Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 12:48:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Klip (2012)  (Pročitano 94295 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Upravo to. Tog filma se ne bi postideo ni Tarantino, u najboljim danima.

Nazalost, losa distribucija a DVD-i Tockova koji su kruzili po svetu od ruke do ruke okorelih filmofila su bili loseg kvaliteta slike i tona ali opet su i ti ljudi, koji nisu culi maltene za Srbiju po forumima hvalili film
Al se zato podize vestacki distribucija i reklama za "Klip" koji u sustini to nije zasluzio, prvo, ta problematika i nije nesto nova (cyber pubertet) i na zapadu je ohoho stara tema, drugo, opet, lose obradjena a za neke scene se sramis sto gledas kako je banalno lose uradjeno...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Taj film (klip) je konkretan primer promocije rezisera.

Ne bih cak ni trosio vise reci o radnj, ovome onome.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2013, 16:09:12 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Taj film (klip) je konkretan primer promocije rezisera.

Ne bih cak ni trosio vise reci o radnj, ovome onome.

Doziveo sam par slicnih rezisera koji su dobru pricu jos bolje upropastili i to u prvom filmu iako su imali sve zivo na raspolaganju, budzet, dobru ekipu, dobru pricu ali posle toga im je film zavrsio u terminu posle 22 casa na TV-u za popunu programa a oni poceli karijeru posle toga kao kelneri u restoranu ili za kasom u marketu... Sticajem okolnosti su to bile zene ali opet kazem, slucajnost...
Jedna je bila preblaga pa su joj radili sta su hteli, druga je zamenila zbog obesti trecinu ljudi, zaguzvala sa producentom i na kraju su svi cekali samo da zavrse projekt i zaborave ga
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Nije Bata igr'o brate u Profesionalcu, Bora Todorović i Lečić su glavne njuške tu.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Bata ti je igrao u predstavi...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Na predstavu sam mislio. Po njoj je radjen film. Igrao bi Bata u filmu al je jbg umro Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ne radi mozak jebiga. Znam da ima i predstava i da igra Bata, ali je nisam gled'o. Moraću podhitno to da uradim.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia E72

...vec jednostavno sama prica koja je katastrofa bez skoro ikakve poente, nikakva razrada likova osim glavne junakinje i toliko iskleseizirani likovi da ja nemam reci(ono, slusaju Grand, oblace se kao kurve i gangsteri, piju i drogiraju se i hebavaju gde stignu)....

Ne razumem da li treba da nam bude zao glavne junakinje(mene licno nije, svo vreme filma sam pozeleo da udjem u isti i da ispucam par samara i njoj i svim likovima u istom onako cisto vaspitanja radi), da je podrzavamo zbog njenog "geto" zivota i da kazemo da ju je drustvo napravilo tako degenericnu ili da sazaljevamo roditelje koji nisu uspeli da vaspitaju svu tu decu da rade takve stvari.

...Ko jos dozvoljava detetu od 14-15 godina da ide po klubovima do ujutru i pije i drogira se, ne spava kuci uopste i ne proverava svoje dete uopste(pa cak ni djacku knjizicu) a prica mu "Samo ti uci skolu, sve ostalo nije bitno, cak iako nemamo pojma sta radis po ceo dan".

Tako da, film je jedno golemo preterivanje u svemu i jeftini senzacionalizam. Kao sto rekoh na drugoj temi "Art, my ass".  Smile

Tako da, samo zato sto je kontraverzno i prikazuje ekstrem, ne mora da znaci da je i dobro...

Pet dobrih onako iz glave: Tesna koza, Lepa sela, Montevideo, Maratonci, Profesionalac...

Kapiraš da poenta priče jeste da je ona degenerik iz turbo folk generacije koju boli kurac za ćaleta koji umire od raka ili kevu koja pokušava da ih izvuče iz sranja? Da je hladnokrvni debil koji ne zna bolje od sisanja kurčeva u zasranim školskim klonjama? I da je taj njen kreten za kojim juri, predstavnik 98% novopečenih alfa mužjaka iz geto kafića? I ti iskezirani likovi što slušaju grand, oblače se ko kurve, piju i drogiraju se... Stvarno ne znam u kojoj zemlji živiš, ali znam da je Srbija, vala puna takvih. Od petog razreda osnovne do četvrtog srednje...

I da, trebalo je da osetiš mržnju prema njoj, da uđeš i ugaziš je, jer to jeste bila svrha filma, ponavljam, da se pokaže koliki je retard ta likuša. Ali ti o tome nisi razmišljao.

Ko još dozvoljava detetu od 14-15 godina da cirka, sisa kite u školskim klonjama i ostalo? Pa ti stvarno nisi iz Srbije...

Tako da, samo zato što je kontraverzno i prikazuje ekstrem, ne mora da znači da je i dobro, ali ako se malo razmisli o onome što se dešava u kadru, možda se shvati šta je reditelj hteo da kaže...

Što se tiče onih pet domaćih filma, iz datog može da se izvuče da gotiviš komedije, što znači da film poput Klipa nije za tebe... Ni jedan od njih ne zahteva razmišljanje o temi i priči, tako da se tu diskusija završava... Svako dobro  Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Kapiraš da poenta priče jeste da je ona degenerik iz turbo folk generacije koju boli kurac za ćaleta koji umire od raka ili kevu koja pokušava da ih izvuče iz sranja? Da je hladnokrvni debil koji ne zna bolje od sisanja kurčeva u zasranim školskim klonjama? I da je taj njen kreten za kojim juri, predstavnik 98% novopečenih alfa mužjaka iz geto kafića? I ti iskezirani likovi što slušaju grand, oblače se ko kurve, piju i drogiraju se... Stvarno ne znam u kojoj zemlji živiš, ali znam da je Srbija, vala puna takvih. Od petog razreda osnovne do četvrtog srednje...

To sve stoji i nije neka tajna da je tako kako je opisano u filmu. Samo, sto je filmski lose opisano. Bilo kakva da je prica, ako nije lepo ispricana, pada u vodu. Po meni, propustena sansa, bez obzira sto za dezurne moraliste tako nesto u Srbiji uopste ne postoji...
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

I da, trebalo je da osetiš mržnju prema njoj, da uđeš i ugaziš je, jer to jeste bila svrha filma, ponavljam, da se pokaže koliki je retard ta likuša. Ali ti o tome nisi razmišljao.

Ko još dozvoljava detetu od 14-15 godina da cirka, sisa kite u školskim klonjama i ostalo? Pa ti stvarno nisi iz Srbije...

Tako da, samo zato što je kontraverzno i prikazuje ekstrem, ne mora da znači da je i dobro, ali ako se malo razmisli o onome što se dešava u kadru, možda se shvati šta je reditelj hteo da kaže...

To je meni ekstrem, nije neka realnost Srbije. Izlazim, druzim se sa dosta ljudi razlicitog kova i meni je ekstrem. I nije cak problem i sto je ekstrem ali nema nikakvu dubinu i poentu vec je samo jeftini senzacionalizam...

Citat
Što se tiče onih pet domaćih filma, iz datog može da se izvuče da gotiviš komedije, što znači da film poput Klipa nije za tebe... Ni jedan od njih ne zahteva razmišljanje o temi i priči, tako da se tu diskusija završava... Svako dobro
Trazio si 5 domacih filmova a vecina domacih se svodi na komedije i tragikomedije. A jedina bas komedija iz ova 5 je Tesna Koza pa ne znam kako si izveo taj zakljucak. O mojim kredencijama za ocenjivanja govori mnogo vise sta sam sve pogledao u zivotu a veruj, filmofil sam otkad imam clansku karticu video kluba a to je od svoje 5-te godine. Tako da, zaboravi ako hoces da se bacamo ciji je veci tj. ko je vise filmova pogledao pa moze nesto da kaze o filmovima koje gleda...

Inace, reci cu ti isto sto i mnogima pre mene sa kojima sam raspravljao o ovom: Samo zato sto ti mislis da je film dobar ne znaci da jeste i da je dobar svima. To bi ti kao neki poznavaoc filma trebao da znas. Meni je glupost bez ikakve dubine i to je to. Svako dobro...
« Poslednja izmena: 08. Jun 2013, 20:16:25 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 12:48:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.