Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kinezi u Srbiji prijatelji, pretnja , ili nužno zlo?  (Pročitano 38398 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
ne znaju Smile ako oce nek dodju u uzice/zlatibor da nauce Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
ne znaju Smile ako oce nek dodju u uzice/zlatibor da nauce Smile
Pa nauci one Kineze da kuvaju zlatiborski.Ko zna mozda vam oni naprave
neki turizam. Usput,verovatno niste znali, ali Kinezi,Japanci,Indusi
ne jedu sir i mlecne preradjevine.
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
Zar mislis da nam treba neko da nam pravi turizam pored svega ovoga sto vec imamo ovde Smile Smile

Doduse ovde cajnezi drze tri najbolja lokala u gradu  Smile Voze dzipove i tako Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Ja nemam nista protiv njih ali imam protiv njihovog neverovatno velikog placanja prostora na kome imaju lokale(govorim o primeru mog grada) a enormno maloj plati radnika koji rade kod njih, i zato sto guse druge radnje niskim cenama a imaju nizak kvalitet proizvoda(mada smo za ovo sami krivi zato sto je standard nizak  Smile )
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ja nemam nista protiv njih ali imam protiv njihovog neverovatno velikog placanja prostora na kome imaju lokale(govorim o primeru mog grada) a enormno maloj plati radnika koji rade kod njih, i zato sto guse druge radnje niskim cenama a imaju nizak kvalitet proizvoda(mada smo za ovo sami krivi zato sto je standard nizak  Smile )
Имају они и квалитетне производе са гаранцијом али су они много скупљи од оних што се могу наћи
по скоро па багатела цијени.
Што се тиче бофл робе,поред кинеске постоји још произвођача првенствено техничке робе
па тако постоје телевизори од по 70-так евра али код нас је диригована аверзија према кинеском
производу као да смо заборавили да не можемо имати и јаре и паре истовремено.
Мислим да кинески телевизор није ништа лошији нити скупљи од БЕКО телевизора нпр.
На крају крајева 90% нас када отворимо мобилни можемо прочитати:Made in China,али је испод
поклопца па шутимо и фолирамо да имамо "Ixperia",оригинал.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1014
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Ja nemam nista protiv njih ali imam protiv njihovog neverovatno velikog placanja prostora na kome imaju lokale(govorim o primeru mog grada) a enormno maloj plati radnika koji rade kod njih, i zato sto guse druge radnje niskim cenama a imaju nizak kvalitet proizvoda(mada smo za ovo sami krivi zato sto je standard nizak Smile )

Na slobodnom trzistu nema "gusenja drugih radnji"zbog cena proizvoda.

Kinezi sebi prave medvedju uslugu sa boflom koji proizvode jer ce se "made in China" uvek
vezivati za los kvalitet.Ali ,kao sto rece moj smrtni neprijatelj (prepoznatljiv je sto
ne razlikuje dj od dz ) oni proizvode i za Philips,
Siemens,a i za silne modne kuce po svetu, sto znaci da mogu i umeju da proizvode
i kvalitetno. Tu je kontrola kvaliteta rigorozna jer njihovi nalogodavci zele
da se imidz njihovih proizvoda sacuva.

Nisu oni krivi sto se u Srbiji kupuje bofl. Da nije iz Kine ,bio bi iz neke druge PM.

Da je srece da dodju neki Kinezi koji ce otvoriti i supermarkete i tamo prodavati
jefitiniju hranu,higijenske proizvode, ne bi li doakali monopolisti. 
IP sačuvana
social share
Srbi  pripovedaju da tice na Cirilovdan traze druga svaka sebi da
gradi gnijezdo i da nose jaja;pa koja koja ga ne nadje,ona se obijesi.

Ciriil,filosof
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
Imaju oni kvalitetnijh proizvoda ali ih nema u "kineskim radnjama"  Smile Danas je vecina proizvoda "made in China" i to stoji ali "kvalitetniji proizvodi" o kojima pricas se ne mogu naci u "kineskim radnjama" gde za 200 dinara mozes da kupis sta hoces  Smile .

Ta za bofl robu stoji ali sam rekao da je to nasa krivica
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Da je srece da dodju neki Kinezi koji ce otvoriti i supermarkete i tamo prodavati
jefitiniju hranu,higijenske proizvode, ne bi li doakali monopolisti.  
Немој то живота ти.
Чисто сумњам да код њих постоји икаква хигијенска контрола прехранбених производа.
Ако већ неће да направе руднике по санџаку и шиптарезији (ради "високе" безбједности) онда нека остане на рижи моја смртна непријатељице што не разликујеш женско од мушка. Smile
Imaju oni kvalitetnijh proizvoda ali ih nema u "kineskim radnjama"  Smile Danas je vecina proizvoda "made in China" i to stoji ali "kvalitetniji proizvodi" o kojima pricas se ne mogu naci u "kineskim radnjama" gde za 200 dinara mozes da kupis sta hoces  Smile .

Истина.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6

Hebi ga. polukineski IPod tesko da ces naci u nekoj Brus Li radnji
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
supermarket ? Smile

pirinac na 1000 nacina , kuvan , przen, dinstan, sa zabama, sa kerecim mesom , pa mackama , bez kandzi , sa kandzama  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.