Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:02:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko se boji Preletacevica jos?  (Pročitano 32731 puta)
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 
    Smile
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Ja sam čuo da uzima 5 litara sveže ljudske krvi po nastupu. Ili jednu devicu.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2017, 12:39:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
ja sam cuo da moze i deci krvi ako je od djeve kraljevskog podrijetla.....
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 121
Zastava
mob
Apple iPhone 7
pa o tome vam i pricam, dokle bre nekakav olos da nam sise krv?
`oce da ebe djevice, da jede i pije krv, a? bahanalije bi da pravi, vidim ja...
e pa, nece moci, ja da placam take zaebancije necu.....

kad mi se gledaju klovnovi, odem u cirkuz. kad bi hranio majmune, odem u zoo vrt. a od politicara ocekujem da proba da se pravi normalan......

Smile
« Poslednja izmena: 12. Mar 2017, 13:27:15 od filid »
IP sačuvana
social share
Wallachia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
na ulice...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Dobija platu u Šekelima Izraelskim...

Da, ipak si takozvani bot. Bar se tako ponašaš.

Naslućuje se defanzivnost prema vladajućoj stranci. Iako se ne deklarišeš kao pobornik, to je očigledno između redova.

Takođe se naslućuje tvoj intelektualni napor da se priča predstavi kao neutralna, ali uopšte nije. Usmjerena je protiv opozicije, konkretno na ovoj temi protiv Belog.
 Npr. "političari su govna, demokratski izbor je iluzija, ali Vučić eksplicitno baš i nije"

Nije nikakav problem ako podržavaš Vučića, i on je opcija.
Meni lično ne odgovara, ali drugima odgovara. Izvolite glasajte.

Nego, ovakva lažna neutralnost ukazuje da ovde ipak prodaješ neku priču.
..

Forum je anoniman, nemaš razlog da skrivaš političku pripadnost od ostalih. Običan, spontan član foruma može da iznosi kakve god hoće stavove i pripadnosti, poželjno samo kulturno.

Tj. ako skrivaš pripadnost, mora da imaš neku drugu motivaciju.
Jer prezentuješ navodno neutralnu priču,  ali sve nekako na račun opozicije ipak.

Ja recimo za Belog neću glasati. Moj lajk zbog zabavnosti ima, ali glas teško.
Opet neki ljudi mogu glasati i za njega. Sloboda izbora.

Ne vidim da neko običan može imati potrebu da   napada Belog i to po svim mogućim osnovama.
Kao da mu taktički cilj da ga politički diskredituje.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Mar 2017, 15:15:22 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 121
Zastava
mob
Apple iPhone 7
a sta je to bot?
ja sam coek seljak i ne razumem nemacki...

nateraste me da i danas razmisljam o Preletacevicu... na koncu price, on i jeste tema. mislim, taj Preletacevic Beli... ja nisam kandidat, pa samim tim nisam ni zanimljiv za pricu... osim, mozda, ako pricu krenem iz mog coska...

elem, posto ste svi upuceni u politicke zavrzlame, teorije zavere i sve sto prati politiku... a ja tu zaostaje, mentalno, sto rece jedan.. mada se trudim da vas pratim. pitao bih vas, znaci, ko placa tim mladim junosama rezijalne troskove, ono tipa, gorivo, materijale, telefone... e da, i overu 10.000 potpisa kod notara? to se sve placa, zar ne? koliko je to novca?
ebo Vucica, ako su pare kod Preletacevica, ajmo njega za gazdu.

dzaba rodjaci, mnogi nisu ukapirali tokove novca. da je taj Beli skupio pare i dao za lecenje nekog deteta, bio bi gromada od co`eka. odma bi rekao da je Car. ovako mi vise lici na.. (aj da ne pcujem..)

ja nisam neciji, ja sam svoj... i mada sam mislio da jos malo razmislim, Vucic mi ipak deluje nekako... najsolidnije od svih ponudjenih... pardon, ovde je tema Preletacevic... hmm, da..

Smile
IP sačuvana
social share
Wallachia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Ok, recimo da nisi stranacki podanik - tzv. bot.

Beli drzi kafic, i ima nekih srednjih para od porodice i slicno. Ima dosta manje para od ostalih kandidata koji su Beogradska politicka aristokratija na neki nacin.

Imamo clana na forumu koji nam govori kako se to kod Belog postize preko stapa i kanapa.

Njegova nazovi "kampanja" je ultrajeftina. Fejsbuk stranica, portali.. poluamaterski ali sarmantan spot koji mu (tako izgleda) je radio drugar iz entuzijazma... za to ne trebaju velike pare.

Znas posto je oglasavanje na fejsu, par desetina eura. Jos on ne iskace sa strane na sajtovima na tzv. "bannerima" kao ostali politicari.

Za sta jos ima, za konja, bijelo odijelo, i slicne sprdnje.

Nisam primjetio da ga ima na televiziji u udarnom terminu, novinama (u reklamnom dijelu), megamitinge po svim gradovima  - tj. tradicionalnim medijima koji zahtjevaju te prilicne pare - cije bi porijeklo bilo sumnjivo.

Njegova pojava u gradu je iznajmljivanje kocija i snimanje telefonom. Nesto sto mozemo i ja i ti da platimo.

O kojim "velikim parama" onda pricamo. IMa para ko svaki malo bogatiji momcic iz grada. A ne neku megakampanju.
Ne znam kako ti je to promaklo. Da li vjerujes rezimskoj stampi, ili upravo njihovu pricu promovises.

---

Bot, je inace clan partije koji promovise stavove svoje stranke obicno na internetu. Stavovi su toliko sablonski i automatizovani, da to maltene i nije misljenje tog clana, nego naredba od stranke sta da kaze.

Porijeklo izraza bot - je robot u virtuelnom svijetu (recimo protivnicki kompjuterski igrac u video igricama). Imitacija vjestacke inteligencije koja nema svoje misljenje nego funkcionise po zadatim komandama.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2017, 16:51:55 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Mozes da potvrdis  Smile
Pa sigurno je saznao za svog studenta posle proslih izbora kada je ovaj postao popularan u celoj Srbiji.

Eh, Orf... mala je ovo bara... sve se sazna...

A uz Belog se slepa zbog popularnosti.. jer kao sto rekoh... mala je ovo bara Smiley

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 12. Mar 2017, 15:25:37

O, uvredjena elita...
Prethodnih dana sam naletela na taj nas domaci twitter i nije mi bilo jasno koliko kukanja ima tu... pa nemama reci...

Kako ih ko odjebe, tako se okrenu protiv njega...
« Poslednja izmena: 12. Mar 2017, 17:01:39 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:02:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.