Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 10:48:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kasiopejci.  (Pročitano 64119 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Malo sam popricao sa autorom teme i on je saglasan da se tema preseli. Mala napomena- vrsena su istrazivanja u SAD u nekih dve decenija iza. Osobe su samo bile potvrgnute dubokommeditativnom stanju. Nakon sto su ih vratili u svesno stanje ispitivali su ih za to sta su doziveli. Ogromona postotak je rekao, ja mislim preko 80% da su ih oteli vanzemaljci i na njima vrsili ispitivanja.

Uzivajte u temi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
E,Alex,ovo ti je prvi susret sa Piroxom,tek ce da se trudi da te diskriminise,ali dobro je da ima jos ljudi koji pokusavaju da saznaju istinu....nazalost sve to sto ti njemu sada plasiras ja sam vec odavno odradio....za njega nema pomoci Smile .Pirox,sigurno satanisti nemaju druga posla pa idu po farmama i ubijaju zivotinje....mislim stvarno si smesan,a jel su i ovog coveka sa slike seckali satanisti???? Smile
Trudim se da iznesem istinu,a ne da širim paranoju,kompleks žrtava i straha,pogotovo što te priče niko nije doživeo na našim prostorima.A šta misliš zašto kod nas nema ništa slično tome.Zašto baš u Americi najviše i po kojoj bogatoj zemlji .Pa upravo zbog toga,jer je zemlja bogata i medijski spektakl unosan biznis,i mnogo ulažu u scenariju neke priče,kao Holivud.Što ovde na našim prostorima nema toga??? Zato što ljudi nemaju ovde para tako nešto da isceniraju,a ni zarade nema.Zar nije normalnije,razumnije i logičnije razmišljanje,nego verovanje o babarogama.
Koliko logike ima o tome da vanzemaljci dolaze nama otimati naše životinje? Zar im nije lakše njih uzgajati u njihovim laboratorijama ili na njihovom planetu.To je kao kada bi čovek išao na Mars da krade Marsovske životinje,i pored toga što imaju uslove da ga uzgajaju na zemlji.Ili kao kada bi naučnik te pacove za eksperimente lovili po kućama ljudi,umesto da ih lepo uzgajaju u laboratoriji.Pametni vanzemaljci nema šta,a još pametniji koji veruju u takve priče.Pa i malo dete bi video tu nelogičnost.
Citat
Pirox,sigurno satanisti nemaju druga posla pa idu po farmama i ubijaju zivotinje....mislim stvarno si smesan,a jel su i ovog coveka sa slike seckali satanisti
Pa u tome je i reč,oni jeste idu na mesta gde mogu otimati životinje i žrtvovati ih za svoje rituale,a neretko i ljude žrtvuju.Prouči malo njihov običaj,Bolje da se baviš realnim opasnostima,a ne glupostima,mada i to počinje da bude opasan u zadnje vreme.Sigurno vanzemaljci nemaju drugog posla nego da nam otimaju životinje i da se igraju sa njima masakriranja.Ma daj molim te.Pa ti si smešan samom sebi,pa još kada govoriš da ti vanzemaljci i nas jedu.Da te pitam,dali bi smeo sa tim tvojim pričama da dođeš na TV,i na otvoreni kanal pitamo ljude šta misle o tvojoj paranoji.Ja ti to mogu srediti da budeš na TV? Pa da vidimo kome će se ljudi smejati.
Jesi ti ikada video kako satanisti masakriraju životinju i čoveka u ritualu.Vrlo teško doći do takvih slika jer zbog odvratnosti ne objavljuju na internetu.Ali evo par slika da imaš sliku o tim satanistima čije sakaćenje životinja vrlo slično ovome što ste vi postavili.E ovo su vaši vanzemaljci.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Acheron+-+Satanic+Victory.JPG
(36.31 KB, 350x339)
Disaster.jpg
(33.92 KB, 320x320)
GFOYwtrmrkd.jpg
(249.67 KB, 438x558)
grimness.jpg
(113.34 KB, 320x320)
ireland-paper.jpg
(133.83 KB, 350x318)
messed.jpg
(23.8 KB, 250x246)
sacrifice.jpg
(97.75 KB, 350x256)
sakaćenje zivotinja.jpg
(81.86 KB, 270x345)
satana.jpg
(46.27 KB, 374x374)
satanism-human-sacrifice-753524.jpg
(18.54 KB, 320x240)
« Poslednja izmena: 21. Mar 2008, 17:22:06 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
E,da si malo hteo vise da saznas o mutilacijama,video bi da su svi zahvati hirurski precizno izvedeni,da su odstranjivani tacno odredjeni delovi tela,cisto sumnjam da bi se satanisti zajebavali sa time,oni bi to preklali i gotovo.Zasto otimaju najvise u Americi...odgovor je prilicno jednostavan,zato sto saradjuju sa njihovom vladom(ili vlada saradjuje sa njima),a oteta deca i stanovnistvo su najcesce deca iz sirotinjskih kvartova ili deca Indijanaca,o kojima tamo,naravno niko i ne brine.Ajde ovde da se desi da nestane 20-toro dece u nedelju dana,pa da vidis kakav bi pakao nastao...nase drustvo drugacije funkcionise od njihovog.Tamo godisnje nestane oko 100.000 dece,ej,jel ti znas sta je to...pa da ih satanisti otimaju ili human traffiking da je u pitanju,morali bi da budu uhapseni,ali ne...ovoj deci se gubi svaki trag i ostaju u nekim datotekama kao nereseni slucajevi!!!!Evo Carls Menson je najpoznatiji satanista,i sta se desilo...ubili su ljude i naravno odmah bili uhapseni.E,sad problem nastaje kada ne znaju ko je to uradio,zateknu zivotinju na banderi ili drvetu kako visi,jel tebi to nije ni malo cudno?Sada je meni smesno,zamisljam sataniste kako penju na banderu mrtvu zivotinju(ritualno),mislim stvarno budi bar malo realan,zasto bi se zajebavali sa tim...A za Tv nastup,hvala ti ali ne bih isao da pricam o tome,jer je jos uvek mnogo vise takvih kao sto si ti,koji zatvaraju oci pred mogucim problemom,lakse im je da ne misle o tome,jer ako misle glava zna od toga da zaboli,a ja ne bih da uznemiravam pospane.I nikako mi nije jasno sto si postavio ove slike omota nekih heavy metal bendova,kakve to ima veze sa ovom temom
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Sirkan- tamo je odavno u modi snimanje filmova gde se uzivo ubija. Da stvar bude gora zrtve otimaju bas iz siromasnih oblasti i naravno rezervata. cena jednog takvog filma je bila oko 1500 dolara i naravno bogatasi ssu to kupovali kao ludi. neke slike prikazane ovde su tipican primer mucenja i izivljavanja a slicnih je bilo i na nasem ratistu.

Jel neko od vas proucavao rad grupe u Vrilu?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Sirkan- tamo je odavno u modi snimanje filmova gde se uzivo ubija. Da stvar bude gora zrtve otimaju bas iz siromasnih oblasti i naravno rezervata. cena jednog takvog filma je bila oko 1500 dolara i naravno bogatasi ssu to kupovali kao ludi. neke slike prikazane ovde su tipican primer mucenja i izivljavanja a slicnih je bilo i na nasem ratistu.

Ok,znam da toga ima,naravno,ali 100.000 dece godisnje sigurno ne mogu da otmu takve grupe.Koliko moze da ima takvih ljudi koji se time bave,sigurno ne veliki broj...a evo decijih crteza,pa vidi sam sta to deca crtaju???Znam da imas klince,a imam i ja,nikada nisam video da crta nesto ovako,cudno,priznaces.... Smile.Ps.Da li mislis na Nemacki Vril?

DRAWING1.jpg
(8.7 KB, 187x237)
frontcover.jpg
(23.34 KB, 500x450)
Typica1.jpg
(20.14 KB, 514x457)
Typica3.jpg
(10.9 KB, 396x510)
Typica6.jpg
(15.48 KB, 575x348)
Typica7.jpg
(16.48 KB, 545x386)
Typica10.jpg
(9.34 KB, 444x347)
Typica11.jpg
(18.98 KB, 499x362)
« Poslednja izmena: 21. Mar 2008, 23:31:27 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
E,da si malo hteo vise da saznas o mutilacijama,video bi da su svi zahvati hirurski precizno izvedeni,da su odstranjivani tacno odredjeni delovi tela,cisto sumnjam da bi se satanisti zajebavali sa time,oni bi to preklali i gotovo.
A ti treba da znaš da je upravo trgovina organima najveći biznis na svetu,i mnoge organizacije,kultovi i sekte zarađuju od toga.Zašto upravo oni među svojim redovima imaju hirurge.Mnošto ljudi nestane upravo iz tih razloga a to nije tajna,već činjenica.Pa čak i danju se kidnapuju ljudi zbog toga,a u zadnje vreme sve više slučajeva ima.Povade organe zarađuju nekih stotinak hiljada Evra,a telo ostavljaju tako ismasakriranog.A vi dolazite da ih pokrivate tako što umesto njih kao prave zločince,optužujete vanzemaljce.Pa to je smešno.

Citat
Zasto otimaju najvise u Americi...odgovor je prilicno jednostavan,zato sto saradjuju sa njihovom vladom(ili vlada saradjuje sa njima),a oteta deca i stanovnistvo su najcesce deca iz sirotinjskih kvartova ili deca Indijanaca,o kojima tamo,naravno niko i ne brine.
Prijatelju da je reč o vanzemaljcima,vanzemaljaci nebi gledali ko je siromašan a ko bogat.Tu su si se mnogo prevario.A za to jedino brinu organizacije koje se bave trgovinom organima.A zaboravio si da je najveća Mafija upravo u Amerivci pa i svako zlo,pa i trgvci organima su tamo najviše zastupani.Pa eto priča o vanzemaljcima kao paravan.Zar nije logično.

Citat
Ajde ovde da se desi da nestane 20-toro dece u nedelju dana,pa da vidis kakav bi pakao nastao...nase drustvo drugacije funkcionise od njihovog.
Pa jeste nestaju deca pogotovo u bolnicama posle rođenja.Koliko puta bilo na dnevnik takav slučaj.
Pa da Amerika ima nekoliko miliona stanovnika kao mi,umesto 200 miliona,i oni bi imali toliko nestanka dece.

Citat
ovoj deci se gubi svaki trag i ostaju u nekim datotekama kao nereseni slucajevi
Ako nisi znao,i u ovom ratu kod nas nestalo bezbroj dece i ljudi koji nikada nisu pronađeni.Pa tek sada saznajemo da su postali žrtve trgovcima organa.A da slučajno nađu njihova ismasakrirana tela,ti bi rekao da su to vanzemaljci napravili.Nebudi smešan.

Citat
Evo Carls Menson je najpoznatiji satanista,i sta se desilo...ubili su ljude i naravno odmah bili uhapseni.
A jeli?? A zašto nisu kod nas svi satanisti pohapšeni.A dobro se zna ko su i gde su.Uhapšeni su samo koji su ubijali,ali ne i cela sekta.A u mnogo slučajeva nemogu nikog ni uhapsiti,jer ti zlotvori posle masakra i sebe ubiju kao žrtvu satani.Samo od njihove okoline dolaze do saznanja da je bio pripadnik satanističke sekte.
Citat
E,sad problem nastaje kada ne znaju ko je to uradio,zateknu zivotinju na banderi ili drvetu kako visi,jel tebi to nije ni malo cudno?Sada je meni smesno,zamisljam sataniste kako penju na banderu mrtvu zivotinju(ritualno),mislim stvarno budi bar malo realan,zasto bi se zajebavali sa tim.
Ajd molim te probudi se.Pa ne postoji vođa sekte koji nije milioner i ne poseđuje helikopter.Pa šta je njima helikopterom  da nabace životinje na razna mesta.Oni naprave masakr i oni se izvlače tako što okrivljuju vanzemaljce.Pa stvarno smešno kako se izvlače preko naivnih ljudi.

Citat
A za Tv nastup,hvala ti ali ne bih isao da pricam o tome,jer je jos uvek mnogo vise takvih kao sto si ti,

Ovde nije reč dali nas ima više,već o istini.Ako ti imaš dokaza onda nemaš šta da se bojiš.Boje se samo oni koji nemaju dokaza a hoće širiti histeriju,paranoju paniku i pre svega prikrivanje zlodela nekih organizacija pomoću vanzemaljaca.
Citat
I nikako mi nije jasno sto si postavio ove slike omota nekih heavy metal bendova,kakve to ima veze sa ovom temom
Šta misliš zašto? Da bi video kako i na koji način nastaju likovi vaših vanzemaljaca.A isto tako nastaju i priče o njima i njihovim masakrima.A sadržaj slika upravo odražava ono što vi pripisujete vanzemaljcima,samo što to ovde plod ljudske fantazije.To je dokaz kako i zašto baš sve slične slike o vanzemaljcima upravo dolaze iz Amerike,kao što je i taj bend.

Bravo.To više nije ni tajna i opšte je poznato.

Citat
a evo decijih crteza,pa vidi sam sta to deca crtaju???Znam da imas klince,a imam i ja,nikada nisam video da crta nesto ovako,cudno,priznaces.
Sirkane.Dovoljno dete da vidi jednu sliku,crtež i da mu neko pomene ili slučajno čuje o tim vanzemaljcima.To se u detetov mozak ureže kao trauma usled straha,isto kao što su nas roditelji plašili sa raznim likovima i pričama.
I normalno da će to dete i crtati.Pogotovo ako roditelj zaražen sa tom verom u vanzemaljce,pogotovo ako je fanatična vera u pitanju.Dete će to budi siguran primetiti i zapamtiti.Oni okolinu upijaju kao sunđer.Pa zato govorim da se pazimo čime trujemo našu decu, jer za njih nikako nemože biti realnost,niti je realnost da će ih neki vanzemaljci pojesti ili oteti. Smile
A te brojeke koje pomićeš jeste realna cifra otimanja dece od strane otmičara,trgovaca ljudima,pedofila,sekti,kultova, trgovaca organima itd. da ne nabrajam.

Evo ovo sam naknadno našao.
Svaki drugi dan nestane jedna osoba
ZABRINJAVAJUĆA POJAVA U JUŽNOBAČKOM OKRUGU

– Na području Južnobačkog okruga godišnje nestane oko 170 ljudi, ali većinu nestanaka novosadska Policijska uprava rasvetli. Prošle godine od 176 prijavljenih nestanaka nismo raščistili šta se desilo sa 17 osoba, ali to ćemo vremenom otkriti. Tako smo 2004. godine imali pet nerešenih nestanaka od ukupno 177, naredne godine sedam, a pretprošle 12. Bilo bi dobro da smo saznali šta se desilo sa svim ljudima, jer je, naravno, svaki život važan, a nestanak osobe bolan.

Evo još dokaza iz novina.24. avgust 2007.
Nevidljivi ljudi
Gde nestaju građani Srbije. U Srbiji u proseku godišnje nestane više od 500 ljudi, ali se sumnja da je broj neprijavljenih nestanaka i znatno veći. Najviše nestaju deca, starije osobe i mlade devojke. Mnogi od njih su žrtve mafije i sekti.

Kao što se vidi nisu vanzemaljci u pitanju. Smile
Jeli treba veći dokaz.Bolje da se manemo paranoje i izmišljenih stvari, i da se bavimo realnim stvarima i istinom ako je moguće.

A ovu izjavu sam našao na jednom drugom forumu:
Samo u Engleskoj nestane preko 40 000 dece godišnje, zamisli kada bi u Srbiji nestalo 6 500 dece? Pa koliko nestaje u Americi…  Deca prvo završavaju kod Pedofila, pa posle se kasape na klinikama… Ubijaju se I njihovi organi se prodaju. 50% organa je sa takvih ‘’crnih’’ klinika.
Eto vam vanzemaljci sa zemlje.

Evo text iz novina VOANews koji je na 22 jezika.
U Rusiji preko 30 hiljada dece i tinejdžera nestaje svake godine. Mnogi su plen trgovaca ljudima.
Milion dokaza ima gde nestaju ljudi a najviše deca.Pa vaša priča o vanzemaljcima ne pije vodu,već samo prikriva najveće zločince i trgovce dece.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2008, 02:34:01 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ti definitivno ne zelis da pogledas u ovo kako treba,kod nas funkcionise mafija i trgovina ljudskim organima,ali kao sto vidis iz tvog izvestaja glavnina slucaja nestalih bude resena,a u Americi,Engleskoj,i slicnim zemljama broj nestale dece se meri sada vec sa 10% sverodjene dece u svakoj godini nestane,pa da li to moze da pokrije bilo koja mafija ili sekta,i da svake godine ostanu nekaznjeni u tako razvijenim zemljama kao sto su Amerika i Engleska???Meni je to suludo da nasa policija bolje funkcionise nego njihova,smesno....!!!Evo ovde jedan od poznatijih slucaja(snimljeno security kamerama)covek nestaje i pojavljuje se posle nekog vremena na istom mestu...a nema nigde ni satanista ni pedofila,ni trgovaca ljudskim organima...
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Evo jos jedan slucaj koji je jako poznat.U pitanju je sumski rendzer Travis Walton,koji je otet od strane vanzemaljaca,a kasnije je po njegovoj storiji napravljen film Fire in the sky...evo intervjua sa njim,i bitan deo iz ekranizovane price,malo je uznemiravajuce,zar ne?
« Poslednja izmena: 22. Mar 2008, 10:54:19 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ti definitivno ne zelis da pogledas u ovo kako treba,kod nas funkcionise mafija i trgovina ljudskim organima,ali kao sto vidis iz tvog izvestaja glavnina slucaja nestalih bude resena,a u Americi,Engleskoj,i slicnim zemljama broj nestale dece se meri sada vec sa 10% sverodjene dece u svakoj godini nestane,pa da li to moze da pokrije bilo koja mafija ili sekta,i da svake godine ostanu nekaznjeni u tako razvijenim zemljama kao sto su Amerika i Engleska???Meni je to suludo da nasa policija bolje funkcionise nego njihova,smesno....!!!Evo ovde jedan od poznatijih slucaja(snimljeno security kamerama)covek nestaje i pojavljuje se posle nekog vremena na istom mestu...a nema nigde ni satanista ni pedofila,ni trgovaca ljudskim organima..
A ti definitivno ne želiš da sagledaš činjenice u samoj srži.Pa naravno da u Americi više dece nestane kada tamo ima najviše sekte,koji broje više desetina hiljada članova svaka sekta.A gde je mafija koja je izuzetno brojna,pa još organizacije.Mi smo imali jednu Mafiju zemunskog klana.Ali smo ih se rešili.A u Americi na stotine takvih klanova u funkciji.Pa nemožeš nas i njih da upoređuješ.Manja zemlja uvek lakše rešava kriminal,jer kriminalci ovde niti mogu da imaju toliku moć,niti mogu da se sakriju kao u Americi.Zato ti se čini da naša policija bolja od njihove.

A dokle ćeš te hoax i fake videoklipove pokazivati???

E sada ću vas vernike u vanzemaljce spustiti na zemlju,ali bez letećih tanjira.
Evo par tekstova sa  Chris Kenworthy-om koji pravi fake UFO klipove i slike.
ufowatchdog.com: Why did you come forward and post the latest information on your site about it being a hoax, or as you call it, an immersive artwork?

Kenworthy: The plan was always to produce around 30 clips, over two to three months, and then post the truth about the project. I didn't want to just muddy the waters and disappear, I always wanted to clarify exactly what had gone on. The plan was also to reduce the plausibility of the clips, so that most (if not all) viewers would realise that something was amiss. There was a huge shift when the last two clips went up, and most people did realise what was going on, so there was no point in keeping the secret any longer. Having said that, there were still many people who were convinced by those last two clips.

Evo kako i koliko fake i hoax klipova se štancuje mesečno za slepe vernike koji te klipove prihvaćaju bez provere i sumnje.

ufowatchdog.com: Why would you be concerned about the quality of UFO research, pro or con?

Kenworthy: I get very frustrated by the fact that the World Trade Center UFO clip (which is so clearly a fake) continues to be presented as the best evidence, by so many people. That clips is everywhere, and people rave about it, but it's such an obvious fake. Although serious researchers couldn't be fooled by that, far too many sites showed and shared that clip - and many still do. And too few have gone to the trouble of exposing it as a fake. The same is true of that recent clip (can't quite remember the details) of a big, shiny flying saucer landing behind an arts building. It was so clearly a television commercial, but a few reputable sites carried that clip for months. Sites just post the juiciest clips, without looking into their authenticity.

Now, you could say that these websites are distinct from "real" UFO research, but in the public eye, they are not. So I wanted to make websites more cautious about putting up the latest fake.

In terms of real research, I want that to improve because I think UFOlogy is a valid subject. Something's going on. I have no idea what, but it isn't all ball lightning.

sirkane,to je dokaz koliko se nama ovcama smeju ti creatori hoax i fake UFO klipova i slika.Čak nemogu da veruju kako te lažne snimke predstavljaju kao istiniti UFO dokaz,čak i na uglednim sajtovima.A onda vi dolazite sa tim sajtovima kao dokaz Smile Smile Smile
Ponovo razmislite o validnosti vaših dokaza,pa i da razmislite i za osnovu celog vašeg verovanja u vanzemaljce.

ufowatchdog.com: If you were concerned with what you deem to be a lack of quality or thorough research in the UFO field and that believers and skeptics don’t question enough, why would you decide to fake UFO footage as a means of addressing that topic? Don’t you think you’ve done far more harm than good by hoaxing UFO footage? Do you think that skeptics will use what you’ve done to promote their belief that all UFO sightings are unfounded?

Kenworthy: I try to point out on the website that skeptics were more easily misled than believers . Skeptics would reach for their standard explanations - birds, ball lightning, venus etc. without studying our footage closely. Skepticism is driven by faith, and I wanted to make that clear. So I don't think skeptics are better armed as a result of this project.

Some have suggested that I could have simply offered fake clips up to researchers, to demonstrate the fakery, without any deception. But the moment you tell people it's a fake, they say, 'Oh yes, it's obviously a fake, I'd never be convinced by that.' Lots of websites are rewriting their opinion of my clips now that we've revealed the truth. Some are even pretending that haven't seen the revelation, and that they worked this out by themselves. Because people want to look like experts who could never be fooled, nobody will admit that forged footage looks convincing. The only way to make them see the power of a fake, is to present it as real.

And no, I haven't harmed UFOlogy. The field is harmed when obvious fakes are allowed to parade as real. I hope I've made people more cautious. Only then - when obvious fakes and misidentifications are eradicated - while the general public, scientists etc be able to take the field seriously. (For instance, there's a much-viewed clip on the web, of a passenger jet overhead - it's so clearly a plane - you can even hear it. But several sites carry this as evidence of an amazing sighting. How does that help UFOlogy? It doesn't. These clips should be debunked.)

"Oh yes, it's obviously a fake, I'd never be convinced by that.". Sirkane,jeli se prepoznaješ u tim rečima,pošto sam to često čuo od tebe.

ufowatchdog.com: You said that all of the clips are fake, except two. Which two do you think are genuine?

Kenworthy: [Video clip 3 and video clip 24]...They are not very impressive, but they are real - I took them. I put them in to see if anybody could spot the difference, but these clips were largely ignored, because they're not that dramatic. I'm not for a second claiming that these are alien ships - but they were Unidentified Flying Objects, and the first one really was quite strange at the time.

Eto zašto vi fanatični vernici očekivate,dramatične snimke koje nepostoje,ali creatori hoax i fake snimaka vam prave,a vi se hvatate na te snimke kao potvrda vašim izišljenim bizarnim horor pričama iz fantazije.

ufowatchdog.com: Tell me about that clip with the alien walking toward the cameraman. It really was pretty outrageous. Did you have anyone contact you about this, pro or con?

Kenworthy: Yes, it was absolutely meant to push the project beyond the level of plausibility. Again, I was surprised that anybody took it seriously. Most people didn't, and lots wrote to me saying it was fake straight away. Good for them.

I don't know if they thought this because it was badly done (it was a rush job), or because it's just implausible. But yes, lots of people wrote to say it was fake, and it was at this point that many sites stopped putting my clips up. This was also when people became suspicious. Interestingly, a few researchers wrote in to say that we (Australian UFO Wave) were the victims of a hoax. So people were still along way from the total-hoax theory at that point.

Eto u kakve fake snimke veruju ljudi.

A evo par trikova iz kuhinje za pravljenje snimaka o vanzemaljcima.
ufowatchdog.com: How did you achieve the alien in your film clip?

Kenworthy: I modified a human figure in Poser 6.0, gave it a walk path, then composited it into some footage left over from another project, using After Effects, then reframed and added motion blur and grain.

A prijatelju ovo je živa istina,pa razmisli. Smile
A evo linka sa slikama kako to prave,a tako prave i video snimke.LINK

ufowatchdog.com: What other UFO videos have you seen that are frauds that you dislike?

Kenworthy: Blimey, I could spend a lot of time on this. There are so many. Perhaps, at some point, I should start listing the ones that I dislike, and stating why I think they're frauds.

Pročitaj još jednom "There are so many" lažnih,fraud,hoax video klipova ima o UFO-ima.Ušta verujete ljudi,sačuvaj me Bože.
A evo još slika dole kako prave fake UFO slike,pa vi razmislite još jednom kada mislite da poverujete u slične bajke u vanzemaljce koji su u rangu sa pričama o Deda mrazu,Alisa iz Oza,vuk i crvenkapica itd.
Evo i link od sajta odakle sam vadio text.Ima ih puno ali ovaj jedan mislim da je dovoljan: LINK2
Evo još dokaza,slika UFO-a iz 1976,gde kroz kompjuterskom obradom i filterom se jasno vidi da navodni UFO pričvrćen sa letvom i tako snimljen u prirodi.Donedavno važio kao realna fotografija vanzemaljskog letećeg tanjira,a sada ispadaju da su većina fake. Evo link od tog sajta: LINK3

Wedding_Cake_1_tn.gif
(13.46 KB, 130x118)
Wedding_Cake_craft_in_tree2_tn.gif
(13.01 KB, 140x90)
weddingcake+camper_highr_tn.gif
(8.95 KB, 140x89)
weddingcake+tree_tn.gif
(3.72 KB, 134x72)
vietnam_hoax_et01_tn.gif
(12.81 KB, 135x137)
vietnam_hoax_et01b_tn.gif
(10.29 KB, 135x99)
Roswell_alien_prop_fake_alien.gif
(10.99 KB, 84x130)
tv_movie_alien_fake_alien.gif
(12.57 KB, 135x91)
UFO_fake.jpg
(33.93 KB, 378x285)
beamship_classic_meier2_tn.gif
(4.33 KB, 100x98)
Meier_classic_beamship_zoom_grain+emboss+enc+str_tn.gif
(14.75 KB, 130x82)
« Poslednja izmena: 23. Mar 2008, 00:38:35 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Jesi li ti siguran da si uopste procitao nesto iz mog posta???Prvi video sigurno nije fake,jer je snimila security kamera na zgradi,toliko se valjda razumes da vidis da to nije covek snimao,a drugi snimak je iz filma,znaci iz igranog filma,koji je snimljen po istinitom dogadjaju koji se desio rendzeru sa prvog snimka u drugom postu,znaci nista od toga nije fake!!!!Ti sad posto poto hoces da omalovazis ovo sto ja postavim,a to neces postici tako sto stavljas fotke od Billy Meyera za koje je covek i sam govorio da su fake,i to znaju i vrapci na grani,kao sto vidis u prvom postu,ovaj moj snimak je pusten u ozbiljnoj TV emisiji,a ne u Simpsonima ili nekom Diznijevom crtacu...prema tome,be cool i nadji bolji nacin da ovo omalovazis...do skorog postovanja,pozdrav za tebe
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 10:48:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.76 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.