Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kažnjavanje dece utiče na inteligenciju  (Pročitano 29144 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
To ovde neće da može, jok.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia N-shurnaest
Eto ti ga sad. Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_2_2
može biti, može biti : ))

elem... danas je jedna starija mama imala mali duel... verbalni... sa mnom u vrtiću....  Imaju jednog malog napasnika tamo (pričam o deci od 4 god.) i taj mali napasnik tako s vremena na vreme maltretira decu.... E, i danas, valjda im došlo preko glave, moj mali i sin te žene skoče na tog klinca i počnu da ga... pa dobro, ne biju, ali.... verovatno nešto tako.... I vaspitačica (vidno oduševljena) saopštava to mamama isterivača pravde...... Da bi.... luda žena, tako odalamila sina po glavi da je mene zabolelo  Smile   
Ni ja nisam mnogo ispravnije postupila, rekla sam 'ako, samo udri'  Smile   Ali eto... to ženu iznerviralo.... i tako nas dve uđosmo u raspravu..... Kao što to obično biva, vaspitačica je smirila strasti.... eh te divne vaspitačice : ))
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S

IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Deca koju su roditelji zakljucavali u sobu i bili zbog losih ocena su danas izrasli u mentalne invalide, sa vukovom diplomom x2 i bez istinskog interesovanja za bilo sta u zivotu.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 6303
ne mislim bas da utice na razvitak inteligencije .  Sigurno je ipak da utice na psihu ,sigurnost ,hrabrost . . .  kod deteta.  Ako takva osoba kasnije postane nesigurna ,nestabilna ,plasljiva . . .  to ne znaci da nije inteligentna :!:
    Avaj ,uzasavam se kad vidim roditelje da vuku svoje dete ulicom i mlate ga krvnicki ,zbog ,ispostavice se kasnije neke sitnice ,tipa poprskao si se sokom .
     Ako ih vec  'vaspitavaju' ,mogli bi to da ostave za po kuci ili nikako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Beograd, osnovna skola na opstini zvezdara, fina skola,fini roditelji, fini djaci ...
Roditeljski sastanak ucenika prvog razreda - to je otprilike bio novembar mjesec, znaci polovina prvog polugodista, radnja se desava 2004

Za rijec se javlja roditelj koji se obraca ucitelju.

Vi ste juce  javno, pred svima iskritikovali mog sina i ja mislim da je to nedopustivo!

Vas sin je prosao pored moje koleginice, uciteljice iz prvog 2 i nije je pozdravio. Ona ga cuva kad je u boravku tako da on mora da zna ko je ona. Ja sam ga vratio, natjerao da kaze "Dobar dan" i skrenuo mu paznju da mora da se pristojno ponasa.

Vi nemate pravo da mom sinu govorite kog on ima da postuje. Moj sin ima pravo da se razvija kao licnost i da sam sebi bira uzore i autoritete. On ima pravo da sam odluci ko je zasluzio da bude pozdravljen. Na kraju krajeva sto se Vi zalite on Vas uvijek pozdravlja.

Ucitelj se okrece drugim roditeljima i pita: Da li na ovo iko od Vas zeli nesto da kaze ili da doda?
Svi cute i gledaju u klupe.
Ucitelj ih pogleda jos jednom, sklopi dnevnik i rece: Ako na ovo nema niko nista da kaze, nemam ni ja vise nista da Vama kazem i ode u noc.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2009, 07:05:35 od Patak Dugoprugas »
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Sa jedne strane su i roditelji u pravu jer su vecina ucitelja frustrirani i lece se nad decom ,imaju probleme kod kuce i onda se prema deca ponasaju pomalo sadisticki ,a to nije dobar i pedagoski pristup .Pravi ucitelj mora da bude poznavalac ljuske psihe i uvek iznad situacije ,maksimalno strpljiv i prijateljski nastrojen .A ima i toga sto ucitelji slabo zaradjujju pa se lece nad neduznom decom ukoliko vise da su roditelji dobrostojeci .Naravno ,ne kazem da su takvi svi ali cula sam za dosta slucajeva . A ima ih koji korektno rade svoj posao i njima zaista svaka cast.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2009, 13:34:20 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Te price kako su ucitelji i profesori manijaci, manipulatori, bolesnici i kako stalno traze pare za ocjene sire uglavnom roditelji losih djaka i nevaspitane djece.

Ja sam zavrsila fax, moja sestra visu, u mojoj kuci su dva klinca koja idu u osnovnu skolu i za ovih 30 godina, niko nije trazio pare za neku ocjenu, niko nas nije kinjio i maltretirao, niko se nije izivljavao ili provocirao.

Ako si ti normalan i ponasas se normalno, onda se i u 90% slucajeva drugi ljudi prema tebi tako ponasaju.

Ima raznih profesora dobrih i losih, pedagoga i onih koji uopste ne znaju kako da se postave, al sto bi rekao moj cale: moz da bude da naletis na nekog profesora koji te mrzi, al ako te svi mrze, onda je to kanda zato sto nesto sa tobom nije u redu.

Dijete mora da zna da kaze dobar dan i dovidjenja, hvala i molim, izvinite - i da to koristi svaki dan, prema svima.

Mozda naletis na budalu koja ce da te kinji da bi ti na kraju dala trojku, ali ako imas petice iz svih ostalih predmeta, onda ce svima biti jasno do koga je problem. Ali tesko da je problem samo do nastavnika, ako dijete ima 7 slabih ocjena.

Koliko roditelja je u stanju da prihvati da njegovo djete ima problem i da se sa svojim bracnim drugom uputi ka djecijem psihologu ili psihijatru, umjesto da probleme stalno vide u drugim ljudima, koji svi od reda mrze njihovu djecu ili im zavide jer su ona tako izuzetna, posebna i nadarena - ljubi ih majka.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
16 godina sam provela u skolskim klupama i prosla cijelokupni nas obrazovni sistem...

5 godina sam radila u prosvjeti i uskoro bih trebala ponovo uci u ucionicu...

ja jos,na svu srecu,nisam srela manijake,sadiste,patoloski nastrojene likove i likove koji jedu malu djecu...a da su za katedrom Smile

a jesam sretala nezainteresovane,apaticne,losije pedagoge, stroge i one profesore kojima ide teze da radvoje privatno od profesionalnog Smile

opet i na svu srecu...mnogo je vise onih koji se trude i daju maksimum od sebe,a onaj koji radi...nazalost se desi i da grijesi...

ne sporim da nas ima raznih.
ne sporim da su neki zalutali tu gdje jesu.
neki..
grijese oni koji misle da su takvi vecina.
tuzno je sto smo stvorili predubjedjenje o tim ljudima i toj profesiji.

ja sam za strogocu.
strogocu koja je neodvojiva od pravednosti i ljubavi.
ja se,intimno,protivim savremenoj pedagogiji koja dijete na taj nacin stavlja na presto nepogrijesivosti da se od njih stvaraju mali bogovi kojima se klanjaju prvo roditelji,a potom takva mala- buduca velika osoba trazi da se svi i svako na njegovom putu klanja njemu.
da im se klanja i jedan vaspitac Smile

ne vrijedjaju mene niti i jednog trenutka mudo od roditelja koja pasivno- agresivno krene da me savija pred njegovim djetetom, jer znam da je upravo to mudo od roditelja taj koji zanje strasne plodove sjutra od svog sopstvenog djeteta.
on je zrtva,a ne ja Smile

jedino mi zao ako ne uspijem da do tog mladog bica doprem,jer mi ne da njegov roditelj koji u svom neznanju i bahatosti pravi buduce kretence od tog potencijalno divnog bica Smile...

ja sam stroga i majka i predavac...ne libim se da to priznam.
osim sto sam tu da te volim i razumijem...tu sam i da te vaspitavam,zastitim od sebe samog i svjeta oko tebe.
da ti zabranim.
da te ogranicim u destrukciji.
da sam neumoljiva kada treba.
i da ne moras da me volis 24 sata pojedinih dana...da bi me jednoga dana kada odrastes volio i cijenio upravo zbog toga sto sam nekada za tvoje djecje arsine bila neumoljiva.

naravno,nisam savrsena ni kao roditelj,a ni kao predavac...cijenim.
ali ovo kako se danas posmatraju djeca,kako se vaspitavaju,na koji nacin im se povladjuje i daje za pravo u situacijama koje vrijedjaju svaku inteligenciju...je nedopustivo.

nista gore od covjeka koji ne zna granicu,koji ne cijeni i nepostuje ni sebe, ni oko sebe...
od covjeka koji odraste u uvijerenju da se svijet vrti oko njega i njegovih zelja...
od nekoga ko nije radio na sebi i nije bilo dopusteno da se na njemu radi...

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.