroglifi nisu još uvek u potpunosti proučeni.... tako da je možda loš prevod reči Sorabi a možda je u potpunosti omašen prevod.
Mada, iskreno... ja više verujem da je ovo prvo.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 18:11:48 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ne radi ti ovaj link pačak  Smile
 www. nenadgavrilovic. com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
I kako ja sada da vidim taj besplatni recept! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Bice da nije besplatan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Дај паре, па ћеш видети. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Kako to misliš 2500?

Па лепо ... гомила људи овде је усресређена на последњих 500 година ... као да Срба није ни било до доласка Турака  Smile ... А где је ту Индија, где је претходних 2500 година историје ... него то није тема ...  Smile

Е бре ... хоће ли ми неко рећи вреди ли тај чај пити превентивно или не? Контам боље ми је да се чувам него да јурим чај тек кад се разболим.

Е ... па шта си мислио? Да има негде нешто за ништа? Аха ... може бити  Smile Да је рецепт бесплатан знао бих да је превара из цуга  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

Е ... па шта си мислио? Да има негде нешто за ништа? Аха ... може бити  Smile Да је рецепт бесплатан знао бих да је превара из цуга  Smile
Он ово и нуди бесплатно. Тј. ти њему бесплатно даш паре. Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 18:02:33 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.