Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kloniranje SIM kartica  (Pročitano 132390 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
taman sam slikao a ti izbacio slike
valjda mu je sad jasno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Pa postavi i ti slobodno screen da mu pojasnimo do kraja! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
Hvala Hipp-u na objasnjenju, ali ja ne radim telefone tako da nemam potreban hardver, to mi je uradio prijatelj preko novog uredjaja USB `SIM-SCAN 6 in 1` i probali smo na Simbian 6 gde ima STK meni gde se mogu prebacivati brojevi-linije, pa smo stoga pomislili da je do Sibiana 8 u Nokiji 6630. Ali videcu da ga ipak ubedim da opet odradimo brojeve ali sa SimEmu, poslacu mu i slike postovane dole da se uveri.

Cigla:
Ja sve sto znam delim sa drugima i pokusavam da mu pomognem na bilo koji nacin i da dam sve potrebne podatke, a ne da pricam kroz neku maglu pa da on nagadja sta i gde pa da me 100x pita i opet da mu nije jasno kao sto sam ja u ovoj temi.Neka vam poredjenje bude Bench. forum gde sam bio svojevremeno moderator jedan od prvih, ali zbog porodicnih obaveza prepustio funkciju drugima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Hipp-u na objasnjenju, ali ja ne radim telefone tako da nemam potreban hardver, to mi je uradio prijatelj preko novog uredjaja USB `SIM-SCAN 6 in 1` i probali smo na Simbian 6 gde ima STK meni gde se mogu prebacivati brojevi-linije, pa smo stoga pomislili da je do Sibiana 8 u Nokiji 6630. Ali videcu da ga ipak ubedim da opet odradimo brojeve ali sa SimEmu, poslacu mu i slike postovane dole da se uveri.

nema na cemu
samo da ti kazem da ti je potreban citac sim cartica kao iprogramator sim kartica
ljudi koji rade mobilne nemaju to jer im nije potrebno
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.5
Pozdrav svima,
jel moze neko da mi kaze dal zna nekog ko je stigao malo dalje sa razbijanjem algoritma A5.1 za GSM?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Imam dva pitanja
1.imam masteru 2 dali je ona dovoljna za kloniranje
2.Dali se moze postojeca nevazeca sim kartica preprogramirat tj u nju ubaciti samo jedan broj ili vise brojeva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam dva pitanja
1.imam masteru 2 dali je ona dovoljna za kloniranje
2.Dali se moze postojeca nevazeca sim kartica preprogramirat tj u nju ubaciti samo jedan broj ili vise brojeva

1 dovoljno za kloniranje
2 postojece kartice ne mozes reprogramirati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
znaci iscitavanje iz phoenix moda ali dali sa 6 ili sa 3,5 mhz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svejedno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
 Smile Ajde sad da neko objasni samo iscitavanje postoniko nepise koju karticu gold silver fun iscitavamo kada iscitavamo sim karticu.Znaci vise nego uspesno sam uspevao da kloniram i programiram od gold do fun kartice ali sa sim nikako mi neide,tj nikako mi neide da ih iscitam.Znaci kada iscitavam iscitavam kako karticu sa  186f87/6/7 24c6x ,posto do sada nisam uspeo da iscitam ukoliko uspem sta se desava sa epromom dali i njega da iscitavam tj koliko se secam od ranije prilikom iscitavanja eeproma brise se data ,kako ako izbrisem datu sa sim kartice da istu karticu koristim jer kako rekoste ista kartica se nemoze programirati ponovo znaci nemogu da vratim datu.Ovo se odnosi samo ako treba i eeprom da se  iscitava.Ajde pomazi bas sam se zablenuo oko ovoga i malo nanervirao nikako da uspem da iscitam .I jos nesto ako vec neko ima iskustva sa vise zemalja recite koje su otkljucane tj koje zemlje je moguce a koje nije kopirati.ZNaci pomoc oko iscitavanja i koji programcic bi mi preporucili.Koristim masteru2.Hvala unapred!!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.237 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.