Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:13:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Klip (2012)  (Pročitano 94557 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Evo ja ću sad da napišem post od oko 90.000 karaktera kako bih vam objasnila u čemu je, po mom mišljenju, poenta ovog filma.

Aham. Prvo vas prozovem jer ne vidite nesto sto ja vidim a onda se pred cinjenicama uzmaknem. OK.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Jer tako sam u mogućnosti. Smile

Ne uzmičem pred činjenicama, već pred situacijom da kozi objašnjavam trigonometriju, ako se razumemo.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01

Ne uzmičem pred činjenicama, već pred situacijom da kozi objašnjavam trigonometriju, ako se razumemo.
Nope, samo spinujes stvari...

Jedno je diskusija o ukusima, sasvim drugo kada nekoga napadnes nekoga kako ne vidi nesto sto ti vidis a kada te pita sta je to da kazes "Vi ste preglupi da vidite". Al dobro, od tebe sasvim ocekivano.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 15:29:37 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
HTC One
Salu na stranu, zar je potrebno objasnjavati?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0

Nope, samo spinujes stvari...

Jedno je diskusija o ukusima, sasvim drugo kada nekoga napadnes nekoga kako ne vidi nesto sto ti vidis a kada te pita sta je to da kazes "Vi ste preglupi da vidite". Al dobro, od tebe sasvim ocekivano.  Smile
Znam, užasna sam.  Smile Odustajem polako od bilo kakvog oblika diskusije na ovom forumu, iako ima pametnih i normalnih ljudi (u manjini, doduše, velikoj manjini nad zatucanim mediokritetima), ali u poslednje vreme ako ovde imaš mišljenje koje se razlikuje od onoga šta misli većina, odmah bi da te spale na lomači, prozivaju te, vređaju, podrugljivo se sa tobom "argumentuju", ali sve to obično iz daljine, niko malo je onih koji imaju mudašca da nekome nešto kažu otvoreno. E vidiš, ja ne želim diskusiju na tom nivou.

Ako je za tebe ovaj film, sa likovima kao što je Jasnina keva, sa pričom od koje ti se istovremeno povraća i smeje, samo izdrkavanje rediteljke i predstavljanje omladine kao pijanih napaljenih budala, šta onda ja sa tobom ima da pričam o socio-psihološkim aspektima ovog filma? Treba da pišem šta sve ja tu vidim, pa da me neko onda citira i postavi "Smile" kao argument. A ne, nema Bambina više živaca za "diskusiju" koja za cilj ima suptilno vređanje, magarčenje, "ja sam pametniji od tebe u ta ta" stava, učmalog cinizma i do zla boga dosadnog argumentovanja ko ima više živaca da piše besmislene i duge postove i tako dalje.

Tako da, jeste - očekivano od mene - od sad biram na koga trošim ograničen broj reči koji su mi preostali na ovoj planetici, ti nažalost nisi jedan od njih, sorry.  :licemerni smajli sa cvetićem:
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 16:08:25 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01

Ako je za tebe ovaj film, sa likovima kao što je Jasnina keva, sa pričom od koje ti se istovremeno povraća i smeje, samo izdrkavanje rediteljke i predstavljanje omladine kao pijanih napaljenih budala, šta onda ja sa tobom ima da pričam o socio-psihološkim aspektima ovog filma? Treba da pišem šta sve ja tu vidim, pa da me neko onda citira i postavi "Smile" kao argument.

Iskreno, a kada sam ja licno to radio i kada si dobila neki odgovor od mene u tom fazonu?  Smile

Cisto diskusija o ukusima, nista drugo. Suptilno vredjanje, magarcenje, nespremnost za bilo kakvu diskusiju osim "Moje misljenje je uber, vase je nista" si pokazala cim te je 5 coveka lepo pitalo da objasnis neku poruku koju film nosi i koju si potencirala da postoji i ti rekla(citiram)

Evo ja ću sad da napišem post od oko 90.000 karaktera kako bih vam objasnila u čemu je, po mom mišljenju, poenta ovog filma.

Tako da ne pokusavaj da spinujes cinjenicu da si se postavila agresivno a da kreces u pasivnu-agresiju tako sto ostale optuzujes za isto :bezsmajlijakojipokusavadasmiriegotisticnostsagovornika:
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
Пустите то препуцавање, причајте о филму (ако има шта да се каже). Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ti isti sagovornici, da su hteli da nađu moj odgovor na temi, našli bi ga.

Film vrlo autentično prikazuje svet jedne devojčice u telu žene koja živi u prosečnoj porodici i prolazi kroz noćne more adolescencije u današnjoj Srbiji među takođe prosečnom omladinom. Iako jeste na neki način brutalan, jako dobro dočarava svet iz vizure Jasne. Iako sam veliki NEljubitelj srpske kinematografije, posebno moderne, ovo me je prijatno iznenadilo, mislila sam da neću izdržati da gledam duže od 10 minuta.

Koza je prosto simbol mene kako sedamsto puta žvaćem iste stvari. U pravu si da sam se postavila agresivno, jesam, nije trebalo, samo sam poučena iskustvima sa ranijih tema gde su me sa svih strana vukli za rukav i terali da napišem svoje mišljenje, samo da bi sve dalje moglo da se nastavi sa " Smile", "Smile" itd. Ovo sad nema toliko veze sa ovom temom, neću kolegama modovima da pravim problem, već prosto sa činjenicom da sam umorna da stalno, kao ova koza, žvaćem i crtam stvari ljudima koji na prvom mestu neće da slušaju ili to rade iz zasede. Moj problem, u svakom slučaju, definitivno.

Monk, sorry, neću više. Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Hebo te, film ko film, ko oce, moze da gleda, napise jednom misljenje i to je to a ne ubedjivati sve druge kako je njegovo misljenje ispravno i tako citavih 18 strana  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Nemoguce je diskutovati o filmu ako se druga strana fokusira na iluziju licne intelektualne nadmoci nad ostalim ucesnicima u temi umesto na bilo kakav argument u prilog svojoj tezi. Takva diskusija uvek vodi u butthurt.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 17:13:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.