Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko su i odakle su"SVETI SORABI",knjiga prorocanstvo srbima od deda Vukana  (Pročitano 207832 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dobrovece gospodo.

Nemojte mi zameriti na dugom nejavljanju.

Vidim da jos uvek niste procitali deda vukana. Da li to znaci da jos neznate sta su 4 OCILA NA NASEM GRBU.

Mnogo volim clanove koji nesto komentarisu a da nisu uopste upoznati sa temom.

Deda vukan ne prorice nista novo i ne prorice u siframa kao neka prorocanstva pre njega. Covek prica obicnim razumljivim jezikom o temama koje snalaze sve nas danas.
Nikoga nestavlja u prvi plan u smislu buduceg vodje ili vlasti. Slazem se da su to gluposti.

On nam samo govori ko smo bili  i daje ARGUMENTE za to.
Sta ce dalje biti sa nama  mislim da smo svi dovoljno dobri proroci da bi znali odgovor na ovo pitanje, samo malo treba da smanjimo iluziju u kojoj zivimo i realnije sagledamo svet oko nas da bi zakljucili potpuno istu stvar kao i deda vukan

Procitajte  knjigu  UDARAC RUSKIH BOGOVA.
Procitajte doktorsku disertaciju ivice todorovica "mitska istina srba:- covek je naucno dokazao deda vukanove reci.  Kompletna civilizacija je nastala u lepenskom viiru sva i naj starija bozanstva u indiji su nastala od bozanstva iz lepenskog vira ( riboliko stvorenje ). Otuda je i sveti p[etar ribar.  Sahranjivali su mrtve u  joga polozaju. Dakle  gospodo draga  i jedna vrhovna vestina kao sto je joga je nasa tvorevina. Da ne govorimo o  jeziku, azbuci itd itd. I sve to u lepenskom viru je duplo staije od najstarije civilizacije-spisa-epa-bozanstva ili  bilo koje druge civilizacijske tvorevine.

Eto vidite gospodo  ne mora neko biti doktor nauka da bi nesto znao. Deda vukan isto to dobro zna i bez naucnog istrazivanja. Cak mislim da je slika koju je deda  vukan objavio ( pravoslavnog krsta u peruuuuu na planinama)  veci naucni arheolpsko-antropoloski  dokaz  od bilo kog drugog.

Idem da uspavam decu   
laku noc

« Poslednja izmena: 05. Apr 2009, 21:57:04 od bratsrbin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung Galaxy IIs
@bratsrbin Evo jedne prave teme za tebe, @Ghost je sve lepo sazeo u jednom postu:

http://forum.burek.com/srbi-pre-adama-i-posle-njega-istorija-jedne-zloupotrebe-t429766.html

Hmm, i jos nista od besplatnog skeniranog poglavlja. Sta mislis da ce neko da baca pare na takve knjige ?
« Poslednja izmena: 06. Apr 2009, 11:51:08 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 15
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson k850i
Ja sam poceo da citam knjigu, stigao sam do onog dela sa arhandjelom mihajlom i kada je adam ubio Serbana...
Procitacu celu samo kad budem nasao malo slobodnog vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 37
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
 Smile Smile Smile Smile

Небитно је да ли је брат Србин у праву или не.
Овде је битно то да неуки људи, који немају никаквог појма о било чему, коментаришу и тврде нешто супротно.
Ghost је све то лепо срочио у један пост али се није упустио у расправу ни о свом посту ни о теми којоју је тај пост "разбио".

Ма кога брига да ли је деда Вукан у праву, сви ћемо да изигравамо неке интелектуалце и и идемо кроз зид!!! Зашто бисмо ми Срби послушали неког. Имамо историју коју су написали Тито и Ватикан и она нам је одлична.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Nokia 950
Wow svega sam se nacitao ufffff...mnoge ovde mogu da demantujem sa sigurnoscu a mnoge i da podrzim btw. nemogu a da nepreskocim ovu raspravu o cetiri C...boze...pa zar je i bitno odakle ovih 4 C potice,meni iskreno nije,meni je bitnije znacenje za nas srbe i ovaj znak trebao bi jednog dana sve u muci da nas veze,medjutim pojavljuju se ovde neki mudraci koji silu reci SVAK SRBIN SRBINA SPASAVA sputavaju,normalno kao sto je neko napisao u teskim danima pojavi se neki prorok da nas sve vodi,i to je istina,zato sam upao ovde posto mi je hobi ispitivanje mitova pa i nasih proroka koji su vecinom kvazi proroci mada postoje i oni kojima je tesko neverovati...kazem ovo zato sto cim je pomenuto neko prorocanstvo nekog tamo deda Vukana svi pocinju sa nevericom...zasto???...:/...bas sam se iznenadio onim postom o onom slucaju u Swedskoj,lepo je videti da jos neko istrazuje,takvih slucajeva ima u svakoj zemlji...deda Vukan uzima maha pa sam poceo da cackam po njegovoj proslosti i dosao sam do nekih zajednicki tacaka izmedju njega i Sv.Oca Tadije i mislim da se radi o istom coveku pa trazim pomoc od (bratsrbina) da me uputi...mislim da samo promovises knjigu ali i da to sto promovises jeste zapisano po recima deda Vukana ili mozda Tadije i da si upucen u pricu o njemu...daj nesto...ovu povezanost Tadije i Vukana nasao sam u sledecem.Sv.Otac Tadija je davao interviju nekoj nn novinarki koja je taj razgovor sacuvala video zapisom...taj dijalog izmedju nje i Tadije vodio se slicno kao sto se vodio dijalog izmedju Vukana i novinarke(imam odlomak iz knjige)...reci Vukana pisane u knjizi,dijalekt...nedorecenost...i neke stvarno stare reci...,slicne su kao i na video zapisima Tadije,tacnije identicne....takodje vazi i za govor novinarke...jos uvek nemam boljih dokaza da tvrdim da je Vukan zapravo Tadija...za neupucene otac Tadija je dve godine pre nego sto se to desilo prorekao sudbinu kosova i sve se ispunilo takodje mnoga njegova prorocanstva tek treba da se potvrde,mnoga su za neverovati ali eto...ako je otac Tadija zapravo Vukan ovu knjigu treba procitati bar iz znatizelje...neko mozda zloupotrebljava reci oca Tadije pa ih je prebacio u knjigu da bi na tome zaradio a ako je bratsrbin jedan od tih onda verovatno moze da potvrdi moje sumnje ovde...znaci ocekujem odgovor da ili ne...jos jedan podatak bitan je da je otac Tadija prorekao svoju smrt pa je brze bolje nasao nekoga kome ce ostaviti svoje reci,to je uradio 2000 godine kada je i preminuo...sada posle 8-9 godina pojavljuje se Vukan...bratsrbin ako si jedan od izdavaca slobodno kazi Smiley i verovatno imash vise informacija o Tadiji nego ja....o Sorabima nikako nepocinjite raspravu jer je mene odvela na Ande u Americi na mesto gde je u steni isklesan znak identican znaku SvetihSoraba ...svetih ratnika...divova...prvog blakanskog plemena i td. ...Sorabi nisu nikako definisani samo postoje nagadjanja legende i mitovi...i mogao bih da pisem jos mnogo o tome ali cu najpre da sacekam odgovor...
« Poslednja izmena: 30. Jun 2009, 02:58:09 od Bellfago0r »
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 37
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Прича о четири оцила на српском грбу је заправо прича о тој старој Србији која је нестала и о којој ми немамо појма.
Нисам сигуран како стварно иде али могу препричати суштину. Много много одавно на свету је постојала само једна земља (не знам како се звала) и у њој је најважнији Бог био богиња Сербона (критичари ове теме- јел је сербона имала везе са џедајима, ја стварно не знам колико треба да будеш глуп и да кажеш да име Сербона нема никакве везе са Сербима, како смо се ми називали пре Вука Караџића).
У тој земљи је све било супер, људи су радили, напредовали, градили, уздизали се културно и научно. Онда је ко што све то бива у тој земљи испало срање борба и шта год, и појавила се богиња Сербона и рекла им да је послала четири камена на четири стране света и да ће се срање на земљи наставити и постојати све док се та четири камена не споје у једно. Онда ће поново доћи Сербона и све ће бити као што је било у тој првој држави.
То се може повезати и са Царством небеским из Светог писма.

Прича о четири с као Само слога Србина спашава или Сваки Србин Србина спашава су настале деведесетих од стране Вука Драшковића који је још као српски симбол увео и раздвојена три прста, што ти је нека врста сатанистичког поздрава јер представља раздвојено свето тројство. Иначе реченица Само слога Србина Спашава је тачна али оно што је жалосно је да смо ми сложни само кад су ратови.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Nokia 950
Zagolicao si mi mastu da opet malo cackam po Sorabima,eto lepog objasnjenja...ali nema bratsrbin-a da mi odg.....uostalom jos malo sam istrazivao i ovo sto sam napisao o sv.Tadiji mozda je netacno ali ima tu mnogo toga novog sto sam otkrio i mislim da je deda potpuni fejk nazalost  Smile

Evo odlomka iz knjige deda Vukana koji sam obecao...

'deda Vukan: PA KOLIKO SU DETE SRBI NEMORALNI,TOLIKO SU IM I DUHOVNICI POKVARENI.
novinarka: Deda,kako možeš tako da govoriš protiv službenika Srpske Pravoslavne Crkve u državi Srbiji?
deda Vukan: DETE,NE GOVORIM JA NIŠTA ŠTO NIJE.A DRUGO,TO NISU MOJE REČI.TO JE PRE SEDAMNAEST VEKOVA REKO SVETI ANTONIJE EGIPATSKI.(Antonije Egipatski,prema tim knjigama,je treća generacija od direktnih Hristovih učenika i govori da je on sačuvao pravoslavnu veru od propasti..)
novinarka: Deda,nemoj ponovo da izmišljaš.Šta je on tada mogao da zna šta će se danas dešavati?
deda Vukan: DETE,BUDUĆNOST BOŽIJIM LjUDIMA NIJE NEPOZNATA.ZNAO JE SVETI ANTONIJE KAKO ĆE U POSLEDNjA VREMENA DjAVO DA ZAVODI LjUDI.EVE TI OVDI U TU ISTU KNjIGU PA PROČITAJ SAMA ŠTA JE REKO.DA NE BUDE DEDA REKO OVO,DEDA REKO ONO,DEDA IZMIŠLjA.
novinarka: Deda,gde da pročitam?
deda Vukan: DETE,EVE TI OVDE OVO DVAJESTREĆE PRAVILO OD SVETI ANTONIJE.ČITAJ DETE.MILO MI SLUŠATI TE REČI OD VELIKI PRAVOSLAVNI SVETITELj.
novinarka: Evo ovako piše:Neki od njegovih učenika,videći mnoge monahe u pustinji ukrašene velikim dobrodeteljima,pitali su ga:Oče,da li će dugo trajati ta zagrejana revnost i ta ljubav ka samoći,poniznosti,smirenju,izdržanju i svima ostalim dobrodeteljima,kojih se sada tako usrdno pridržava mnoštvo monaha?Božiji čovek sa uzdisanjem i u suzama odgovori:Doćiće vreme,ljubazna moja deco,kad će monasi ostaviti pustinju,skupljaće se po velikim gradovima,gde će,mesto pustinjačkih peštera i tesnih ćelija,podizati gorde palate,koje će se moći porediti sa carskim dvorovima;mesto siromaštva porašće ljubav za sabiranjem bogatstva;gordost će zameniti smirenje;mnogi će se pogorditi golim znanjem-bez dobrih dela,koja odgovaraju znanju;ljubav će ohladneti;mesto izdržanja pojaviće se črevougodije;mnogi će se od njih brinuti o raskošnim jelima,kao i sami mirijani,od kojih se monasi neće ni po čemu drugom razlikovati osim po odelu i kapi;i bez obzira na to što će živeti pomešani sa svetom,oni će sami sebe nazivati usamljenicima.Osim toga oni će se veličati govoreći:Ja sam Pavlov,ja Apolov (slovo 1,Kor.1,12) kao da se sva sila njihovog monaštva sastoji u dostojanstvu njihovih prethodnika.
ovnarka: Deda,ovo što ovde piše su potpuno užasne stvari!Ti me sa ovim citatima odvraćaš od moje pravoslavne vere.Sigurno si ti ovu knjigu pisao i štampao.Nemoguće da su pravoslavni svetitelji ovako govorili,a da nam danas njihovi naslednici govore potpuno suprotne stvari!
deda Vukan: DETE,EVE TI KNjIGA PA LEPO VIDI I KO JE PISO I KO JE ŠTAMPO.
novinarka: Deda,evo čitam naslov,piše:Duhovno zlato kojim se nebo kupuje.Istorija monaha u Egiptu.
deda Vukan: A DETE,KO JE PEČATIO TU KNjIGU?AJDE,ČITAJ.
novinarka: Deda,ovde piše:Manastir Hilandar.
deda Vukan: PA JEL DEDA TO ŠTAMPO DETE?I PISO U TU KNjIGU TE STVARI?
novinarka: Deda,stvarno izvini,nisi.Ali,ne mogu da se odreknem svog duhovnika.On je ful ličnost,on je pravi gradski šmeker,monah,savremen čovek.''..................................

Naćiće se sigurno opet neki pametni,pa da i ovo prokomentariše.Ali ja mislim,iako sam sad pričao više o pravoslavlju,da nisam pogrešio temu,jer šta su Srbi bez njihove pravoslavne vere?Niko.Pravoslavlje nas čini tim što jesmo.Znate li da samo Sprska,Ruska,Jermenska pravoslavna crkva i Sveta gora slave po julijanskom,a sve ostale pravoslavne,rimokatolička,protestanti..po gregorijanskom kalendaru?Eto ga još jedan razlog zašto se Srbija godinama,vekovima ugnjetava,ucenjuje..Veliki je značaj u tome kad se koji praznik-Božić.. slave,nije to samo razlika u datumima.Cilj Katoličke crkve je i taj da se ujedine sa pravoslavcima,koji bi opet,pre tog ujedinjenja,morali da se povinuju običajima služenja po katoličkom načinu,i opet stvorili jedinstvenu hrišćansku religiju sa papom,kao vrhovnim poglavarom na čelu i tačno je zacrtana godina do koje treba da ispune taj svoj cilj.Mislim da si se sad uverio da knjiga postoji,a i pogledaj na ovoj adresi što sam napisao u prethodnom postu - http://www.prorocanstvosrbima.rs
Ne mislim da se iko sa ikim sprda,već mislim da je ovo još jedna tvrdnja ko smo mi-Srbi,iz nekog drugog izvora,nezavisno od predavanja.Sve govori o tome da smo mi Srbi zaboravili svoju pravu istinu i da su nam je iz godine u godinu drugi menjali,izbacivali što nije odgovaralo tadašnjim političkim prilikama...

Evo još jedan citat,po meni upečatljiv:''
deda Vukan: ....TUDE TI JEDNO ČOBANČE ČUVAŠE OVCE,PA IH UPITA:ODAKLEN STE?A POŠTO ONO NE RAZUMEDE JEZIK OD STARI SORABI,STARINA SORAB MU NACRTA NA ZEMLjU RAVNOKRAKI KRST ŠTO GA MI DANASKE ZOVEMO VIZANTIJSKI.
novinarka: Dobro deda,nisu ti Sorabi valjda iz krsta.Odakle su oni?
deda Vukan: STARINA NACRTA ONOM ČOBANČETU MAPU OD RAJSKI VRT.RAVNOKRAKI KRST SU ČETIRI SVETE REKE KOJE TEKU U RAJSKI VRT NA ČETIRI KOSMIČKE STRANE SVETA.TO TI JE DETE PEČAT BOŽIJEG STVARANjA NEPOMUĆEN SA ZEMALjSKO ZLO!TO JE DETE SVETO SORABSKO SLOVO!PEČAT OD RAJSKI VRT U LjUDSKA SVEST.TO JE PEČAT OD POBEDE DUŠE U ČOVEKU NAD BOLESNA I POKVARENA PSIHA.GOLEMA JE TAJNA U VIZANTIJSKI KRST!A TO JE ZA VASKE U VLADU SAMO NEKI FOLKLORNI ZNAK.A ONDAK TI DETE ONO ČOBANČE UPITA SORABA:A KUDE IDETE?KUDE STE KRENULI?A SORAB MU NACRTA ČETIRI S (C) OKO KRSTA.KAKO JE CRTO TA ČETIRI S (C) SA MAČ,VATRA ŽIVA IZ ZEMLjU KREŠE.
novinarka: Deda,šta je Sorab nacrtao?Šta su za čobanina značila ta četiri slova S (C) što mu je nacrtao?
deda Vukan: DETE,TO SU ČETIRI KRILA OD SRPSKU VOJSKU KOJA KREĆE NA ČETIRI STRANE SVETA DA S VATRU NEBESKU SPALI VATRU DjAVOLjSKU!DA NIKAKVO ZLO NE MOŽE DA DOPRE DO BOŽIJI PRESTO!TO SU TI DETE ČETIRI SRPSKA SLOVA S (C)!TO JE SILA I SLAVA STARE SORABSKE VOJSKE!I PREDANjE KAZUJE:KAD SE NA KRAJ OD KOSMIČKO VREME TA SORABSKA VOJSKA PONOVO UJEDINI OKO RAVNOKRAKI KRST,TADE ĆE DA BIDNE PUN KRUG OKO KRST!TO ĆE DA BIDNE POTPUNA POBEDA SORABA NAD SOTONU I NAD VREME!
novinarka: Deda,da li to znači da će tada da bude smak sveta?
deda Vukan: DETE,TADE ĆE DA BIDNE STRAŠNI SUD!TADE ĆE GOSPOD DA SUDI NARODIMA,A NE PODMITLjIVE SUDIJE OD OVAJ SVET.
novinarka: Deda,tek sada mi postaje jasno,šta zapravo znači vizantijski krst sa četiri slova S (C)!To je objava rata neprijateljima Starih Soraba koja je zapečaćena nekada na zemlji!
deda Vukan: DETE.ONO TI ČOBANČE TAJ ZNAK PRECRTA NA JEDNA JAGNjEĆA KOŽA TE REČE NA DRUGI ČOBANI:KADA SE OVI ZNAK BUDE VIJORIO NA NEBO,BLIZU JE KRAJ SVETA!
novinarka: Kada će se taj znak vijoriti na nebu deda?
deda Vukan: DETE,ON SE VIJORI NA SRPSKA ZASTAVA!A TO JE VEĆ GOLEM ZNAK!
novinarka: Deda,nismo mi bili toga svesni kada smo stavljali taj znak na srpsku zastavu.
deda Vukan: DETE,TAKO JE SUDBINA HTELA!U VAMI JE IPAK OSTALO NEŠTO OD SRPSKA KRV,IAKO VI TO SADE NE VOLITE MLOGO.ETO TI UDES OD SUDBINU!NAJPROZAPADNIJA VLADA U ZEMLjA SRBIJA NA SVOJA ZASTAVA MEĆE ZNAK KOJI JE U STARO DOBA SKRŠIO ZAPADNE SILE!''.
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Samsung Galaxy IIs
Zar ne vidite da reklama "ne pali" ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 37
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ја заправо не схватам како тебе није срамота више да коментаришеш!!!

Брате ако ти имаш другачија сазнања, ако си сигуран да ово није тачно- изнеси своје доказе, мани да тресеш празну сламу. Иди на филозофски део форума и тамо качи своја размишљања, мада не верујем ни да ће те и тамо схватити пошто ти ниси способан за дискусију.

Кењање у стилу ово су џедаји и књига је глупа зато ја нећу да је читам неће нас никуд одвести.

Ако не схваташ шта значи дискусија, немој да дискутујеш, ако не знаш ништа о књизи и не желиш ништа да сазнаш о њој ја не знам кој курац ти тражиш овде!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.33
mob
Nokia 950
Lepo si mu rekao...ja nereklamiram i poceo sam da istrazujem o ovome zato sto sam se zaprepastio kada sam video jednu celu stranu u "GROM''-u koja reklamira ovu knjigu...lol
Istinu u ovakvim slucajevima je lako naci,logicki,ako je neko nesto napisao,ispricao ili pak prerpricao o tome bi trebao da ostavi i neki trag,ko je to,odakle je,puno ime i slicno...o deda Vukanu nemam nista sem ovih odsecaka iz knjige(ogranicio sam se na internet traganje) a imam jos nekoliko takozvanih svetaca koji govorkaju nesto u stilu pisanom kao u knjizi deda Vukana...necu da narusavam necije interese ali mislim da je knjiga fejk i nacin da se zaradi...a posto se nejavlja onaj ko je pokrenuo ovu temu stvar je jos jasnija...slicne teme zapocete su i na drugim forumima a zanimljivo je da se pokretaci tema potpisuju ''sveromuboga'',''sorab'',koje sam ja licno video...i imena su bas ovako napisana sto pokazuje da su napisana na brzinu bez marenja o velikom slovu razmaku i slicno...smesno bi bilo da se radi o istom liku ali sumnjam jer su strukture tekstova u uvodu razliciti?????? Smiley Smile
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.