Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: ko je najbolji medju najboljima?
Fabio Capelo
15.9%  (11)
Jose Mourinho
13%  (9)
Arsen Wenger
15.9%  (11)
Sir Alex Ferguson
26.1%  (18)
Giovanni Trapattoni
5.8%  (4)
Sven Goran Ericsson
0%  (0)
Carlo Ancelotti
1.4%  (1)
Marcelo Lippi
14.5%  (10)
Johan Crujff
2.9%  (2)
Otmar Hitzfield
4.3%  (3)
Franck Rijkard
0%  (0)
Valeriy Lobanovsky
0%  (0)
Arigho Sacchi
0%  (0)
Ukupno glasova: 39
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ko je najbolji fudbalski trener u svetskom fudbalu u poslednje dve decenije?  (Pročitano 20189 puta)
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Lippi ne samo zbog svjetskog naslova nego zbog juventusa a i primjer je kakav treba trener bit.. Nikakav klaun kao mourinho ili capelo koji se posvađa sa pola igrača.

Ferguson ima trofeja na bacanje pa mi je i on u samom vrhu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Nije problem sto oni nisu talentovani vec zato sto igraju u ligi ocajnog kvaliteta i sto ih u principu vode ocajn strucnjaci. Mladi su nam ulazili prvo u finale pa u polufinale EP. Ti bas nadje Mesija i Riberija. Pa oni su u svojim zemljama rariteti. Tebi je izgleda samo igrac, onaj koji igra u nekom od najjacih (i to onom najuzem krugu) evropskih klubova. Pa Veselinovic je cini mi se na onom prvenstvu u S. Irskoj dao vise golova od Volkota o kome bruji cela Engleska i Evropa. Srdjan Knezevic iz Partizana, koji je pozajmljen Bezaniji (inace svojevremeno veliki talenat, bio je cini mi se zamenik kapitena D. Lazovicu u mladjim kategorijama), je pre par godina na nekom turniru cuvao tada buducu zvezdu Vejna Runija i u dzep ga je stavio. Almeyda ti mnogo pojednostavljeno gledas na stvari. U fazonu "Ako nije ko Mesi, jebes ga".
Nas prolem je slaba liga gde igrac ne moze da napreduje. S druge strane Volkot igra u premier ligi. Nas problem su stucnjaci koji mladim igracem smatraju onog ko napuni 22-23 godine i tada krecu da ga ubacuju u igru. Do tada kaljenje u Ubu ili gde vec. S druge strane Volkot ima Vengera, koji ce mu tacno kako treba davati priliku da igra. Mozda sam i ja sada uzeo neki primer za menadzera kakav se i u Evropi retko srece, ali sustina je takva. Ne mozes omalovazavati tako igrace za koje mnogo bolji strucnjaci od mne i tebe kazu da imaju talenta da nesto urade. Talenat sam po sebi nije dovoljan, ali to je vec druga prica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Dule Borko Veslinovic je na tom Prvenstvu bio najbolji strelac,a i najbolji igrac u drustvu Gurkufa[Milan] Podolskog(Borussia]
Ja mislim da je najveci problem sto generalno ne posedujemo kvalitetne strucnjake koji bi na adekvatan nacin radili sa mladima,nije problem sto se oni ubacuju u vatru sa 22-23 godine vec je problem sto oni preskacu stepenice u razvoju. . .kao sto je slucaj kod Borka Veselinovica koji je iz omladinske skole direktno prebacen u Prvi tim gde je dobio sansu samo par puta i normalno je da nece nista pokazati. . .Igrac mora da dostigne odredjeni nivo zrelosti i fizcke spreme,da bi bio spreman za prvi tim,nije to "Mare daj pizde" ajmo u prvi tim. . . .
Uzmi primer Bosancica iz Partizana koji je najbolji igrac reprezentacije za njegovo godiste,Jednostavno se gubi na terenu(iako je talenat neosporan)Prvo zbog nedostatka fizicke snage i spreme,a i zbog toga jer ga trener nije na pravi nacin oslobodio pritiska. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
pa jel ti meni hoces da kazes da bi borko veselinovic, i taj srdjan knezevic, kao i rnic, marinkovic i jos neki mogu da igraju u arsenalu, realu milanu interu ili ...

ja mislim da ne mogu! pa primer ti je nikola zigic. njega zvezda nije mogla da proda u veci tim od santandera, a covek je igracina za sve njih koje si nabrojao.

a ti pricas o mega klubovima. ponavljam oni jesu dobri i talentovani igraci, ali prijatelju extra zvezde i fenomenalni igraci su ti samo oni koje sam ti nabrojao

leo messi, ribery, aguero, robinho. mislim na mlade extra igrace.

hoces da mi kazes da kad bi pustio veselinovica ili tog knezevica koji je runija stavio u dzep(vise nego smesno) da igraju u top klubovima igrali kao leo messi ili ribery. bi ali zamalo. sta je sa lazovicem. nas vrhunski talenat. pa on u feynoordu nije bio 5 puta u prvoj postavi, a sada igra u ekipi koja nije jaca od apatinske mladosti, vitesse. daj molim te. oni imaju svoj limit dokle mogu da idu. da vrede neko bi ih vec pronasao.

znas li ti koliko mladih igraca u svetu postoji koji su bolji od tih koje si nabrojao!? mnogo. u argentini je svaki klinac bolji od njih pa se mozda nikad ne proda u neki evropski klub.

i uopste ne gledam na to ako nije messi jebes ga. to nije istina. ja samo hocu da ti kazem da su leo messi i jos neki extra, vrh.

ne mozes za sve da kazes da su extra, za njih postoji druga rec, dobri mladi igraci.
ima i toga da su treneri kojih mi nazalost nemamo krivi, ali odlazili su odavde i sa 15-16 u inostranstvo gde se mnogo bolje radi pa nista. jedan od primera je goran lovre otisao u anderleht, sad trune u groningenu(rezerva uglavnom), pa miljan mrdakovic, takodje u anderleht( ne znam ni gde je sada)...
a sto se tice engleza oni su specificni, po meni taj volkot i nije neki igrac, ali oni od muve prave magarca, svoje uzdizu do nebesa iako su daleko od nebesa.
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
ma nije baš tako, majstore...

Treba to gledat i sa druge strane - svaki zapadnoeuropski klub će prije uzet igrača iz Argentine ili Brazila nego igrača iz neke istočnoeuropske ili balkanske zemlje...

Oni se vode računicom - argentinac/brazilac u startu ima marketinšku vrijednost veću nego istočnoeuropljanin...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Nebojsa Marinkovic-Pracen od strane Bayern Minhena vec duze vreme,ako si gledao njegove golove na pozajmici u vozdovcu i u Partizanu,ne mozes reci da nije ogroman potencijal.
Borko Veselinovic-Kao sto sam napomenuo na tom prvenstvu je bio ubedljivo najbolji,iza njega su bili Gurkuf i Eugen Podolski koji su sada standardni prvotimci Milana i Borusij Menhengladbah a Veselinovic je na pozajmici u Bezaniji sto je dokaz kako mi radimo sa nasim mladim igracima a kako Italijani i Nemci. . .
Danko Lazovic-Kao nas najtelantovaniji igrac prodat je u Feyenord za 6 milona evra. . .Niko ne bio dao tolike pare da stvarno ne vredi. . U Feyenordu nije igrao zbog stvari koje nemaju veze sa fudbalom.  .Sad u Vitesseu pokazuje kakav je igrac,nema veze sto je to mali klub,ta cinjenica samo daje tezinu njegovom kvalitetu. . .
Rnic-njega ni ne racunam u mlade talente jer ima vec 23 godine,do sada bi vec trebao da bude formiran igrac. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
ma nije baš tako, majstore...

Treba to gledat i sa druge strane - svaki zapadnoeuropski klub će prije uzet igrača iz Argentine ili Brazila nego igrača iz neke istočnoeuropske ili balkanske zemlje...

Oni se vode računicom - argentinac/brazilac u startu ima marketinšku vrijednost veću nego istočnoeuropljanin...

ma slazem se, razumem to sto si rekao, ali... jako je tesko diskutovati o tome. cudno mi je da nijedan igrac sa nasih prostora ne moze da bude top igracina, bar jedan.
ne znam, nasu prvu ligu redovno uzivo gledam, pa to je prijatelju smesno. ti igraci ne znaju neke osnovne stvari, a ovamo po novinama slusas, ovaj ce biti igracina, onaj ce biti igracina.
onda se proda preko i nista. propadne skroz. sta je razlog, nek mi neko kaze ako zna, ja jos uvek nisam uspeo to da sebi objasnim.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Razlog je taj što se raspadom bivše države raspao i jedan uigran i kvalitetan sustav odgoja i obrazovanja igrača ali i trenera.

U uvjetima rata glavnu riječ u klubovima preuzeli su mafijaši, lopovi, guzonje i primitivci kojima je glavni cilj uvalit što prije mladog igrača za neku siću, pokupit masnu proviziju i zdravo.

Nikoga nije briga za planski rad, ulaganja u omladinske pogone, u odgoj mladih igrača, u dobrobit kluba...

Tome pridodaj namještanje ligaških utakmica i kaos u nogometnim savezima - i dobiješ to što gledaš na domaćim stadionima (i ti i ja).

Kužiš?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
To ja pricam igraci preskacu stepenice u razoju,prodaju se neki evropski klub samo na osnovu talenta,a jos uvek nisu naucili neke osnovne stvari sto se tice fudbala. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Samsung Galaxy
slazem se i sa st_facom i sa tobom. problem veliki su te guzonje koje ce prodati igraca da bi sebe okoristili a za njega samog ih boli da ne kazem sta.
a i sami igraci lete prebrzo, cim odigraju dobru polusezonu u nasim ligama misle da su boga uhvatili za jaja, a jos pola toga nisu naucili.
mozda je neki gore navedeni srdjan knezevic stavio pre par godina runija u dzep, ali sada bi ga ovaj pojeo za dorucak, ili pored njega tutnjao kao brzi japanski voz. i inace cudo smo sto se mentaliteta tice uopste, ne samo u sferi sporta, nego uopste o zivotu, mi ismo uvek najbolji i najaci, a samo stojimo u mestu dok drugi napreduju brzinom svetlosti, ali dobro to vec ne pripada ovoj temi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.