Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:09:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Klip (2012)  (Pročitano 94517 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung 111111
Dal neko gleda film zbog poruke  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung XYZ1004
I meni to nije jasno....posle 10minuta filma, sam odustao od trazenja smisla filma, poruke, kvaliteta montaze, scenarija i koncentrisao se na kvalitetnu maloletnicu koja se satire od kurca.......u tom smislu film je odlican i gledacu ga jos par puta  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Nokia krntija
Ово је филм за урбану грађанију.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
urbaniji nego munje  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Zao mi je, ali za mene je film samo 90 ili vise minuta vremena koje mi ucini neko slobodno vreme zanimljivijim... i film mi je gledljiv ili nije... a pod gledljivima su odlicni, dobri i moz' da prodje. Ostalo me niti zanima niti trazim neku veliku vrednost u tome.

E vidis, to je tvoje misljenje i voljan sam da ga postujem. Ipak, takvo misljenje bi trebalo da te spreci da ulazis u diskusije koje te interesno zaobilaze. Za mene je film omiljeni vid umetnicke ekspresije, zbog cega i ucestvujem u ovakvim diskusijama. Ipak je ovo forum, a ne deciji leksikon. Misljenja ovde dolaze da bi se sukobila u formi diskusije, a ne da budu mrtvo slovo na papiru. Svako ima pravo na misljenje, ali na forumskim temema se misljenja napadaju, odnosno, brane argumentima, sto je opet svrha online diskusije. Komentari tipa "Sta me napadate? Svako ima pravo na misljenje...", "Sta ste vi, neki filmski eksperti? Sve me stra'"... imaju za cilj izbegavanje diskusije, odnosno koriscenje arogancije u odbrani iluzije intelektualne nadmoci. Napad na misljenje nije napad na ego. Valja napraviti razliku.

« Poslednja izmena: 24. Avg 2012, 16:45:52 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Odgledah...baš klip. amaterski snimak presjeka stanja omladine,tj nekog prosjeka.
Pretjerivanje na X polja,ali i dosta nekih realnih situacija . Samo je šteta što pravimo ovako sirove,nimalo umjetničke filmove gdje će se,i pored nekih brutalnijih scena,vidjeti svrha snimanja.
Koliko postoji stranih filmova o narkomanima,trgovini bijelim robljem,ovakvim stvarima..pa se zna da gledaš film koji ima neku težinu. Ne ovo..  kod scena razvlačenja gaćica i... svega ostalog je dala maksimum,ali recimo kao neko ko bi da bude glumica,nije pokazala nikakve emocije gdje je trebalo.
Srpski film nisam,ali Sestre i ovaj jesam gledala.. i moglo se i bez toga
nema tu sad nekih šokova,faca mi često jeste bila  Smile  ,ali onaj ko je film radio je ovo mogao mnogo bolje

nemamo mi više filmova ,ovo je sve čisto sra*e
« Poslednja izmena: 24. Avg 2012, 19:23:13 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung Galaxy S III
Lako sto nemamo filmova, no nam i glumci izumiru. A ovo novo sto dolazi od glumaca i reditelja... kao da je iz "specijalne" skole stiglo.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia E72
Исподпросечан филм, буквално исечак из живота 15-годишњих дрољица и кримоса, нема приче која почиње на почетку а завршава се на крају филма. Али може се погледати...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Nešto mi ne izlazi iz glave ovo.. u odnosu na prave filmofile odavde,i nisam,ali realno gledano odgledala sam mnogo filmova. I recimo Womb je teški krš i tako neki.. a opet se vidi da je u njega uložen neki trud i osjeća se dah umjetnosti. Jer je film sedma umjetnost,je l  da?

Ako krenemo od toga zašto neko od nas pali tv i gleda film,ili ga skine ili nadje online,ode u bioskop...ma koji žanr da je u pitanju,cilj je donekle drugi prikaz stvarnosti,uživanje u tome što smo odabrali.
Gledamo neki američki film i svako ,ili bar mnogi će reći-ma važi,koga lažu sa ovim,znam da je nemoguć i ovakav ishod je debilan. hoću nešto realnije,smislenije!

Ali se opet ne misli na ovo,dovoljno filmova postoji sa sličnom tematikom i ako je ovo njen debi,mogla je malo više da da mašti na volju i da se kreativnije izrazi.

Sve na šta se brutalno stavlja akcenat ovdje svakodnevno puni novinske stupce i zauzima prostor po raznim vijestima i emisijama.

svega je previše i ifilm je ispao nešto što nije trebao da bude
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
To sam i ja primetio...
Danas nam je "normalno" da gledamo holivudski film gde amerikanci spasavaju svet od vanzemaljaca, a da recimo to vidimo u srpskom, francuskom, ruskom filmu, smejali bi se...

Koliko god mi tvrdili da nije tako, americka masovna kultura nam je duboko ukorenjena - nazalost...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:09:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.