Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kina kao svjetska sila broj 1 će biti
ista kao SAD
12.4%  (27)
bolja nego SAD
40.8%  (89)
gora nego SAD
32.6%  (71)
ne znam odgovor
14.2%  (31)
Ukupno glasova: 218
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 205
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kina kao svjetska sila broj 1 - kakva će biti ili kakva bi bila?  (Pročitano 386206 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ne znaju foru pa da im uvedu hriscanstvo, tu je isto zabranjeno da se sam ucmekas  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ne znaju foru pa da im uvedu hriscanstvo, tu je isto zabranjeno da se sam ucmekas  Smile Smile

Babe i zabe,al,dobro,kako oces... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Ovaj forum,lagano,postaje uklet,ili ja postajem "vidovit" na neki jezoviti način.Prethodna strana,post od 02.maja,Fokskonova fabrika u Čengduu (ona zgrada sa mrežama za ´vatanje samoubica)...

Najnovije vesti :

Explosion in iPad 2 Factory at Foxconn Kills Two

izvornik : "Tom's Guide US",21.maj (autor : Marcus Yam)
vest se može naći : ovde

Tragedy strikes tech factory.

An explosion at one of the factories Apple uses to make the iPad 2 has claimed the lives of at least two workers.

At approximately Friday 7 p.m. local time in Chengdu, China, the A05 building at the Foxconn campus exploded, propelling debris away from the site. The building structure remained intact, but smoke billowed out from the damage. The situation is now under control, with attentions now turned to the wounded.

10 fire engines, 10 ambulances and many police were at the scene. A Foxconn official statement confirms that there are two dead and 16 other employees injured.

Foxconn said that it is cooperating fully with authorities in determining the cause of the explosion. Early reports are ruling out human factors.

"Production has been suspended at the site of the explosion until the completion of the investigation. The safety of our employees is our highest priority and we will do whatever is required to determine and address the cause of this tragic accident," the company said in a statement.

The A05 building is home to a production like for the Apple iPad 2. MIC Gadget's report suspects that, with production halted, there is the expectation for the scalping price of the device to increase dramatically on the Chinese market.

“We are deeply saddened by the tragedy at Foxconn’s plant in Chengdu, and our hearts go out to the victims and their families,” Apple said in a statement provided to All Things D. “We are working closely with Foxconn to understand what caused this terrible event.”

« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 20:19:41 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Reko ja onomad...  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 3510
МЕМРИ институт објављује:

Кина упозорава Сједињене Америчке Државе: “Сваки напад на Пакистан био би тумачен као напад на Кину” – еволуирање пакистанско-кинеске алијансе да се суочи са УСА/Индијом

China Warns U.S.: 'Any Attack on Pakistan Would Be Construed As an Attack on China' – Evolving Pakistani-Chinese Alliance to Face the U.S./India

Линк
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung 
Kina i Pakistan - kakav spoj. Dobar skoro kao Siptarija i Ameri.

Moraju Indijci da nadju jakog saveznika, pod hitno, jer sa takvim komsijama, miran zivot je samo lepa i daleka misao.
« Poslednja izmena: 30. Maj 2011, 20:38:28 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Eto Ameri, Rusi i Kinezi, ne dopada im se pomisao da se rodi cetvrta sila, Indija  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ovo ne valja.S jedne strane mi je drago da neko Amere lupi po prstima,ali s druge,ovo moze da znaci da ako bi se Indija opet nesto pocackala sa njima,da bi Kenjazi mogli da reaguju.
Mada...kad bolje razmislim... sto pa da se ne poubijaju malo.  Smile Taman da smanje malo broj stavnovnika,i jedni i drugi.  Smile Al bi tu bilo klanja...ko mravi kad "ratuju".  Smile
(kakvo sam jaje,a?  Smile )

Eto Ameri, Rusi i Kinezi, ne dopada im se pomisao da se rodi cetvrta sila, Indija  Smile

Meni je i Kina sama vise nego dovoljna uz ove dve,al,nazalost,Indija sve vise jaca.Nebitno sto ce jos dugo oni imati strasno siromastvo i probleme.Brojnost ih vadi.Brojnost i kuci i po svetu.Ko kenjaze.

Jbg,htela planeta multikulturalizam,dobila ga.  Smile

Kina i Pakistan - kakav spoj. Dobar skoro kao Siptarija i Ameri.

Moraju Indijci da nadju jakog saveznika, pod hitno, jer sa takvim komsijama, miran zivot je samo lepa i daleka misao.

Pa,sta je tu novo,Kina i Pakistan su dugo vec partneri.
Zajedno su cak i oruzja razvijali.

A Indija uz sebe ima uglavnom Rusiju.Sto nekad ume da bude i mana.Jer,eto,Rusija i Kina su partneri i saveznici,ali Rusija podrzava jednu zemlju,a Kina drugu,a te dve se medju sobom ne podnose.I tu sad svako mora da bude oprezan.I te dve posvadjane zemlje,i njihovi veliki drugari.

Ja iskreno ne znam koji moj je trebalo Kenjazima da se petljaju sa Pakistancima.Od svih mogucih nacija na zemlji,i u svom okruzenju,oni su odabrali bas njih.Sta ce im to,ne znam.Ali,eto,tako ispalo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 3510
Требају им Пакистанци управо због Индије..са друге стране мислим да таква геостратешка констелација снага у том делу света ипак одговара Русима. Мислим да је Индија једно од највећих тржишта на свету  где може да се утопи руско оружје  Smile
« Poslednja izmena: 31. Maj 2011, 00:25:02 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Требају им Пакистанци управо због Индије

Pa,da,ali,zasto kad ja kolko znam,oni nisu imali sporove? Mada,sto jes jes,imali su onih par carki na granicama,60ih,da...  Smile

Al,opet,mislim da ne vide jedni druge kao pretnje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 205
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.