Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 14:21:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Klub Fanova Honde  (Pročitano 56368 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Sony Xperia Neo L
ajoj kako je perverzan  Smile Smile Smile
p.s: ocu bijelog  Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 00:28:13 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung i8510 innov8
Hahahaa....  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
kakav retard  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Sony Xperia Neo L
a sta bi ti radio da ne daj Boze bude takva poplava ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Hondin unicikl U3-X

Japanska "Honda" je u Tokiju predstavila novo personalno prevozno sredstvo - unicikl -koji može da se kreće u svakom zadatom pravcu.

Predstavnici kompanije su saopštili da se pravac kretanja menja pod uticajem težine vozača, koji se lako naginje na željenu stranu.

Transportno sredstvo, pod nazivom "U3-X", pokreće jonsko-litijumska baterija, s tim što po običnom putu sa jednim punjenjem može da kreće 60 minuta brzinom od šest kilometara na sat. Za ponovno punjenje baterije potrebno je oko 90 minuta.

Samobalansirajući unicikl, kako je rekao na njegovoj prezentaciji predsednik Honde Takanobu Ito, mogao bi u bliskoj budućnosti da postane "veoma efikasno prersonalno prevozno sredstvo".

Jednostavan za upravljanje, jednotočkaš "U3-X" visine 65 ceentimetara težak je manje od deset kilograma.
Njegov konstruktor Sinitiro Kobajasi smatra da je njegov novitet "bezbedan za vožnju te ga mogu koristiti školarci za prevoz do škole i nazad".

Autor : Tanjug.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Honda zatvara svoj evropski dizajn studio

U Hondi su se odlučili za još jedan korak štednje. Naime, posle povlačenja iz Formule 1, odlaganja naslednika modela NSX, privremenog zatvaranja pojedinih fabrika i otkazivanja učešća na ovogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, Japanci su najavili i zatvaranje svog evropskog dizajn centra u nemačkom Offenbachu.

Zbog toga će 28 stalna i 3 privremeno zaposlena radnika dobiti otkaz, ali će deo za razvoj i istraživanje i dalje nastaviti sa radom.

Hondin evropski dizajn studio je inače otvoren 1992. godine i za ovih 17 godina su iz njega izašli mnogobrojni koncept automobili, kao što su recimo Small Hybrid Sports Concept (Ženeva 2007.), Accord Tourer Concept (Frankfurt 2007.) i Open Study Model (London 2008.).   

Izvor: AutoBlog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Nokia 6210
Honda CRX Del Sol VTi, 1.6 160ks, 1993god  Smile

IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung i8510 innov8
Jel to nova pila?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

=)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.25
mob
Nokia 6210
tako je!! slagao se je par mjeseci.. evo cjele priče:

kao sto vecina vas dobro znate 3.1. ove godine sam sa svojim VTi-em se prevrnuo na krov jer sam ja budala isao voziti pijan te naletio na led i od VTi-a nije ostalo mnogo.

posrecilo mi se da je motor+mjenjac, 3 felge, amortizeri prezivjeli udes.

a osim auta nastradali su i 2 moja kraljeska pa sam bio u bolnici par dana a da ne govorim da sam bio 2mjeseca u krevetu te jos dan danas ne nisam u potpunosti oporavio..

no necu zaboraviti kada mi je dosao pavlic u bolnici da me vidi. salje on meni poruku da kada su posjeti a ja njemu na to da sta koj k ce doci u bolnicu gledati budalu a on mi odgovorio: "prijatelj mi je u bolnici". taj sms jos dan danas cuvam u mobitelu..  rolleyes

kako se vrijeme odvijalo ja sam imao u planu posto sam bio i vise nego zadovoljan hondom ponovno opet imati VTi-a tj da kupim nekog obicnog 1.4 kada malo ustedim novaca te se napravi swap. tu mi je pavlic pomogao kada je isao pogledati jednog civica u puli no nisam bio bas zadovoljan. i jedan dan negdje u 2mj je dosao pavlic do mene sa jednim prijedlogom a to je da ako bi ja uzeo njegovu karambol del solku a on mog VTi-a stime da ja zadrzim sve djelove svog VTi-a a njemu samo sjedala, centralina te zadnji most. a moj motor+mjenjac, felge,amortizere prebacim u del solku.. a on motor od del solke swapa u svoj civic te moj zadnji most kako bi si i on napravio VTi-a.
razmisljao sam dan dva te odlucio da moze! i to ja nikada njegovog del sol-a nisam ni vidio uzivo osim na slikama nego kako mi je on rekao da ce limar to moci rjesiti za cijenu od 2-3000EUR. za tu cijenu bi me bilo i doslo otprilike isto da bi kupio obicnog civica i swapao.

evo del solke:

i tu je druga del solka za djelove:

pavlic je u međuvremenu isao pogledati mog VTi-a te je odmah isti dan i dosao po nju i uzeo ju je k sebi

del solka je vec duuuugo bila kod glupog limara koj nije bas  napredovao nista tj nije nista bio ni zapoceo pa smo isli tamo jedan dan skupa te mu dali do znanja da je sada novi vlasnik u pitanju te da on to malo ubrza!! dakle to je bio 3mj!!!

u međuvremenu je pavlic isao swapati svog civica 1.4 i ja sam tu i tam bio kod njega i gledao kako se to odvija posto sam jos uvijek bio na bolovanju tj nisam smio biti na nogama toliko no htio sam biti tamo kao drustvo. i uvijek je to bio neki smijeh kod njih na selu. on inace ima svoje selo "Pavlici" i to je udaljeno nekih 20km od Labina kamo ja zivim.

i motor od del solke ide unutra u njegov civic:

i ovak to na kraju izgleda:

a moj bivsi VTi:

evo "ukletog" motora od mog VTi-a koj ce ici unutra u del solku:

limar nikako da krene pa je na kraju on to dao drugom limaru da kompletira tu limariju tj da od dvije del solke napravi jednu i na kraju je to ovak ispalo:

i sada je ponovno sljedilo cekanje glavnog limara da krene sa farbanjem itd itd.. doslo je vec i ljeto i limar zavrsio sa farbanjem unutrasnjosti i doslo je vrijeme da idemo po del solku jer sada je bilo do pavlica da se instalira motor+unutrasnjost u del solku.. ovo je vec bio 7mj.. limar je dao rok od 8dana da se sve to dovrsi kako bi on zavrsio sa del solkom prije nego ide na godisnji u 8mj..

evo kak izgledalo kada smo isli po nju:

to smo isli sa manjim kamionom i vozio je prijatelj od pavlica, (alex sa foruma) :

a njega smo strpali iza Smile

i evo nas dvoje kako se vozimo u del solki koja ide na zrak:

i sada je sljedilo ono najbitnije a to je sve montirati unutra kako spada. jer osim kotaca tu je gola karoserija.
ja sam se ugodno iznenadio kada sam vidio kako prijatelji+susjedi od pavlica pomazu sa svime time i bilo mi je i vise nego ugodno dolaziti kod njega na selo sve te dane:

pošto je bila špica 7mj je bilo i jako jako toplo pa smo se osvježavali sa istarskom "fantom" PAŠARETA:

poklopac motora smo odlucili ofarbati u crveno:

ja bas nisam neki za mehaniku pa smo ja i jedan decko cistili unutrasnjost:

i siceve:

evo unutrašnjost je gotova:

pa je sljedilo i prvo paljenje, a uzmite u obzir da je motor stajao 7mj bez rada!!
http://www.youtube.com/watch?v=KxUhx5qfvSs

bili smo jako uzbuđeni te smo htjeli najviše svi vrištati od sreče ali mama od pavlica je bila u blizni pa smo se suzdržali kako ista nebi doživjela srčani udar.. Smiley

i nakon sto smo ga ponovno vozili limaru je ovak izgledalo i to je zavrsenom u rekordnom vremenu od samo par dana:

i sada je bilo do limara da obavi finalne radove, farbanje vrata,branike te ostatak vanjske strane..
a u međuvremenu, moram se pohvaliti da sam se naucio voziti i traktor: Smile

trebalo je to sve biti gotovo kroz par dana no limar opet zajebavao te ipak isao na godisnji pa je dosao kraj 8mj i blizilo se sve kraju:

auto smo ponovno dovezali k pavlicu te je sada on montirao gore amortizere, moje ultrice i trebalo sve te gume na vratima+krovu itd i ostalu plastiku spojiti.. sitnice ali opet naporan dio. limar je došao jedan dan do pavlica da stavi i prednje staklo:

i pavlic je montirao gore branike isto:

te je auto ponovno vožen limaru da ga ispolira te ocisti unutrasnjost i jos neke sitnice da se obave..

i onda je dosao taj dan nedjelja 30.08.2009 kada smo išli po auto kod limara.

limar je isplačen i auto je vožen do pavlica:

jos su ostale neke sitnice i imali smo društvo od mylo-ta no taj je više gnjavio nego pomagao: Smile

pošto se mjenjala letva volana bilo je potrebno "centrirati" trap: Smile

jedan dio ekipe (nisu svi) koja je pomagala u radovima i vjecno sam im zahvalan na svu pomoč:

auto sam vozio kuci i nisam ga nijednom vozio u VTEC-u jer je jos bilo potrebno centrirati trap. osjecaj kada sam dopeljao auto ispred zgrade je bio neopisiv, cak se i mom tatu koj inace stalno nesto p*zdi za te aute ostao ugodno iznenađen. a nakon 2h je dosao i pavlic do mene sa svojom malom jer ona jos nije vidjela auto. 

drugi dan sam isao na tehnicki i to sam uspio proci bez obzira sto ne radi truba, jedno dugo svijetlo, nema srednjeg retrovizora i gume su izlizane.. a da ne kažem da nisam ni uspio ici na rupu jer je srednji lonac malo prenisko dole. Smile
i stavio sam drugi dan nove gume te sam prosao tehnicki.. Smiley

pa sam ponovno bio kod pavlica te mi zavario moj stari auspuh od VTi-a REMUS JAP STYLE te samo pohvale pavlicu jer decko je pravi majstor u svemu:

i danas obavio jedan brzi fotosession:

ja cu biti vjecno zahvalan pavlicu na svu pomoc i da vam ne kazem da smo se jako zblizili kao prijatelji i decko je covjek od rijeci. naravno da nije bilo njega nebi nikada ni imao del sola jer je to bila njegova ideja. fasciniram sam kako je pavlic znao sve di koj komad dođe i neka sitnica pri slaganaju.  covjece, nije bilo nikakvih problema ni nis. pavlicu moj, iskrena ti hvala od srca!! Legenda si!!

i jos bi se htio zahvaliti svima koji su pomagali pri slaganju a to su moja sesstra (jer mi stalno posuđivala njen auto za prevoz do sela), Fredi,  Tedi, Markovic, Matija, Alex, Loris i svima ostalima koji su na jedan ili drugi nacin pomagali pri slaganju.
ali naravno NAJVECA HVALA pavlicu!!!  Smiley 

moram vam se jos i pohvaliti da sam od istog dana kada mi je stigla honda kuci tj kada je sve bilo svrseno da sam i u vezi sa jednom predivnom curom.. Smiley
dakle 30.08.2009 je bio jedan od najsretnijih dana u mom zivotu!! 

i naravno sada pamet u glavi.. od nesrece nisam taknuo alkohol a niti necu.. NE smijem!! te se nadam da mi se vise nikada nece isto dogoditi jer je bilo dosta sudara u mom zivotu..

Del Sol je inace vrh!! odlicno drzi cestu, jako je nizak i super je potrosnja 7,5-9lit!!sta je ništa!! a ide malo malo preko 7sek do stotke.. prava mala raketa!! Smiley

evo kak je VTi na kraju zavrsio:

ovo ne zelim ni jednoj hondi da se dogodi.. Smile

IP sačuvana
social share
Reality Beats Fiction By Far
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 14:21:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.