Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: ko je najbolji medju najboljima?
Fabio Capelo
15.9%  (11)
Jose Mourinho
13%  (9)
Arsen Wenger
15.9%  (11)
Sir Alex Ferguson
26.1%  (18)
Giovanni Trapattoni
5.8%  (4)
Sven Goran Ericsson
0%  (0)
Carlo Ancelotti
1.4%  (1)
Marcelo Lippi
14.5%  (10)
Johan Crujff
2.9%  (2)
Otmar Hitzfield
4.3%  (3)
Franck Rijkard
0%  (0)
Valeriy Lobanovsky
0%  (0)
Arigho Sacchi
0%  (0)
Ukupno glasova: 39
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko je najbolji fudbalski trener u svetskom fudbalu u poslednje dve decenije?  (Pročitano 19809 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Slazem se ,slazem se druze ni ja ne bi bolje rekao.  .. Mislim da su to klasicne srpske gluposti mi smo Najpametniji narod,Mi smo najbolji ratnici,mi smo najveci jebaci. . .Mozda se i pokazalo poslednjih godina da nemamo neke velike talente.  .
Nas problem je sto nismo fudbalska nacija,izuzev nas par hiljada zaludjenika ljudi se ne loze na fudbal. . .
U italiji u bedelju u 3(kada se igra vecina utakmica)Ljudi zatcaraju svoje radnje sedaju ispred i na radiju slusaju utakmicu. . .To se kod nas nikad nece desiti. . .
Sto se tice kriminalaca evo ovo za Jovetica prodace ga najverovatnije sada sa nepunih 17 godina za 2,5 miliona evra,a kad bi sacekali dve godine em bi uzeli vise para em bi on stasao kao igrac i bio donekle spreman za inostranstvo. .  .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Nisu nam toliko losi treneri u mladjim kategorijama, ali kad igrac onda dodje u seniorsku ekipu tu nam nastaje problem. Novac je bitan, ali ne i skroz neophodan. Ima siromasnih zemalja koje prave igrace (pritom ne mislim na Argentinu i Brazil jer su i oni za nas pojam u finansijskom smislu).

Pogledajte onog malog Krkica. Vode ga dobri strucnjaci i bice valjda od njega nesto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy

Pogledajte onog malog Krkica. Vode ga dobri strucnjaci i bice valjda od njega nesto.

reci mi nesto vise o tom krkicu, ja stvarno nisam cuo za njega.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Neki srbin koji igra za omladinski tim Barcelone,kazu da je neverovatan potencijal,da ce biti novi Ronalinho. . .Uzeo je Spansko drzavljanstvo. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ima 16 godina. Otac mu je bivsi fudbaler (mislim OFK-e). Inace dobio je ime po ocu, Bojan su i jedan i drugi. Majka mu je Katalonka. Kazu da po sezoni postize po sto golova u kadetskoj ili koja li je to vec liga (ne znam kako to ide). Sada su ga prebacili u Barselonu B i dao je vec par golova. Verovatno je to medjukorak ka prvom timu sledece godine. Inace ortrak mu je onaj mali Meksikanac Djovani dos Santos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
skrenuli smo skroz sa teme.
ajde da se vratimo malo na trenere kako i tema kaze. sta mislite o hector cuperu, "vecitom gubitniku", i o njegovoj taktici?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Pokazivao je Potencijal u Majorci i imao je dobar tim i igru u Interu prve sezone. . .Ali on za mene nije veliki trener.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja njega gotivim..mnogo zna....ali ta finala i ostale odsudne utakmice..ufff....secam se poslednje utakmice u calcio-pre par godina kada je vodio inter protiv lazia..i trebala im je pobeda za titulu...izgubili su 4-2...secam se da je ronaldo plakao kao malo dete Smile.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
ja njega gotivim..mnogo zna....ali ta finala i ostale odsudne utakmice..ufff....secam se poslednje utakmice u calcio-pre par godina kada je vodio inter protiv lazia..i trebala im je pobeda za titulu...izgubili su 4-2...secam se da je ronaldo plakao kao malo dete Smile.....

ne spominji mi tu utakmicu jer mi odmah padne na pamet onaj retardirani klipan vrastislav gresko Smile Smile Smile

a njega kad se setim presedne mi ceo dan. tu utakmicu su izgubili iskljucivo zahvaljujuci njemu!!! Smile Smile Smile

cuper je inace trener takticar, ali po meni taktika mu je bila dosta defanzivna. ako se uzme u obzir kakve je napadace imao u tom trenutku i uopste ceo tim nije nikako smeo igrati defanzivno.
ali nekad bi i urodila plodom. setimo se kako su otresli arsenal iz gaca usred londona 3-0. arsenal je tada igrao sigurno najlepsi fudbal u evropi, a na toj utakmici nisu spojili 2 tacna pasa.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2006, 20:13:41 od Almeyda »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
al zato u milanu 1:5. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.