Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:11:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kasiopejci.  (Pročitano 63994 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Tko prodre iz viših svjetova u ove dubine materijalnoga,nikako ne može biti neprijatelj
,već samo prijatelj.

Ovo mi je malo kontradiktorno: mislim, iz onih Karlinih knjiga, a i drugih informacija je ocigledno da ti vanzemaljci koji nas otimaju, eksperimentiraju s nama i hrane se s nama; ubacuju embrije u maternice zena, kradu fetuse, itd., a ostatak se moze procitat u knjizi Taken, ili u ostalim izvjestajima abdukcija, dakle da oni dolaze sa visheg nivoa, odnosno, 4D, 4. denziteta.
A mi smo na 3D - 3. denzitet.

Dakle, ako oni dolaze sa visheg denziteta i otimaju nas, implantiraju, eksperimentiraju,  ubijaju, kradu nasu djecu, hrane se nasom energijom; ili rade sve ove stvari prikazane tu:
http://www.galaksija.com/mutilacija.htm -
kako nam oni mogu biti prijatelji? Smile
NEMA sanse.
Meni izgleda da ti vanzemaljci koji govore preko tog medija - lažu. Smile

Naravno da lazu...evo samo da nadjem tekst od Philipa Shneidera,on covek koji je imao susret sa njima u tekstu za njih kaze da su izuzetni dezinformatori i lazovi (bukvalno je tako rekao),cim stignem postavicu njegovo zadnje predavanje Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Naravno da lazu...evo samo da nadjem tekst od Philipa Shneidera,on covek koji je imao susret sa njima u tekstu za njih kaze da su izuzetni dezinformatori i lazovi (bukvalno je tako rekao),cim stignem postavicu njegovo zadnje predavanje Smile

Evo tu je:  Smile

Phil Schneider - otkrivanje istina o Lizzardima, Greysima i podzemnim bazama ga je koštalo glave?
http://svjesnost.com/?p=18

Upravo iz tog clanka: zasto njima trebaju nasa tijela?

Citat
http://www.val.hr/znanje/kasiopejsketranskripte.html
16.07.1994.

P: Bob Lazar je izložio činjenicu da se vanzemaljci odnose prema ljudima kao kontejnerima. Što to znači?
O: Spremište za kasniju upotrebu.
P: Kakvu upotrebu?
O: 94 posto.
P: 94% od čega?
O: Od cijele populacije.
P: Što pod time mislite?
O: Svi su kontejneri; 94% će biti iskorišteno.
P: Iskorišteno za što?
O: Konzumiranje.
P: Mislite bit će pojedeni?
O: Totalnu konzumaciju.
P: Što mislite pod konzumaciju? Progutani?
O: Konzumirani za sastojke.
P: Sastojke čega?
O: Nove rase. Važno. 13 godina otprilike kad će projekt biti završen.
P: Zašto su ljudi konzumirani?
O: Koriste za dijelove.
P: Ne razumijem. Kako ljudi mogu biti korišteni za dijelove?
O: (Re)Prototip. Spremišta postoje. Nestale osobe često idu tamo a naročito nestala djeca.
P: Imamo li neku zaštitu?
O: Neke.
P: Kako se možemo zaštititi i kako zaštititi našu djecu?
O: Informirajte ih. Ne sakrivajte istinu od djece.
P: Kako nas istina štiti?
O: Svijest štiti. Ignoriranje šteti.
P: Kako djeci reći tako grozne stvari?
O: Oni bi trebali znati.
P: Koja je svrha tog projekta?
O: Novi život ovdje.
P: Da li vanzemaljci koriste naše emocije i energije?
O: Korektno; i tijela takodjer. Svake godine na Zemlji 10% više djece se uzima.
P: Da li pate?
O: Neki.
P: Da li svi pate?
O: Neki. Komadi organa djece se miču za vrijeme dok su pri svjesti. Bubrezi prvo; sljedeće stopala; sljedeće čeljust koju ispitivaju na stolu; jezici se odrežu; kosti se testiraju na udarac; pritisak na srčani mišić dok ne pukne.
P: Zašto nam govorite takve odvratne stvari?
O: Morate znati što Konzorcij radi. To se radi najviše djeci Indijanaca.
P: Zašto se rade takve stvari?
O: Velik trud od strane Orionaca i njihove ljudske braće da kreiraju novu rasu i kontroliraju je kao i ostatak čovječanstva.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 15:26:14 od alex* »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

nači možemo zaključiti da njihova tela ni pod kojim uslovima nisu kompabitilni našim telima,niti imaju slične organe kao mi,niti imaju organe varenja,što opet znači da nas oni nikako nemogu jesti,niti da bilo kako mešaju njihovu strukturu materije sa našim.Uostalom zašto bi, kada njihovo telo daleko savršeniji od naših.

Nisu, oni su polu -etericna i hrane se energijom, dok se zadrzavaju u 4 D, znaci imaju drugi nacin "napajanja energijom" nego mi, koji grizemo zvacemo i gutamo tvrdu hranu. 

A kad "udju" u materijalniji nivo, 3D, onda se hrane i nasom krvi. 
U vezi nacina njihove ishrane, bas su Kasiopejci rekli: u "poruka Kasiopejaca" http://svjesnost.blogspot.com/2007/08/poruka-kasiopejaca.html

Citat
Orionska Unija (OPS – orjentirani samo prema sebi) i njihovi saveznici i sluge u ljudskom obličju – Konzorcij, trenutno ulažu veliki napor da kreiraju jednu novu rasu i kontroliraju je, kao i ostatak čovječanstva. Oni također trenutno konstruiraju nova ljudska tijela za sebe same, da bi ih koristili za prijelaz u 4-ti denzitet, jer su svjesni da to ne mogu ostvariti u tijelima koje trenutno okupiraju.

Kloniranje, kao i krađa ljudskih embrija služi im da odrede najbolje tjelesne profile za prihvat njihovih duša, ( duša i tijelo moraju biti u jednoj vrsti rezonancije, tj. moraju imati sličnu frekvenciju.) Oni planiraju promjeniti i fizičke realitete.

Djecu, često blizance, stalno koriste za svoje eksperimente. Mnoge od vas oni trenutno koriste u tim eksperimentima kao sastavne djelove, prilikom kreiranja te nove rase.

«Nestale» osobe često tamo završavaju, pogotovo «izgubljena» djeca. Svake godine oko 10% više djece «nestane», u svrhu ovih eksperimenata. Oni onda izlažu njihova tjela raznovrsnim naporima, bolje rečeno – patnjama, da bi odredili koju vrstu modifikacije primjeniti na DNK.

«OPS» entiteti koji obitavaju u 4-tom denzitetu hrane se bićima koja egzistiraju na 3-ćem nivou. «OPS» bića sa 3-ćeg nivoa - što ste u stvari vi, ljudska bića, crpe svoju energiju sa 2-gog i prvog denziteta tj. nivoa, zato vi nanosite bol onima iz životinjskog carstva, koji egzistiraju na 2-gom nivou, kao uostalom - i sebi samima.

Određene vrste onih koje bi vi nazivali «vanzemaljcima» otimaju ljude i podvrgavaju ih najtežim patnjama prije nego što ih ubiju – i tako osiguravaju maksimalan transfer energije.

Ekstremni strah i patnja proizvode kod čovjeka specifičnu vrstu duhovne energije negativne prirode kojom se ovi entiteti napajaju i tako održavaju u životu, jer to je jedan od načina njihove ishrane,   baziran na specifičnoj strukturi njihovog metaboličkog sistema.

Ovo oslikava eterični metod konzumiranja hrane/energije.
To se ostvaruje i naprednim tehnološkim izdvajanjem energije kroz bazalnu ili – seksualnu čakru, što često maskiraju kao «ginekološki» pregled, kod žena ili izdvajanjem sperme, kod muškaraca.

Drugi način njihove ishrane ostvaruje se fizičkim putem kao npr. konzumiranjem krvi ili njenih sastojaka, jedino je način unošenja nešto drugačiji i ostvaruje se kroz pore.

Ovi, svuda prisutni entiteti, popularno nazvani - «Sivi» ( Greys ), su u stvari nešto kao kibernetske sonde 4-tog denziteta i u stalnoj su upotrebi od strane «Reptoida» ( koji su poznati još i kao - Lizzard stvorenja - Lizzies, Drahomonidi...itd ), a takođe oponašaju i njihov način ishrane.

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Bravo Alex,to je to Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Phil je za vrijeme držanja tih predavanja imao raka u krajnjem stadiju, a za rak kaže da ga je dobio kao posljedicu kobaltnog zračenja koje je primio u toku jedne borbe sa Greysima tj. od njihovog pogotka.

Ma ljudi molim vas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Nisu, oni su polu -etericna i hrane se energijom, dok se zadrzavaju u 4 D, znaci imaju drugi nacin "napajanja energijom" nego mi, koji grizemo zvacemo i gutamo tvrdu hranu. 
kad "udju" u materijalniji nivo, 3D, onda se hrane i nasom krvi.
U vezi nacina njihove ishrane, bas su Kasiopejci rekli: u "poruka Kasiopejaca" http://svjesnost.blogspot.com/2007/08/poruka-kasiopejaca.html
Ljudi pa takve gluposti odvaljujete koje nema ni najmanje logičnog i naučnog osnova,a daleko i od i najminimalnijeg zdravog razuma.
Znači kada čovek ode na Mars moraće da jede Marsovski pesak,ili da nađe neke vanzemaljske bakterije tamo,ili ako ode na planetu vanzemaljaca,moraće da jedu meso vanzemaljcima i zeleni krv da im piju,pošto se mi ovde drugačije hranimo.Mislim da baš mnogo preterujete.Znači po tebi što se budemo više razvijali intelektualno i civilizacijski,to ćemo imati više potrebu da jedemo vanzemaljce. Smile Pa mislim logično razmišljanje nema šta.Umesto da budemo humaniji i pametniji,mi treba da se razvijemo da budemo gori od pećinskog čoveka i životinja.Dali bi ti smeo sada staviti u usta i pojesti meso vanzemaljaca.Mislim da ste prešli sve granice zdravog ukusa,bez ikakvog razmišljanja,na šta još drugi aplaudira na to.Pa vi već postajete vanzemaljci,jer tako čovek nemože da razmišlja sigurno.
Citat

Kako se možemo zaštititi i kako zaštititi našu djecu?
O: Informirajte ih. Ne sakrivajte istinu od djece.
Neda Bog da ja vidim ili da čujem kako neko moje dete plaši sa takvim odvratnim jezivim i nehumanim pričama.

Citat
Phil je za vrijeme držanja tih predavanja imao raka u krajnjem stadiju, a za rak kaže da ga je dobio kao posljedicu kobaltnog zračenja koje je primio u toku jedne borbe sa Greysima tj. od njihovog pogotka.

Ma ljudi molim vas...
Prijatelju beži dok nije kasno.Ovde se širi kolektivno ludilo kao zaraza.Već ljudi počeli da ginu i u borbi protiv vanzemaljaca.Već se vodi nuklearni rat protiv vanzemaljaca na zemlji,evo i zemlja počela da se raspada u toj borbi.Ali nažalost sve to mi nemožemo videti,jer mi nismo na tim nivoima gde oni vode herojski rat protiv vanzemaljaca. Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2008, 23:46:39 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ljudi pa takve gluposti odvaljujete koje nema ni najmanje logičnog i naučnog osnova,a daleko i od i najminimalnijeg zdravog razuma.

Nemaju ni ovi dokazi na slikama dolje nikakvog logicnog, niti naucnog osnova, niti ikakve veze sa zdravim razumom, pa ipak postoje ?  Smile

http://www.galaksija.com/mutilacija.htm
Citat
Fenomen otmice životinja i ljudi nije ništa novo, kao ni posljedice koje proizilaze iz svega ovoga. Mi inače sve što se ne uklapa u naš koncenzus realitet volimo da nazovemo "fenomenom", mada se može reći da fenomeni u stvari ne postoje - postoji samo naše neznanje, koje proizilazi mahom iz našeg nemara, odnosno našeg ličnog ignorisanja svega onoga što "ne spada" u naš realitet. Sve su prilike da ta naša realnost nije ni blizu realna onome koliko mi mislimo da jeste. Ovakav naš odnos prema svemu ovome je upravo ono što najviše i odgovara izvršiocima ovih nedjela, odnosno kontrolorima realiteta u kome živimo, mada je velika vjerovatnoća i da smo na neki način programirani da se ponašamo upravo ovako kako se ponašamo.

ili npr. sa iste stranice:

Citat
Ovdje slijedi jedan dosta tipičan izvod iz seanse u kojoj je jedna od žrtava hipnotisana a onda joj je data sugestija da opiše šta se stvarno događalo u "izgubljenom" vremenu. Majka i sin su se vraćali autom kući i očekivali su da će stići tamo u 9 sati, međutim stigli su tek 4 sata kasnije a da nisu znali šta je bio razlog tome.

Majka (pod hipnozom): Bože! Najača i najbjelja svjetlost koju sam ikada vidjela. Kako može tako da leti? Šta je to? To je nevjerovatno. Pa ovo se stvarno događa. Bojim se! Kako mogu to da čine? Ubijaju kravu! (Ona i sin su čuli kravu kako muče) U stvari, nije mrtva. Živa je!

Sprinkle (hipnoterapeut): Vidite kravu?

Majka: Pa ona nije još ni mrtva a ovi je već rastavljaju na komade. Uh! Uzimaju i nas zajedno sa kravom. I mog sina. Ali mene vode prema jednom brodu a mog sina prema drugom.

...Ne znam šta uradiše sa kravom, gdje su nju stavili? Uh! Bila je živa kad su joj to radili. Mislim da su to bili neki noževi. Ali bila je još živa!

... Mogu da im vidim lica. Ogromne oči, one zauzimaju više od pola njihovog lica. Kao pazne rupe. Ima nešto užasno tu, nešto me je totalno blokiralo...Oni nisu svi istog izgleda. Neki od njih su skroz odvratni. ...Neko zlo zrači iz njihovih očiju, nema zjenica, nema ničega u njima...kao crne rupe. Crvenkasto, kao đavo, čudna neka boja. Jedan me drži za ruku. Ima široke i kose oči.

Mnogo nekog osoblja, različitog izgleda i veličina, i u različitim uniformama sa nekim amblemima na lijevoj strani...Svi nešto užurbano rade...dvojica sa nabranim kragnama upravo prođoše pored nas. Imaju neke duge mantije koje dosta nepraktično izgledaju. Neki imaju okovratnike upravo kao nekii franciskanski sveštenici.

...Neki se ponašaju kao roboti, neki od njih zeleni kao grašak a neki izgledaju monstrouzno. Ima ih koji izgledaju kao da imaju žuticu. Oni što imaju izgled više sličan ljudskom, čini se da kontrolišu ove druge...

(majka pokušava da bježi i ulijeće u neku slabo osvjetljenu prostoriju u kojoj se osjećao "bolesno  sladunjav" miris i vidi veliki kontejner ispunjen nekom tečnošću)

...Sada gledam u bazen sa vodom. Nešto me užasava.

Sprinkle: Koncentriši se na taj bazen.

Majka: Ne mogu da razaznam šta je to. Nisam sigurna. Kao da su dijelovi tijela...(teško diše)

Sprinkle: Dijelovi tijela?

Majka: Uh, da!

Sprinkle: Šta vidite?

Majka: Vrh ćelave glave. Svjetlost je slaba. Čini mi se da vidim ruku sa šakom - ljudska ruka! Drugo...(bori se za vazduh)...nešto crveno i krvavog izgleda. O Bože? Tako se bojim...Uh, jezici...veliki; čine se stvarno veliki. Pokriveni su tečnošću, sve je nekako tamno i čudno. Puno nekih različitih stvari u ovom tanku...srca, dijelovi tijela, ali nije sve od krava. Gledam u gornji dio ćelave glave, možda je jedna od njihovih.

.....(kasnije)

...Znate šta? Oni nas uopšte ne vole. Oni su za mene - monstrumi. Osjećam se kao da sam u Aušvicu.

Kraj izvoda

(Ovoj ženi su izvadili fetus iz materice i nakon što je vraćena nazad oboljela je od teške vaginalne infekcije za koju joj je trebalo dugo vremena da izljeći).

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Nemaju ni ovi dokazi na slikama dolje nikakvog logicnog, niti naucnog osnova, niti ikakve veze sa zdravim razumom, pa ipak postoje ?
Ja isto toliko slika imam o Deda Mrazu,Drakuli i Vampirima.Dali to znači da stvarno postoje.
Pa nismo u srednjem veku,gde kada neki bolesni ljudi izmasakriraju životinje,a mi odmah da poverujemo da su to napravili neke izvanzemaljske sile.
Takva masakriranja životinja ima kod satanističkih sekti,možeš da proveriš ako već tražiš istinu.Ako neki bolesnik u Americi ili negde drugde uradi tako nešto,neznači da treba odmah religiju praviti od toga.Nego se ti raspitaj dali u tvom gradu ili selu se dogodilo tako nešto pa onda da pričamo o činjenici.Nemojmo biti deca.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
E,Alex,ovo ti je prvi susret sa Piroxom,tek ce da se trudi da te diskriminise,ali dobro je da ima jos ljudi koji pokusavaju da saznaju istinu....nazalost sve to sto ti njemu sada plasiras ja sam vec odavno odradio....za njega nema pomoci Smile .Pirox,sigurno satanisti nemaju druga posla pa idu po farmama i ubijaju zivotinje....mislim stvarno si smesan,a jel su i ovog coveka sa slike seckali satanisti???? Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
E,Alex,ovo ti je prvi susret sa Piroxom,tek ce da se trudi da te diskriminise,ali dobro je da ima jos ljudi koji pokusavaju da saznaju istinu....nazalost sve to sto ti njemu sada plasiras ja sam vec odavno odradio....za njega nema pomoci Smile
Aha,... ok.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 01:11:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.