2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kečeri Najgluplja zabava ikada....  (Pročitano 30646 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
rvanje i nema neke preterane veze sa kecerima  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6454
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung galaxy s3
care,znas li ti sta je sarkazan? nisam mislio bukvalno da se premjesti na filmsku sekciju, ali po nacinu na koji poredite film i kecere ...
Sarkazan ne znam šta je...Znam šta je sarkazam.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung 
Citat
Djole 242, ti ocigledno ne poznajes osnovne zakone ponude i prodaje jednog proizvoda zarad profita preduzeca

znam veoma dobro, što ne znači da i odobravam iliti lično konzumiram.

ja sam svojevremeno mislio (bio uveren) da je to prava borba, te je moje razočarenje tom zabavom kasnije bilo još veće jer suštinu nisam shvatio odmah...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Konacno neko sa kim se normalno moze diskutovati o ovoj temi a da u sebi nema podcenjivanje, sarkazam, ironiju, cinizam prema ovom sportu, kako god da ga nazovem. Dobro dosao Forza Juve
Apsolutno si u pravu sa svim o cemu si pisao, a pogotovo oko povreda, Jeffa Hardyja I ostalih koji ugrozavaju sebi zivote vratolomijama. Tacno je da se dopinguju, steroide uzimaju…
Pa pre 3 nedelje je u svom stanu legendarni kecer Chris Benoit zvani “Rabid volverine” ubio svoju zenu (koja je pre toga u toku dana ubila sina) I potom se obesio, sto je bila udarna vest tog dana na CNN, BBC, Yahoo… kasnije analize su utvrdile da mu je I zena (bivsa rvacica) kao I on uzimala godinama svakakve steroide I droge od kojih jednom dnevno upadas u psihoticna sranja kada nemas pojma sta radis. Imao je mentalno zaostalog sina, I kako mu je zena bila ljubomorna sto on vise voli Chrisa od nje, pizdela je godinama, da bi na kraju prsla. Kada je on video ubistvo u stanu, sta je drugo mogao da uradi, kada I on uzima ta sranja. Zanimljivo je da se WWE federacija ogradila od celog slucaja I od tada se pravi luda da je Chris Benoit ikada bio u toj organizaciji!!! A covek bio visestruki sampion! Zato sto su svesni da su svi na steroidima I da je to losa poruka fanovima, I podrzavanje uzimanja preparata I droga. Poenta moje price?
Americko rvanje (kako se kod nas priglupo zove keceri, sto cak ni gramaticki nije ispravno) je jako opasan sport jer da bi bio popularan I da bi neko od kecera uspeo moras da prodas dusu djavolu I da se drogiras da bi uspeo I zaradio. Bas Batista prirodno ima onakve misice ili Bobby Lashley Opasno je najvise zbog toga, o cemu ti pises Forza Juve, sto su njihovi potezi opasni po zivot!
Labudov let Jeffa Hardyja u ringu je ludilo, potez koji lomi vrat ako samo nezgodno padnes na protivnika. On to uvezbava godinama, kao klinac je 5 godina u ringu trenirao sa bratom Mattom Hardyjem da bi postali danas to sto jesu – megazvezde, ciji svaki potez publika prati ovacijama I skandiranjem holly shit, holly shit! Umagin skok, kakav je imao ranije Mark Henry ili pre njega Earthquake opet je prica za sebe, jer kako bi se iko od vas osecao u ringu da lezi na podu I da cudo od 170kg treba da skoci na vas a da pritom sebe I vas ne povredi. Dvojica njegovih protivnika danas leze u bolnicama jer je nezgodno pao. Dakle, potez se radi tako da ne povredi, zato se kod nas s pravom vodi kao lazan (mada su lazni I udarci holivudskih glumaca po filmovima), ali je sam po sebi neverovatno opasan, jer, ponavljam, ume da nekog kosta karijere, trajne zivotne povrede pa I zivota.
Kazem zivota jer je jedan od njih Owen Hart 1999.godine jednom stajao na vrhu arene zakacen sajlom oko struka I plan je bio da ga gurnu I da se viseci na njoj spusti sa vrha u ring. Owenu se konopac otkacio, I covek je ni kriv ni duzan poginuo na podu arene! Zanimljivo je da se on noc pre toga protivio zahtevu idiota predsednika WWE Vince Mc Mahona da to uradi, ali on je insistirao govoreci da nece biti opasno kao I da ce doprineti gledanosti (sve se vrti oko toga naravno). Covek je to platio zivotom. Da li I dalje smatrate da je u pitanju fol?
U nacelu ste svi u pravu, jeste, udarci pesnicom u facu nisu takve jacine kakvim se prikazuju, skokovi nisu direktno na nekoga ko lezi, ali je sama draz samo izvodjenje, koje je jace od bilo kog akrobate u cirkusu (da li to znaci da nikada niste voleli cirkus, da nikada niste isli tamo??!!) 
Tako je Forza Juve, neki potezi se cele godine uvezbavaju. Pa pobogu ako su u akcionim filmovima dubleri, sta mislite zasto su oni angazovani? Zasto Bruce Willis, Schwarzi, Stallone, Jason Statham I ostali sami ne skacu, ne lete…? A ovi ljudi to svake veceri rade. Zasto prilikom svakog soua americkog rvanja postoji segment tokom kojeg jedna zvezda upozorava mlade da njihove poteze nikako ne pokusavaju da izvedu privatno?
Forza Juve, batali ulazak u ring. Ja sam bio u njemu dva puta kada sam ih uzivo gledao po Evropi, dozvolili su nam ujutro da udjemo u njega I da sparingujemo sa nekim anonimusima. Krv mi se u zilama ledila kada bi se zaletao u mene I skakao sa konopaca a ja lezim na podu!
E sad zamislite kako je tek kada je u ringu Batista, Cena ili Kane? Mislim da sam dovoljno rekao.  Pozdrav svima sa sirim vidicima.
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Lozio sam se nevidjeno na ovo kao klinac mada mi se i tada cinilo da je namesteno. Nisam gledao dobrih 10-ak godina nista pa mi ovo na Foxu dobro dodje,onako opusteno.Same "borbe" mi i nisu toliko zanimljive koliko to njihovo lozenje,pogotovo ovo sad sto je bilo za vikend,njih 20 na gomili.

Pitam se samo gde iskopase onog indijca,covek je neki mutant Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
svaki pa cak i prosecan borac u ultimat fightu bi ih sve namlatio ko konje sto u stvari i jesu.... ti oces da me ubedis da ja treba da gledam coveka koji guta steroide od kojih ludi jedan sat dnevno pa kad bi se zaleteo na mene mozak bi mu prosuo po podu......govna americka ne znaju oni sta je ulicna tuca i sta je covek spreman da uradi kad neko na njega izvadi pistolj noz ili stanglu....
bio sam prisutan sceni kad 10 bildera od kojih ni jedan nije manji od ovih tvojih majmuna  bezi od jednog lika koji ima 70 kila
tako da nemoj da mi pricas bajke da su oni neke mudonje kad nisu...
ali u jednom se slazemo oni nude ono sto se trazi 
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Verovatno nije meni upuceno ali nema veze - nisam bas siguran da bi ih "svaki prosecan borac u ultimat fajtu namlatio ko konje",bar ne sve njih. Sve je to isti kurac,steroid i eto ludila.

A to sto si bio prisutan kad je 10 bildera bezalo od jednog lika od 70kg nema veze ni sa cim. To moze da znaci samo da su oni zesci papani,bili bilderi ili ne. Mada,sramota bi bila i da nisu bezali - deset na jednog nije korektno.

Nego,treba malo da se smiris,previse ozbiljno shvatas neke nebitne stvari...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
pa izvadio je pistolj ne znam da li su papani  Smile Smile Smile
mada ne mogu da tvrdim  Smile
i nije bilo tebi upuceno !!! i sto se tice ultimat fighta to su najspremniji ljudi na planeti 100%
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung i5700 + D880
Stoljpi,znaci - a ja mislio neki kung-fu baja Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislim da kaskaderstvo definitivno ima veze sa hrabroscu,cinjenica da bi mozda neko ko skace u vatru zbog posla,zabave,sporta a pri tom znajuci da ce zbog toga verovatno morati da odlezi malo i u bolnici,pobegao od nekog malisana koji hoce da mu nalupa samare tu nista nemenja jer jos je verovatnije da taj isti malisan nebi tek tako skocio u vatru!Pitanje hrabosti,srcanosti,jacine je vrlo relativna stvar!Znam coveka koji je umeo sam da se zatrci na petnestoricu po principu ako se zatrcim na njih bar polovina ce pobeci misleci pali ovaj je mnogo lud e taj isti nikada u zivotu nije smeo da udje u lift zbog straha,mislim da je njemu taj njegov strah vise smetao nego sto bi drugim ljudima smetalo to sto nikada nebi imali hrabrosti da se zatrce na petnestoricu!Za posao profesionalnog WWE borca smatram netreba biti toliko hrabar, treba biti ili lud ili taj posao bezgranicno voleti!Ti ljudi su i kaskaderi i glumci i bodibilderi i rvaci i svim tim stvarima bi mogli i pojedinacno da se bave i da im nefali za zivot,ne oni su odlucili da treniraju svaki dan po ceo dan (prica se da imaju tri treninga dnevno od po otprilike dva sata),da rizikuju sa veoma ozbiljnim povredama da pritom budu i blesavi od steroida pri tom racunajuci sa tim da ce im zivot biti bar za petnestak godina kraci(poznato je da cesto mladi umiru) i sve to navodno zbog dobrog novca-slozicemo se novac ovde nije presudan!I nisu WWE samo oni-borci vec i jako,jako mnogo ljudi sastrane ili u okviru same price koji citav taj hepening cine gotovo savrsenim!Mozda savrsenstvo nije prava rec jer je bilo pogibija u ringu i drugih sakacenja(pod tim nemislim na redovna razbijanja glava i lomljenja delova tela),upadanja fanova u ring,potpuno neocekivanih ponasanja kecera u okviru same price pa cak i  za WWE nezamislivih  gresaka u okviru tehnickog dela organizacije(slucajno gasenje svetla  u dvorani u sred meca)!Ipak ako postoji nesto sto je uzor svim mogucim organizatorima raznih vrsta zabava u svetu to je WWE Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.