Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 16:05:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko se boji Preletacevica jos?  (Pročitano 32801 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 121
Zastava
mob
Apple iPhone 7
e fala ti rodzace, prosvetlio si me glede tog bota.. Smile samo ne rece, jel to placen posao? jer, ako jeste evo, mogu oma budem bot od Preletacevica. da ga falim i to, sta mi tesko... za pare.

koliko kosta pooliticka zaebancija znam vrlo dobro, iz prve ruke. ne povratilo se...reci cu samo, nije dzaba, ozbiljne pare treba za to.. nije to bas tako, "Ide Pera, jase konja bela..." cak i taj konj danas u Srbiji ozbiljno kosta.
kad je u pitanju novac, tu nema casti i postenja..

a Preletacevic vise ne zivi samo od kafica, druge su to pare...  skontaces jednog dana. sada si verovatno mlad pa ti je sve zanimljivo, ali jednom... kada Preletacevic sedne u belog BMW-a, sa djevicom pored sebe i odleprsa, a ti ostanes u ruznom komsiluku, ocajan sto te neko jahao dok mu je konj bio na pranju, jahao, a nije hranio...

ali, idemo dalje... bice jos izbora, forum ce dugo trajati...

Smile
IP sačuvana
social share
Wallachia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
То кућо, до тад ћемо да гласамо за Вучка као ти Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 121
Zastava
mob
Apple iPhone 7
То кућо, до тад ћемо да гласамо за Вучка као ти Smile

e tako brate, sto volem kad se lako dogovorimo... Smile sad bi mogli i da popijemo po koju...
za koga god glasali, opet ce neko da kuka.. jbg, Srbija je to.

Nego, ne rece, sta se obicno pije nedeljom predvece?

Smile
« Poslednja izmena: 12. Mar 2017, 17:41:41 od filid »
IP sačuvana
social share
Wallachia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
mob
Samsung 
Лесковац, Лесковац
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
e fala ti rodzace, prosvetlio si me glede tog bota.. Smile samo ne rece, jel to placen posao? jer, ako jeste evo, mogu oma budem bot od Preletacevica. da ga falim i to, sta mi tesko... za pare.

Jeste, i to ponizavajuce jeftino. Tako da su to neki najocajniji slojevi drustva.
Posprdno ih zezaju da rade za najjobicniji sendvic sa salamom.

koliko kosta pooliticka zaebancija znam vrlo dobro, iz prve ruke. ne povratilo se...reci cu samo, nije dzaba, ozbiljne pare treba za to.. nije to bas tako, "Ide Pera, jase konja bela..." cak i taj konj danas u Srbiji ozbiljno kosta.

a Preletacevic vise ne zivi samo od kafica, druge su to pare...  

Izvoli dokazi da je tako.

Ovako samo iznosis insinuacije i pausalne optuzbe.

Moje shvatanje potcijenjujes kao nezrelo.

Izvoli iznesi neke cinjenice o porijeklu para Preletacevica. Ili o navodnoj skupoci njegove "kampanje".

Moguce je okvirno procijeniti koliko neko placa kampanju, kroz kvalitet pojedinih reklama i postupaka.

Vucicev spot  je odradjen  top, cak mi se i ona grafika AV "brze, jace, bolje" svidja.. lijepa animacija.
Ali mi se ne svidja njegova politika.

Da ne postedimo ostale..

Jeremic ocigledno takodje ima para (licnih ili sponzorskih) za mitinge, za bannere i reklame na fejsu.

Jankovic ima podrsku dosta javnih licnosti. Za koje ne vjerujem da je kupio. Kako kupiti Nikolu Koju, covjek je poznat kao prgavi autsajder koji sam bira.
Ne znaci da su definitivn u pravu sto ga podrzavaju, ali kupio ih nije.
Vjerovatno i on ima solidnih para. Imao je veliku platu prije svega, iz tog je sloja.

Za Preletacevica, nista glomazno. Dosta fora su smislili i internet obozavaoci, amaterske obrade slika u programima Paint i slicno.
Predsednicki spot je poluamaterski (ali duhovit).
Kakvi troskovi  Smile

Ako nemas tvrde dokaze za Preletaceviceve "paretine", nego samo insinuacije, nagadjanje, neko navodno iskustvo koje ti imas, a niko drugi nema.
Kako onda da te shvatim nego kao nekog ko je veoma subjektivan u ocjeni kandidata.
Da l si subjektivan spontano, citajuci stampu ili - "po nalogu" mada ne mora da bude, nemam za to dokaze.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2017, 17:54:02 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ja i dalje ne vidim sto su se svi uskocipizdili zbog decka...

Valjda u toj krnjoj demokratiji, gde moras da sakupis 10.000 potpisa da bi se kandidovao, svako ko sakupi te potpise moze da se kandiduje, pa kom opanci, kom obojci...

Inace... jedan drugi juce rece da smo i sjebani ovoliko jer se sve svodi na politicarenje i racunanje procenata... i da na svakim izborima izlaze samo oni sa digitronom u rukama...

Kome smeta jak Beli?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 121
Zastava
mob
Apple iPhone 7
potpuno si u pravu, nemam nikakav materijalni dokaz onjegovom radu, nisam ni u kom pogledu kvalifikovan da dajem ocene. tacno je da iznosim misljenje ekvivalentno svom prizemnom obrazovanju i stecenom zivotnom iskustvu na pustoj periferiji desavanja...

izvinjavam se sto sam protivrecio... necu vise

samo da vi kazem, 10 iljada potpisa nije djaba, jok...

Smile
IP sačuvana
social share
Wallachia
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Ne napadam tebe licno, ni politicko opredjeljenje.

Nego ako optuzujes covjeka da je zbog para u politici, i placenik, i klovn.. (sto su i razlicite stvari inace)
de neku konkretnu osnovu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Sto je najsmesnije, uopste se nisam obracala njemu, veci opstem stanju na drustvenim mrezama koje pratim..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

Kome smeta jak Beli?

Šutanovcu
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 16:05:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.