Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Klinci definitivno postaju sve tupaviji - pao sa zgrade spuštajući se niz oluk  (Pročitano 2617 puta)
11. Avg 2016, 09:47:42
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
Browser
Chrome 52.0.2743.117
KOBNA IGRA U BORU Dečaci se spuštali niz oluk zgrade, petnaestogodišnjak pao sa četvrtog sprata
D.S. | 11. 08. 2016 - 09:21h

Petnaestogodišnji M.S. zadobio je teške telesne povrede prilikom pada sa zgrade u visini četvrtog sprata.
Dečaci su se spuštali niz oluk sa sedmog sprata stambene zgrade, ali je dečak izgubio kontrolu i pao sa visine četvrtog sprata.

Nesreća se dogodila tokom žurke u stanu, na sedmom spratu stambene zgrade u borskoj ulici Albanske spomenice, kada se jedan od dečaka spustio niz oluk do podnožja zgrade.

M.S. je krenuo za njim, međutim, nije uspeo da se održi i pao je sa visine četvrtog sprata.

Nesrećni dečak je sa teškim prelomima prevežen u spinalni centar u Beogradu.

Uskoro opširnije...

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 52.0.2743.82
 Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.117
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Pičkice. Mi smo skakali sa terase na terasu, sve do pridzemlja.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
pih... sta sam se puta popeo na 8 uz gromobran.... Smile

ali vala uz oluk nisam....
cim pogledas one zakovice koje drze oluk jasno ti je da sve sto se vise penjes
da su sve vece sanse da se odvale zakovice .... Smile

ali bilo je nekih mngo hrabrijih koji su se penjali i uz oluk....do krova i krali lastama i golubovima ptice  Smile

s njima se nisam druzio. Smile i sve sam ih posle prebio..kad sam malo porasto  Smile
« Poslednja izmena: 11. Avg 2016, 12:10:38 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Sony 
Hteli malo adrenalina, eto im sada  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
da sam calac bilo kog od njih dao bi im nezaboravnu dozu adrenalina...verovatno svima redom onako djuture..
Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.82
DEČAK BEŽAO OD POLICIJE, PA PAO SA ZGRADE "Dok je padao udarao je u terase, ležao je nepomično na betonu, a onda je ustao"

Petnaestogodišnji M.S. iz Bora zadobio je teške telesne povrede prilikom pada sa stambene zgrade sa petog sprata.

Kako saznajemo sve se odigralo sinoć na žurci u ulici Albanske spomenice 4/30, a M.S. je bežeći od policije, koja je došla zbog galame i preglasne muzike, pokušavao da siđe sa petog sprata spuštajući se sa terase na terasu.

Najpre je jedan od momaka koji je bio na žurci uspeo da siđe do podnožja, a onda je krenuo i M.S. Dečak nije uspeo da se održi pa je i pao na tlo sa visine od oko 20 metara.

- U tom stanu gde se sinoć pravila žurka niko ne živi već četiri godine. Pre tri meseca je isto bila neka žurka, i čula se muzika malo glasnije. U tom stanu nije bilo struje, pa su muziku slušali preko mobilnih telefona a čuli smo da su nedavno  produžnom kablom iz nekog susednog stana došli do električne energije – pričaju komšije.

Stanari kažu da je ubrzo, najverovatnije zbog preglasne muzike, neko i pozvao policiju koja je brzo stigla na lice mesta.

Mladići su počeli da beže iz stana, a pretpostavlja se da je jedan od momaka koji nije uspeo da istrči napolje krenuo da se spušta niz terasu. Za njim je krenuo i M.S.

- Probudila me galama. Međutim, posle nekog vremena začuo se strahovit udarac nekoliko puta. Dok je ovaj mladić padao nekoliko puta je nogama zakačio terase. Još sam u šoku od svega što se dogodilo jer u trenutku kada je pao na beton, ostao je da leži nepomično. Pomislio sam na ono najgore – priča jedan od komšija.

Komšije kažu da se istog trenutka začuo strahovit vrisak „zovite policiju i hitnu pomoć, pao je mladić“.

- Ležao je nepomično na zemlji, a onda se nekako i uzdigao i seo. Čuo sam kako kaže „bole me leđa“ i „da se ničega ne seća“. Ekipa hitne pomoći je brzo stigla i prevezla ga do bolnice – dodaju komšije.

Nesrećni dečak je sa teškim prelomima prevezen u spinalni centar u Beogradu.

- Dečak je primljen na Univerzitetsku dečju kliniku nešto pre 12 časova i na odeljenju Hirurške intenzivne nege konstatovane su povrede glave i grudnog koša kao i prelom četvrtog lumbalnog pršljena koje je zadobio prilikom pada sa visine. Dečak nije vitalno ugrožen, stabilnih je neuroloških parametara. Tokom dana biće premešten na odeljenje Otropedske hirurgije gde će se vršiti dalja dijagnostika i planiranje lečenja deteta - rekao je za "Blic" ass. dr Siniša Dučić, dečji hirurg, ortoped.

Tokom dana dečak će biti premešten na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“ gde će se vršiti dalja dijagnostika i planiranje lečenja deteta.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/decak-bezao-od-policije-pa-pao-sa-zgrade-dok-je-padao-udarao-je-u-terase-lezao-je/9bbwpfr
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.112
mob
Nokia 33-10
Meni ovo miriše na drogu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Sony 
Još je imao i dosta sreće što je preživeo takav pad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.