Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kастрација савременог мушкарца  (Pročitano 4192 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Dobro malo je smesno da je dostignuce kojim civilizacija treba da se hvali depilacija... Smile

Mislim mozda je sve ovo tacno sto ti kazes... Smile

Mada sa druge strane kad pogleda covek kako neki izgledaju...

To je upravo ono sto ih odvaja od civilizacije... Smile

Ja sam uvek za depilaciju... Smile

ja brate ovaj nisam u tripu da sam jelen karleusa
« Poslednja izmena: 05. Mar 2016, 18:29:28 od IdiDada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat
Upravo... slušao sam pre par godina jedno od onih predavanja na Kurseri o Istoriji rok muzike... ne samo da je Beri Gordi oblikovao muziku svojih izvođača, nego je imao tzv. "pokretnu traku" zaduženu za sve od šminke i frizure do odeće i bontona ("nikako ne prekrštati noge dok sediš", recimo, jedan od glavnih saveta). A Sem Filips, šta reći, nije stvorio samo Elvisa nego čitavu plejadu izvođača, Džeri Li Luisa, Karla Perkinsa, i naravno američkog Tomu Zdravkovića (ne slušam kantri, ali...) Džonija Keša.

Da li se mozda secas imena onog producenta, belca, koji je stvorio posebnu vrstu kakafonije u pozadini...znaci..neka vrsta zvucne zavese... koja je imala vise slojeva pratecih vokala... tapsanje... u svakom slucaju... preteca disko muzike...

I ovo...

Ovaj track je sve...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
On valjda nije amer...
Глуми у америчким филмовима.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Citat
Da li se mozda secas imena onog producenta, belca, koji je stvorio posebnu vrstu kakafonije u pozadini...znaci..neka vrsta zvucne zavese... koja je imala vise slojeva pratecih vokala... tapsanje... u svakom slucaju... preteca disko muzike...

Ako misliš na Wall of Sound, to je već pomenuti Fil Spektor, on je radio na stvaranju što kompleksnijeg mono zvuka, sloj na sloj - dakle, ritam sekcija, pa preko toga gitare i drugi instrumenti, pa preko toga prateći vokali pa tek onda na vrh solo vokal... i onda kad to slušaš na radiju u kolima, zvuči zaista moćno. To je njegova najveća zasluga za istoriju muzike, ali sumnjam da misliš na njega...

A što se tiče preteče disko muzike, tu su ovi eurodisco producenti, Moroder i Pit Beloti... oni su praktično stvorili od crnačkog fanka belački disko. Inače Daft Pank ne volim, ne znam šta izigravaju s ovim kacigama.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
mob
Samsung 
U tekstu ima nekih istina, ali ga teranja u krajnost i način pisanja guraju ka tome da ga većina u startu otpiše kao bullshit ili proseravanje.

Ne mogu ljudi bez teranja u krajnost pa to ti je...

Reko sam vise puta autori ovakvih tekstova vise pomažu, nego sto odmažu onima protiv kojih pišu upravo zbog krajnosti u koima završe i zbog kojih se poseru  po onom što su uboli. Tako da citav njihov tad bude označen kao gomila smeća
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
U tekstu ima nekih istina, ali ga teranja u krajnost i način pisanja guraju ka tome da ga većina u startu otpiše kao bullshit ili proseravanje.

Ne mogu ljudi bez teranja u krajnost pa to ti je...

Reko sam vise puta autori ovakvih tekstova vise pomažu, nego sto odmažu onima protiv kojih pišu upravo zbog krajnosti u koima završe i zbog kojih se poseru  po onom što su uboli. Tako da citav njihov tad bude označen kao gomila smeća
Zaboravljas da je to ipak samo tvoje misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat

Ako misliš na Wall of Sound, to je već pomenuti Fil Spektor, on je radio na stvaranju što kompleksnijeg mono zvuka, sloj na sloj - dakle, ritam sekcija, pa preko toga gitare i drugi instrumenti, pa preko toga prateći vokali pa tek onda na vrh solo vokal... i onda kad to slušaš na radiju u kolima, zvuči zaista moćno. To je njegova najveća zasluga za istoriju muzike, ali sumnjam da misliš na njega...

A što se tiče preteče disko muzike, tu su ovi eurodisco producenti, Moroder i Pit Beloti... oni su praktično stvorili od crnačkog fanka belački disko. Inače Daft Pank ne volim, ne znam šta izigravaju s ovim kacigama.

To je to, hvala  Smile

Sto se tice Daft Panka, ne radi se o njima, vec o Djordju.... posto je samo to deo intervjua ... genijalan covek... genijalan...
Mnogi bi ga nazvali preterano modernim Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Ništa zato Smile inače preporučujem taj kurs na Kurseri dok još postoji, drži ga moj imenjak, informativno a nepretenciozno.

Ne znam, meni je draži onaj starovremski disko koji se bazira na ljudskom gruvu, nego taj sa mehaničkim ritam mašinama... mada je odradio genijalan posao kao pisac muzike za Lice s ožiljkom i producent pojedinih izvođača, naročito Done Samer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Citat
Zaboravljas da je to ipak samo tvoje misljenje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Sus... to je indoktrinacija... gde ovaj bradonja da bude maco muskarac....

Dude...  Smile

(Dzef Bridzis bogotac)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.