svi oni koji hvale nove avatare i ako im se ne dopadaju.tipa:"bas super,pozadina je extra...".kada to vidim dodje mi da ispeglam. ako mi se nesto ne svidja ja lepo kazem tako i tako,a ne nesto da hvalim da bi SF video,kao da njega boli uvo sta drugi misle.
Mislis na mene ?! Ja kod avatara gledam samo pozadine...
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.
Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds. Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
za zhene je vrlo interesantan momenat ... shliht izbija vrlo retko, al kad izbije to mu dodje ko kad izadje dobra Corax-ova karikatura, pa se smejesh tri dana i ne idesh u wc jedno nedelju dana ...