Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ко нас је убедио да је Слоба био губитник?  (Pročitano 28741 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
to je deo nase istorije...hteo to neko ili ne...

i hitler je deo svapske istorije hteli oni ili ne pa mu opet nedizu spomenik
a i jedan i drugi su odgovorni za stradanje Srbalja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
Tesla je verovatno najveci idol skoro svakom naucniku.
tesko.

tesla je bio na prvom mestu inzenjer

Tesla je za sebe govorio da je pronalazach, niko ga nije zvao nauchnikom i on sebe nije smatrao nauchnikom.
Kad pogledash nije ostavio ni jedan nauchni rad, nije se ni bavio naukom ali je zato promenio svet pronalascima...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
da. pronalazac inzenjer
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
i idemo...nije bitna sustina nego forma...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
inicio, ne budi neotesan.
reci imaju znacenje sa razlogom
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
kom partije zapada bez obzira na istu ideologiju nisu saradjivali nikad sa kom partijama istoka...

i danas vladajuce partije zapada ne saradjuju sa vladajucim partijama istoka...

znaci nije ideologija u pitanju...niti materjalna strana...

oni prosto vide jedni druge kao neprijatlje...i konkurente...

u tome treba traziti i ulogu milosevica...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 14. Jan 2017, 18:24:56
„Višak“ iz Hrvatske se prebacivao u Bosnu, a dodatna pomoć Armiji BiH pristizala je i američkim transportnim avionima „herkules“. Najpoznatija isporuka je ona takozvana tuzlanska, iz 1994, kada je iz američkih aviona isporučeno oružje — telekomunikacije, protivoklopni sistemi, municija i streljačko naoružanje. BiH je i sama proizvodila municiju. Moderna fabrika „Igman“ kod Konjica imala je do rata kapacitet od 300.000 metaka dnevno, a za vreme rata proizvodila je toliko nedeljno, zahvaljujući tome što je pod kontrolom Sarajeva ostala fabrika „Pobeda“ iz Goražda koja je proizvodila inicijalne kapisle.

A malo smo i mi davali da tuku nas, jbg kad smo bolećiv narod Smile

" Godinu dana pre nego sto ce rat da pocne, a zasto to kriti, izmedju nas, Muslimana i Hrvata u
Bosni vodila se prava trka ko ce se vise naoruzati. A mi smo se s razlogom nadali da ce gro oruzja iz sarajevskih kasarni biti nase. Medjutim, prevarili smo se, jer je doslo do izdaje generala Nedje Boskovica, koji je predao kasarnu "Jusuf Džonlić". On je Muslimanima ostavio naoruzanje i municiju i jos im iz Jugoslavije doneo oko 4.000 cevi. "

Baroš: Zvao je Panić mene.
Mladić Ratko: Šta veli?
Baroš: Pa, on, šta ja znam, verovatno su slušali oni taj razgovor.
Mladić Ratko: Da.
Baroš: Oko izlaska, oko ovog teškog naoružanja, da se to ostavi, da će on razgovarati sa Alijom.
Mladić Ratko: Dobro.
Baroš: Da je razgovarao sa Karadžićem i tako i da bi to trebalo sutra da to bude riješeno.
Mladić Ratko: Ništa nećemo ostaviti. Ostavit ćemo samo, mi ćemo njima dati ono, što je po ugovoru od 10-oga. Taj ćemo ugovor realizovati ako oni hoće. Jesi me razumeo?
Baroš: Jesam.
Mladić Ratko: E, tako. Ti se pripremi. Nemoj da vas brukaju kao ovu kasarnu Jusuf Džonlić.
Baroš: Da.
Mladić Ratko: Tamo smo im ostavili naoružanje svo teško i opet su napali kolone, a vas bi masakrirali. Ništa se ti ne sekiraj, svi ćete vi izaći. Vi se tu dobro držite, neće biti nikakvih problema.
Baroš: Dobro.
Mladić Ratko: Daj mi malo Potporu da ga još čujem.
Baroš: Evo.
Mladić Ratko: Halo, halo.
Potpara: Molim, tu sam.
Mladić Ratko: Hej, Potpora. Ovo što je rek'o general Panić o nekakom ostavljanju teškog naoružanja
Potpara: Da, da.
Mladić Ratko:
1 Nemoj da se zanosite, ovi su, ostavili smo tamo celokupno naoružanje u kasarni Jusuf Džonlić.
Potpara: Da, da.
Mladić Ratko: Nismo mi, već ostavio ovaj Bošković tamo.
Potpara: Aha.
Mladić Ratko: A, on je, se, zatrčavo išao je tamo, je zatrčavo i što ima i što nema pravo, niti ovo-ono i kolona je opet napadnuta. Prvo, ako budemo izmještali, izmještaće se kasarna iz Pazarića.
Potpara: Dobro.
Mladić Ratko: I pod istim uslovima onda će se izmestiti i kasarna vaša.
Potpara: Dobro.
Mladić Ratko: Ukoliko su oni spremni da ispune plan, oni su dobili prvi deo svoga naoružanja koje je pripadalo ovoj, ovim prostorijama ove četiri opštine.
Potpara: Aha, aha.
Mladić Ratko: Oni su trebali mirno da evakuišu i Viktor Bubanj, prije i Džonlića i ovu kasarnu iz Pazarića.
Mladić Ratko: A kad to, i to da izađe vojska sa celokupnom opremom i naoružanjem i lakim i teškim.
Mladić Ratko: Pa kad bi to realizovali onda bi se išlo na kasarnu vašu. Međutim, oni su prekršili svoj deo sporazuma. Istina samo su ga poštovali kod Viktor Bubanj. Tamo smo izmestili sve, a u kasarni, u Jusufu Džonliću, ostavljeno im je i teško naoružanje. Ovaj je, sebi dozvoljavao prava i kompetencije koje nema i to na štetu vojske i na štetu, ovaj, srpskoga naroda.
Mladić Ratko: I opet su napali tu kasarnu. Zaklonili su tamo 54 vozila, opreme i tako dalje, a oružje su tamo, koje im je dato, ono je dato u stanju kakvom je bilo, jer je deo toga naoružanja, ovaj, ranije planski, ovaj, dejstvovao i ranije pripremljen njima za odstupanje. I tako kako je, tako, u stanju kakvom su našli. Vi nemojte slučajno da se zalijećete, da primate bilo kakve misare. Nikoga. Mene ćete ovde pitati. Ja sam tu na licu mesta, tu sam neposredno, ovaj, i vidim vas. Mislim da nisam dalje petsto metara od vas. Vidim šta se sve dešava. Ne sekiraj se. Pratim situaciju.

Niđe datuma, izvora i tome slično. Biće da je i ovo iz nekog ustaškog izvora ili možda haškog tribunala. Kakav dabišaizam braćo moja mila Smile Smile Smile

Jugoslaviju bih najbolje opisao kao zgradu za koju jre Srbija jedina zbog svojih zasluga mogla da dobije građevinsku dozvolu. U temelj zgrade uložila je jedina krv i znoj i ta zgrada je u početku imala samo tri stana. Predsednik kućnog saveta je bio kralj koga je nasledio čopajlo sa smešnom titulom maršala. Uspeo je svojim mahinacijama da pomiri stanare a rezultat su nove nacije koje su živele ne više u tri nego u osam stanova. Srbija je zbog opšteg dobra podeljena na tri dela i jedinja je imala dve pokrajine koje su bile države u državi. Pokrajine su imale svoju policiju, sudstvo, prosvetu...Dolazilo je zbog toga do glupih situacija jer ono što je bilo dozvoljeno u Beogradi nije bilo dozvoljeno u N.Sadu. Ovo je važno zbog onoga što sledi jer niko nije večan pa ni ćopajlo. Kada je riknuo na sednicama kućnog saveta pokrajine su zbog interesa svog rukovodstva glasale protiv Srbije. Tome treba da se zahvali stamboliću, latinki kerović i društvu koje je sa vlasti skinuo Sloba u jogurt revoluciji. Paradoks je da su Srbi preko svojih projugoslovenskih predstavnika komunista ipak najviše krivi za svoju propast. Na primer, stambolić je bio takav tip da kada bi mu neki Srbin rekao dobar dan on bi pola dana u pozdravu tražio velikosroski nacionalizam.
  Kolektivno predsedništvo koje je vladalo federacijom vladalo je i JNA koja je bila zajednička. Zato je JNA snimala ustaše kako se naoružavaju i spremaju za izazivanje rata i to je jedino što je mogla vojska da radi jer dežurni predsednik nije reagovao.

Da se ne ponavljam, rat je bio nametnut i nije se mogao izbeći. Sloba je na kraju ipak ostavio rezoluciju 1244 koju nije mogao da sprovede jer se desio peti oktobar. Zanimljivo je da latinkina politićka deca i danas vladaju kao što je fenomen što je dotična još uvek živa.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro

pisali smo o ulozi srbije kroz instrumente jugoslovenske drzavnosti u ustolicenju africkih zemalja i njihove drzavnosti...

evo iz usta ministra diplomatije... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ArijA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4195
Ma evo Bogoljub je tu, jos Mira i Marko da dodju, Ivica da postane predsednik i moze da se postavi spomenik velikom srpskom vodji.  Smile
IP sačuvana
social share
Ogranicenja su iluziona ideoloska prepreka ljudskog uma.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.