Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Кључа у Каталонији – сепаратисти траже "мобилизаци  (Pročitano 47427 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
to pravo nisu dobile pokrajine nego kosovo zbog dugotrajnih etnickih sukoba i diskriminacije, ukidanja demokratije, gradjanskih i politickih prava, rata i ratnih zlocina.

bili smo nesposobni da zivimo zajedno. poceli su oruzani sukobi. svetske sile su dosle i razresile taj problem. sada vise ne zivimo zajedno. sem onih jadnika po enklavama

to sto je kraljevina aragon imala drzavnost pre nekoliko vekova je stvarno nebitno
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 12:19:24 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
По критеријумима које си навео право на самоопредељење би морале добити још неке регије. Поготово тамо гдје се дуго ратује. Међутим то се просто не дешава. Па макар диктатори те обесправљене народе све потаманили. Косово зову "јединственим случајем" мада вам нико не може објаснити по чему је он једиствен. Од свих профсеора уставног права које сам слушао ни један се не слаже са тим да је Косово јединствено.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 12:36:08 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
u nekim drugim regijama, velike sile su drugacije odlucile.

postoje naravno i situacije u kojima se velike sile ne slazu. pridnjestrovlje, kosovo, abhazija. kao da je to nesto novo
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Опет се враћамо на двоструке стандарде. За чланице ЕУ важи један облик међународног права, а за остале земље други. То је истина коју су и сами челници европске комисије јавно признали.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2017, 12:41:47 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
pa kako bi se ikada menjale granice da ne postoje dvostruki standardi..

ne vidim ni zasto je to da postoje dvostruki standardi nesto neobicno.
ali svejedno, kosovo i katalonija nisu za poredjenje. mozda bi slovenija i katalonija mogli da se porede... ali opet, katalonija nije republika, tj nije drzava
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Nije topla voda to sto velike sile prekrajaju granice, problem je sto postoje institucije koje bi navodno trebalo to da preduprede, rezolucijama, vetom, pravnim aktima, ili kakav god da je mehanizam.......

To ocigledno ne funkcionise na jednakim osnovama za svaku drzavu.

Onda lepo ukidaj UN i odbore pri evropskoj komisiji ili bilo sta sto je vezano za medjunarodno pravo i to je to.
UN neka funkcionise eto cisto kao humanitarna organizacija.

Ne vidim svrhu birokratije i odvajanja para za nesto sto smisla nema.

Imas lepo sporazume, vojne saveze, imas sopstvenu vojsku na koju ces da dajes pare srazmerno pretnji pa se ti privoli ili zastiti kako znas i umes. Manje vise sve tako vec i funkcionise, medjunarodne institucije su cista pravna ozakonjenja poteza velikih sila. A da li je legalno ili nije za tebe i tvoju drzavu je nebitna stavka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Oće pare,

Španija generalno siromašna, nezaposlena, korumpirana u p.m. (u nekim aspektima gori nego mi), a ovi mogu sa svog izvora da se zakrpe.

Nemaju neki poseban istorijski legitimitet, zajedno su od XVI vijeka, ali money talks.

Ako puste njih oće i Baskija.

Baš da vidim jesul samo Srbi nasilni pri "demokratskim opredjeljenjima".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
to pravo nisu dobile pokrajine nego kosovo zbog dugotrajnih etnickih sukoba i diskriminacije, ukidanja demokratije, gradjanskih i politickih prava, rata i ratnih zlocina.

Severna Irska, Baskija, Donetsk, Juzna Osetija, Abhazija, Republika Srpska like this. I to samo Evropa i to ne svi, da ne pricam o Kurdistanu koja je najveca nacija na svetu koja nema svoju drzavu a ogromna reprisija nad njima vec vekovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

Severna Irska, Baskija, Donetsk, Juzna Osetija, Abhazija, Republika Srpska like this. I to samo Evropa i to ne svi, da ne pricam o Kurdistanu koja je najveca nacija na svetu koja nema svoju drzavu a ogromna reprisija nad njima vec vekovima.
slazem se
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Citat

Diskriminacije u vidu drzavne pomoci siptarskom stanovnistvu koje nit radi nit privredjuje nego sisa jugoslovenske pare. Sve sto je tamo izgradjeno je doslo od para bivsih republika. Porez za njih je bio apstraktna stvar, placati isti nepostojeci pojam u albanskom jeziku.......

Za razliku od nekih jebivetara koji samo znaju da ponavljaju jednu te istu zapadnu propagandu zasnovanu na idiotskim lazima koju mogu da progutaju samo amebe sa dva grama mozga, ja sam na tom Kosovu bio kao klinac, stric mi je ziveo tamo 15 godina, imao sam i prababe i rodjake na istom.........samo maliciozna i ignorantna osoba moze da postavi stvari crno belo i navede Srbe i Srbiju kao problem i njihov odnos prema Siptarima kao kljucan razlog medjunarodne podrske secesionizmu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: quot

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.