Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 10:13:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kasiopejci.  (Pročitano 63981 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Kuku, jos jedan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kuku pričama u kojima se nezna ko koga j....be.

Jedna verzija priča opisuje vanzemaljce koji nas uzgajaju kao stoku radi eksperimenata za hibride.Pa nas otimaju i experimentišu sa nama.  Smile
Druga verzija priča opisuje kako se vanzemaljci kolju po vasionu,pa pokreću i na zemlju invaziju da ga osvoje,a ujedno smo mi i hrana za njih. Smile
Treća verzija priča govori potpuno kontradiktorno ostalim pričama,vanzemaljci nas uče do se produhovimo do viših denziteta,da se priključimo njima kao stvaraocima. Smile
Da ne nabrajam,ima još dosta verzija,priče koje su potpuno u suprotnostima jedni sa drugima. Smile

Pa šta reći.Da postoji istina,svi ti pisci o vanzemaljcima bi pisali jedno to isto.Ali to nebi odgovarao njihovom tiražu knjiga na kojem zgrću milione dolara.Ako jedan pisac napiše jednu priču,drugi pisac o vanzemaljcima mora nešto novo da smisli.I na taj način dolaze na svet ovakve priče o vanzemaljcima,koji ništa istinitije nemogu biti od Harija Potera,ili Star Warsa.
I kada ti pisci zarade na milione na tim pričama,smeju se onima koji veruju u te priče.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
A sta tebe boli kurac ko u sta veruje. Mislis da si posisao svu mudrost i znanjee ?? Sam ulazis u kontradiktornosti. Ovamo pises ovo:

Citat
Jedna verzija priča opisuje vanzemaljce koji nas uzgajaju kao stoku radi eksperimenata za hibride.Pa nas otimaju i experimentišu sa nama.  Smile
Druga verzija priča opisuje kako se vanzemaljci kolju po vasionu,pa pokreću i na zemlju invaziju da ga osvoje,a ujedno smo mi i hrana za njih. Smile
Treća verzija priča govori potpuno kontradiktorno ostalim pričama,vanzemaljci nas uče do se produhovimo do viših denziteta,da se priključimo njima kao stvaraocima. Smile
a sa druge starane ti imas hiljade njih koji su i videli i neznam u kontaktu si sa njima, te imas uvek informacije....Pa ko je onda lud, mi ili ti ??

Hoces dokaze, fizicke , cvrste, a gde ti je dokaz za

Citat
Ovo je činjenica.Oni su protiv učenja koji prekida đavolji krug mržnje osvete i zla.Ko se ponaša pozitivno postaje "HRAHA".Po njima ti trebaš da ubiješ.da se svetiš,da mrziš,ako vidiš bližnjeg u patnji da uživaš u patnji bližnjega.Po mogućnosti krv da mu popiješ i meso da mu pojedeš.Neverovatan sličnost antihristu čiji dolazak pripremaju.Pa će hrana za antihrista postati upravo ti koji su mu put njegov pripremili na zemlji.
Citat
To je smisao Isusovih reči.Ali neko se žestoko bori i protiv Isusa i njegovog učenja.A znamo i ko,broj mu je 666.A isti taj izgradio svoj život i svet u lažima.

Gde ti je dokaz cvrst, fizicki, dokazi.

Kenjas protiv necega a ovamo verujes u nesto sto niko nije video. Pokusavas trnje iz picke da izvlacis. Ne seri vise skurcio si se i Bogu i ljudima. Danasnje novine, naucnici, svi oni koji su protiv tvog misljenja, lazu,oni su pod uticajem 666, djavoli, demoni, ... a ti pricas bajke o sotoni, djavolu,.. gde su ti dokazi ??
Neko video da nesto pripoveda, eeeee to je mesaja, eeeeeee on ili ko zna ko drugi proreko ovo ili ono. Pa kako proreko, putovao kroz vreme, a ubijas se da dokazes da je danas nemoguce ovo ili ono.

Skini mi se vise, ne pisem da bi me ti citirao i odgovarao na moje postove. Ako ti se ne svidja sta pise, to je tvoj problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
@Lightsoft,ne daj se iznervirati....vidis da se covek zapleo u svoju pricu ko pile u kucinu,ali definitivno i najbolje je sa njim ne polemisati,jer ces se samo vrteti u krug,a on ce stalno spominjati pisce koji zaradjuju od toga,kao i Hari Potera i Zvezdane staze....zato sa njim nema polemike,trust me Smile.Jedino mi nije jasno odkud na svakoj temi gde mi nesto pricamo,evo ga i on,da nas sve razuveri.... Smile.Inace ovo nema veze sa onom pricom sa druge teme,do ovih kontakta je doslo, ako se ja dobro secam,preko one ouiji table,znaci zene su valjda sele da prizivaju duhove a javili im se kasiopejci...ili se varam Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Knowledge is a deadly friend,when noone sets rules

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eh...sve ovo mi lici na pricu CD-a Ziltoid the Omniscient Devina Townsenda...
Evo malo lyrics-a, a koga ne mrzi nek pokusa da skine nesto, ima par spotova i na youtube-u,samo kucajte ziltoid. Obratite paznju na dialoge... u njima lezi sustina price...na kraju svega se saznaje da je to prodavac kafe sve sanjao na poslu,posto ga budi sef

1. ZTO

Ziltoid!
Ziltoid, Ziltoid!
Ziltoid, the Omniscient!
Ziltoid, Ziltoid!
Ziltoid! (Yeeessss)
The Omniscient!

Ziltoid:
Greetings, humans.
I'm Ziltoid, the omniscient.
I've come far from across the omniverse.
You shall fetch me your universe's ultimate cup of coffee: black.
You have five Earth minutes.
Make it perfect!

By Your Command

My command!
My dominion!
Memory, heart and all opinion,
Hide me, guide me,
Dry my tears,
Slowly taking back the years,
By your command,
By your command,
BY YOUR COMMAND,
No, I know,
All I am and,
We are not,
We are not to blame,
For all I have learned now,
We are not to blame,
Over and over,
And over and over,
And over you live it again!
Make it your friend!

[Ziltoid:]
You have not confused mighty Ziltoid,
For I am so omniscient that if there were to be two omnisciences’s
I would be both!
Prepare yourselves for the subjugation!

Hide me, guide me,
Dry my tears,
By your command,
Slowly taking back the years,
Now I know,
All I ask is,
We are not,
We are not to blame,
For all I have learned now,
We are not to blame!
Over and over,
and over and over,
and over you live it again!
Make it your friend!
Ohhhhh physical race!
You’re dying!
Ohhhhh and physical place,
Come to far on the universe,
come too far on the way back home,
Come too far upon the universe,
A new…verse,

I’m dying…
Oh, the physical,
I’m flying,
Oh, the physical,
I’m here
(Stay for a while)

[Ziltoid:] Commander…
[Commander:] Yes Captain Ziltoid!
[Ziltoid:] Have the humans delivered their ultimate cup of coffee ?
[Commander:] I have it right here.
[Ziltoid:] Ah! Yes…
[Ziltoid drinks the coffee]
[Ziltoid:] FETID! How dare they present this to me! FOUL! They hide their finest bean! Prepare the attack!

[Commander:] Captain Ziltoid! The humans are preparing themselves for the attack!
[Ziltoid:] Excellent! Have you prepared…the planet smasher ?
[Weird voice:[ PLLLANNETTTTTT SMMMMAASSSSH
[Commander:] Indeed!
[Ziltoid:] On my word…
[Human Commander:] Now listen here men! We represent the planet Earth! I want no heroes! He is gonna be unleashing a shitstorm on us, we gotta be ready! They are coming over the horizon as we speak! We gotta be ready to take them down! Hold your position men! Do not fire until I tell you to fire! Have you got that ?
[Troops:] YES SIR!
[Human Commander:] Right! Hold your position! Ziltoid, he comes!

Ziltoidia attaxx

ATTACK!
People of Earth!
We are the Ziltodian Warlords,
Resistance is futile!

Ziltoidia attaxx!
Ships are in the sky,
Everything goes rushing past,
And you know the reason why!
Woah! Down!
Woah! No!
You give us some coffee!
You give us some coffee!
Give it to what they do!
Ziltoidia Att-tack-tack-taxx
Ships are in the sky,
Colder than a robot mind,
And you know the reason why!
You better believe we’ll destroy the Earth!
You get up, you get up, you get up, get down!
And you better, you better, you better believe it!
We’re coming to your town,
We’re coming to your town and you better, you better, you better, you better believe it!
Ziltoidia attaxx!
Ships are in the air
Everything goes rushing by,
There ain’t no-one to stare!
Ziltoidia attaxx!
No conceit anywhere,
You better believe we come and sit,
With Ziltoid, commander Ziltoid…Ziltoid he comes…
Check this out!

[Ziltoid:] I am the greatest guitar player ever to have lived! I am Ziltoid!

You better believe we’ll destroy the Earth!
You get up, get up, get up and now!
And you better, you better, you better believe it!
We’re coming to your town,
We’re coming to your town and you better, you better, you better, you better believe it!
Ziltoidia attaxx!
Ships are in the air,
Everything goes rushing by,
There ain’t no-one to stare!
Ziltoidia attaxx!
No conceit anywhere,
You better believe we come and sit,
We're in your planets air,
You better, you better, you better believe it!
You better believe it humans!
Do you know what ?
You better, you better, you better believe it!
You better…

Solar winds

[Narrator:]
Now, being hailed as the ultimate 4th dimensional guitar hero, Ziltoid feels confident in his complete victory.
But, Captain Spectacular has seen through Ziltoid’s façade and now sets out to expose Ziltoid for what he really is…a nerd.
A nerd…

We now join Captain Spectacular as he introspectively gazes out of his starship window, on his way to find the fifth dimensional nebulo 9.

Did you know that time,
Is not a straight line ?
Everything that you learn,
Now it’s gone,
Gone away.
You take your time,
If you choose,
You’ll burn...
Everything that you were,
Now it’s gone,
Gone away.
Yeah it’s gone,
Gone away,

Yeah it’s gone,
Gone away,
Gone!
And the world is gone!
And we find theirs no-one that's,
Waiting for the light to come,
And we are on our own,
And we find theirs no-one that’s,
Waiting for the light to call,
Now you’re on your own,
And You we find theirs no-one that’s,
Waiting for the light to call.

[Captain Spectacular:]
I must rise! I must find a way! For this…Ziltoid will surely pay!
My fellow humans! I, Captain Spectacular, hereby give my good word!

Yeah it’s gone, gone away,
Yeah it’s gone, gone away,
Yeah it’s gone, gone.

Solar wind blows,
Through my eye and control mind,
Solar wind blows,
Through my eye and control my mind,
Say it again!
Say it again!
Words are used for weapons!
Say it again, and again and again and again and again and again!
Don’t let her down,
You’ve led her into my world!
Hey, you’ll never learn,
You’ve led her into my mind.
Through your soul,
Your solar winds blowing cold.
You’ve never learned,
You’ve led her into my world.
Solar workings of your door,
The solar wind,
The solar winds blowing cold.

[Ziltoidian:] Commander Ziltoid, Permission to speak!
[Ziltoid:] Granted…
[Ziltoidian:] It appears as if Captain Spectacular and the remaining humans have set a course to the benevolent hive mine 9!
[Ziltoid:] Indeed…

Comfort me; you know I’m right,
Come to me into the night,
Knowing we are right behind,
The solar wind the solar winds blowing cold!
(Solar winds, solar winds blowing cold)

[Ziltoidian:] Commander Ziltoid the humans are no longer on our radar!
[Ziltoid:] What! Curses they must have jumped into hyperdrive. Phooey! Indeed, phooey! Until we meet again commander…

I tako dalje da ne preteram... Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 19:40:15 od dreadknight »
IP sačuvana
social share
Sebe vidim kao demona koji je dosao da promeni svoju okolinu,koristeci se sredstvima koje je savremeni covek odbacio.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
A sta tebe boli kurac ko u sta veruje. Mislis da si posisao svu mudrost i znanjee ?? Sam ulazis u kontradiktornosti. Ovamo pises ovo:
Izvini što imam drugačije mišljenje od tebe.
Izvini što mi nemožeš nametnuti te priče,pa da slepo verujem u to.
Izvini što me te priče nemogu prestrašiti.
Izvini što neverujem slepo tim pričama.
Izvini što sam glup jer neverujem u male zelene koji nas jedu.
Izvini što primećujem kontradiktornosti i haos u tim pričama.
Izvini što vam remetim plan bilo koji da vam je.
Izvini što je ovaj Forum slobodan pa smemo da iznesemo naša opažanja.
Izvini,Izvini,Izvini,Izvini

Nisam posisao nikakvu mudrost niti znanje.Već jednostavno jasno opažam stvari u jasnom svetlu i primećujem jasne nelogičnosti.Izvini što sam ukazao na slabe tačke tih priča.To nisam radio jer imam posisanu mudrost i znanje,već jednostavno zato što se to jasno vidi i može da se opazi.Izvini što imam oči,pa vidim prevare.

Citat
Sam ulazis u kontradiktornosti
A gde ja ulazim u kontradiktornost.Ja verujem u NLO-e ali ne i u vanzemaljce koji nas jedu.Jeli tebi to kontradiktornost???

Ovamo pises ovo:

Citat
a sa druge starane ti imas hiljade njih koji su i videli i neznam u kontaktu si sa njima, te imas uvek informacije....Pa ko je onda lud, mi ili ti ??
Izvini,kako može biti isto kada ljudi viđaju fenomene NLO-a uživo,i vaša priča koji niko nemože dokazati??? NLO-e ljudi svakodnevno viđaju,i to je živi dokaz.Ali od hiljadu mojih poznanika niko nije bio ni otiman od vanzemaljaca,niti su videli vanzemaljce,a još manje bio iko pojeden od strane malih zelenih.Nemožeš to upoređivati.Po tebi šta je realnije.Kada očevidac viđa NLO na nebu,ili kada neki ludak sebe proglasi vanzemaljskim prorokom i producira priče koje nastaju u njegovoj glavi bez da se u to može bilo ko uveriti.
Pa mislim ja toliko pamet nisam izgubio da verujem fantazerima,a da očevicima neverujem.
Pitaš ko je lud,ja ili vi.Pa evo odgovori ti sam.
Dali sam ja lud zato što neverujem kako će mene vanzemaljci otimati da naprave hibrida guštera od mene?
Dali sam ja lud zato što neverujem da smo mi ljudi hrana za vanzemaljce?
Dali sam ja lud zato što neverujem da smo ratni poligon gde će upravo sada krenuti ti ratoborni vanzemaljci? Da pokrenu invaziju na zemlju i da ga osvoje?
Dali sam ja lud zato što neviđam vanzemaljce koje vi viđate?
Da ne nastavim sa pitanjima jer ima ih više stotina.Pa na tvoje pitanje možeš odgovoriti i preko ovih par mojih pitanja.Inače da upitamo ljude redom dali veruju u te bizarne priče,na hiljadu ljudi bi našli jednog.Pa jeli moguće da 99% ljudi na zemlji lud?

Hoces dokaze, fizicke , cvrste, a gde ti je dokaz za
Citat
Ovo je činjenica.Oni su protiv učenja koji prekida đavolji krug mržnje osvete i zla.Ko se ponaša pozitivno postaje "HRAHA".Po njima ti trebaš da ubiješ.da se svetiš,da mrziš,ako vidiš bližnjeg u patnji da uživaš u patnji bližnjega.Po mogućnosti krv da mu popiješ i meso da mu pojedeš.Neverovatan sličnost antihristu čiji dolazak pripremaju.Pa će hrana za antihrista postati upravo ti koji su mu put njegov pripremili na zemlji.
Pročitaj predhodne postove,tamo su ti dokazi.Ja sam citirao neke textove i postavio komentare.

Citat
To je smisao Isusovih reči.Ali neko se žestoko bori i protiv Isusa i njegovog učenja.A znamo i ko,broj mu je 666.A isti taj izgradio svoj život i svet u lažima.

Citat
Gde ti je dokaz cvrst, fizicki, dokazi.
Kenjas protiv necega a ovamo verujes u nesto sto niko nije video.
Zar treba veći dokaz od toga kada neko napada nešto pozitivno i normalno.Imamo uputstvo jednog pozitivno g ponašanja,a neki na ta uputstva reaguje kao đavo na krst.Pa kome neodgovara red,mir,ljuba,harmonija pa da sve to nadomesti haosom,nemirom,mržnjom,i patnjom.I zašto tako negativan stav dolazi upravo od vernika u vanzemaljce.I pored svega tog zla,zašto neke grupe(sekte) vernici u vanzemaljce šire učenje da budu pedofili i homoseksualci itd.A za to imam jasne isečke,upute iz knjiga o vanzemaljcima.A sada pročitaj karakteristike ljudi pod 666,pa ćeš videti da sve to isto.Zar ti treba veći dokaz.Pre je bio satanizam gde im vođa bio jedno natprirodno biće,vanzemaljac sa rogovima,jarčevom glavom i nogama,sa repom koji širio takvo učenje koji se danas šire kroz te vanzemaljske priče. Satanizam od pre se preobrazio  u veru u vanzemaljce,gde neki proroci vanzemaljaca koji pišu te priče,koji primaju upute od vanzemaljca šire učenje sasvim suprotno normalnim stvarima.Zar to nije očigledno.

Citat
Pokusavas trnje iz picke da izvlacis. Ne seri vise skurcio si se i Bogu i ljudima.
Jedino trnje koje viđam jesu vaše priče iz pičke vanzemaljaca koliko vidim.
Kome sam se ja dokurčio.Tvom Bogu,sada bez roga.Sada više nije rogati jarac,već mali zeleni,ili gušter.
Dali misliš da ljude oduševljava priča da su uzgojeni kao stoka za hranu i eksperimente za vanzemaljce.
Što nas i našu decu otimaju da prave hibride,i što je invazija vanzemaljaca na zemlju.Ko voli ovakvo zastrašivanje ljudi bez fizičkog dokaza.Plašite ih pričama i montiranim slikama i videosnimcima.Dali je to humano što radite ljudima.

Citat
Danasnje novine, naucnici, svi oni koji su protiv tvog misljenja, lazu,oni su pod uticajem 666, djavoli, demoni
Jeste,naučnici pišu te priče kako smo hrana vanzemaljcima i slično.Nađi mi novine gde je objaveljeno da je neko pojeden ili postao vanzemaljski hibrid.Priča bez dokaza opet.Pozivaš se za nešto što nema opipljivih dokaza.Po tome Hari Poter i Crvenkapica i Vuk je istinatija priča.

Citat
a ti pricas bajke o sotoni, djavolu,.. gde su ti dokazi ??
U svetu postoje dve sile.Svetlost-mrak,ljubav-mržnja,dobrota-zlo.Sve što je mračno,zlo suprotnost sve što predstavlja pozitivu,zove se sotonsko,đavolsko,jer je to učenje vašeg vanzemaljca kome ste se predali.Samo dva tabora postoji.A ko na koju stranu se nalazi,lako možemo zapaziti.Samo treba da uočimo ko kojim vrednostima se predaje.Pozitivnim ili negativnim.

Citat
Neko video da nesto pripoveda, eeeee to je mesaja, eeeeeee on ili ko zna ko drugi proreko ovo ili ono.
Da tebi važno ko propoveda to,a ne vrednosti tih učenja.Pogledaj vaši proroci za vanzemaljce šta propoivedaju,koje zlo.Bolje da ne nabrajam.

Citat
Skini mi se vise, ne pisem da bi me ti citirao i odgovarao na moje postove. Ako ti se ne svidja sta pise, to je tvoj problem.
Prijatelju,kao da sam ti oduzeo igračku sa vanzemaljcima pa se ljutiš,ili tebe istina ljuti.Ti bi da pretvoriš ovaj forum u sektaški forum gde će ga samo vernici posećivati i postovati.Tako neće moći niko da postuje istinu,pa zato bi ti da ti se skinem više.
Drugo,nisam ja tebe citirao,već priče koje su postavljeni.Izvoli pa proveri.
Treće ovde nije reč o tome šta se meni sviđa ili ne.Već diskusija i iznošenje mišljenje o postavljenim pričama.Ako se tebi to nesviđa,ti osnuj svoju sektu u svoju kuću gde ćeš samo tvoje vernike puštati,ili si slobodan da se priključiš raelijanskoj sekti vernicima u vanzemaljce.Biće oduševljeni sa tobom.Samo nebi bio u tvojoj koži tamo.

@sirkan
Sirkan ja nemam priču.Već činjenice da sve što pričate nema živog čoveka kao svedoka koji meni sve to može u oči da mi kaže, da mu se sve to dogodilo što vi tvrdite.Vi govorite o svedocima kojeg niti znam koje, niti gde je.Vi meni nađite čoveka odavde kao svedoka za vašu priču.

Citat
ali definitivno i najbolje je sa njim ne polemisati
U pravu si.Dok nebudete držali fizičke dokaze u ruci, bolje ne polemisati samnom.

Citat
Jedino mi nije jasno odkud na svakoj temi gde mi nesto pricamo,evo ga i on,da nas sve razuveri....
Javili mi mali zeleni!!! Smile

Eh...sve ovo mi lici na pricu CD-a Ziltoid the Omniscient Devina Townsenda...
Evo malo lyrics-a, a koga ne mrzi nek pokusa da skine nesto, ima par spotova i na youtube-u,samo kucajte ziltoid. Obratite paznju na dialoge... u njima lezi sustina price...na kraju svega se saznaje da je to prodavac kafe sve sanjao na poslu,posto ga budi sef
Bravo majistore.Tako nastaju te priče,pa plaše ljude kao da smo mi deca.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2008, 23:05:18 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Ni na jednu opasku ti necu odgovoriti. Trebao bih mnoga razmisljanja, saznanja, logickih sagledavanja, ... ponoviti. To ne zelim. Jer nemam kome. Zivi svoj zivot. Drzi se svog djavola, svojih sotona, ... jedino je zalosno kada neko ne vidi dalje od nosa.

Zbogom ostaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Citat
Sirkan ja nemam priču.Već činjenice da sve što pričate nema živog čoveka kao svedoka koji meni sve to može u oči da mi kaže, da mu se sve to dogodilo što vi tvrdite.Vi govorite o svedocima kojeg niti znam koje, niti gde je.Vi meni nađite čoveka odavde kao svedoka za vašu priču.
Vidi,ja stvarno ne zelim da polemisem,ali ti si ocigledno covek koji bezrezervno veruje u Otkrovenje,pa vidis djavole tamo gde ih nema...dzabe tebi i naci svedoke,ti ces vec nesto da smislis zbog cega oni nisu merodavni,ja postavljah snimke i citate od raznih ljudi,sve sami doktori,naucnici,bivsi direktori iz NASE...ali ne...svi su oni sektasi,a ti koji verujes da je 666 broj zveri,a ne znas da je to u zbiru slova ime Rimskog imperatora Nerona,koji je bio imperator u vreme kad je Jovan pisao otkrovenje,i verujes u neko rogato stvorenje koje ce doci iz Hada,da pecatira ljude zigom zveri,pa meni ta prica vise lici na Diznijeve crtace,najiskrenije Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@lightsoft @sirkan
Po vama su moji đavoli to što se držim pozitivnih etičkih i moralnih vrednosti.
A kako vi zovete vaše zapovesti vanzemaljaca,gde satirate sve što je dobro i pozitivno.Da citiram neke postove:
Matrix nas uči da budemo HRANA.
Svaki put kad ste vi pomirljivi sa  predatorom, vi ga hranite, ne samo sa vašom energijom, nego mu omogućavate da nastavi konzumirati druge.

Na šta se vi pozivate,to jest vođe tih vanzemaljski učenja.Kako vi zovete učenje vanzemaljaca gde se pozivate na mržnju,osvetu haos.I ko se sada drži svog đavola i sotona,ja ili vi,koji se pozivate na potpunu anarhiju na zemlji kao prirodno okruženje i svet čistog zla.

Evo šta neke vaše vođe i pisci vanzemaljskih priča i knjiga savetuju kao zapovest:
Kao potvrda toga zabeleženi su i Vorhilonovi (osnivač ove sekte) citati iz njegove knjige "Vanzemaljci su me odveli na njihovu planetu", gde on kaže: "Decu treba učiti da se upuštaju u seks samo radi užitka, bez ikakve emocionalne predanosti prema partneru... Pripadnici sekte mogu se upuštati u heteroseksualne, homoseksualne i biseksualne odnose u parovima i grupama..."
Kako vi ovo zovete.Dali je normalno da neko ko fabrikuje te priče o vanzemaljcima ubacuje sugestivne zapovesti da nam decu treba učiti bludničenju jer su ti vernici i autori tih priča o vanzemaljcima  pedofili i homoseksualci.
I naravno pošto ja ovakve odvratnosti neprihvaćam od strane vaših proroka,tvrdite da ja nevidim dalje od nosa.Pa teško vama što vidite dalje od nosa,i vidite upravo ovako odvratne stvari.
Ja gledam razumom pa uočavam šta je zlo i za mene,i za decu,i za moje bližnje.
Vi vernici u vanzemaljce niste više svesni dobrog i zla.A pretpostavljam i zašto.Taj život što vi živite ja nebi da živim.Hvala lepo.

@sirkan
Citat
postavljah snimke i citate od raznih ljudi,sve sami doktori,naucnici,bivsi direktori iz NASE.
Ti snimci i citati vrede koliko i film o Hariju Poteru,Deda Mrazu i Crvenkapici.
O dokazima mi možemo da pričamo.Kao što svojim očima možemo videti NLO,tako vi trebate ponuditi dokaze koje isto sa svojim očima možemo videti.Dotle priče i snimci ostaju bajke.
A što se tiče doktora i naučnika,nemoj da postavljam ponovo dokaze zašto dolaze takve informacije od takvih ljudi,i kakve sporazume imaju između tajnih valadi država,i sekti čiji članovi veruju u vanzemaljce i bave se genetskim eksperimentima na ljududima.Sve ima zašto i kako.A to nisam ja izmislio,već postoji i dokumentarac o tome.

Citat
ali ti si ocigledno covek koji bezrezervno veruje u Otkrovenje,pa vidis djavole tamo gde ih nema..
Ja verujem u sve žešće upozorenje naučnika,čije predviđanja retko kada su bile pogrešne.
A đavole viđam tamo gde vi viđate vanzemaljce.Da nema vanzemaljaca,nebi bilo ni đavola.A pošto vi viđate vanzemaljce,ja u njih vidim đavole sa svim osobinama koje opisuju jednog đavola,i oblika nekih životinja kao što je gušter,jarac ili kakve sve čudovište nisu nacrtane na slikama za vanzemaljce.Znači ispada da vi vidite vanzemaljce tamo gde nema.

Citat
dzabe tebi i naci svedoke,ti ces vec nesto da smislis zbog cega oni nisu merodavni
Halo sirkane,koliko puta sam rekao da ću čoveka žrtve otmice ili vanzemaljskog eksperimenta odneti na detaljni medicinski pregled,gde ako vršen bilo šta sa čovekom vrlo jasno će se utvrditi.Pošaljite čoveka žrtvu.Meni netrebaju priče,slike,video snimci,meni trebaju žrtve na kojima se može potvrditi vaša priča.Ja nesmišljam ništa.Zna se kako se dolazi do dokaza.Jedino vi smišljate,zavrćete jer među milion ljudi oko nas nema nijedne žrtve od vanzemaljaca.

Citat
a ti koji verujes da je 666 broj zveri,a ne znas da je to u zbiru slova ime Rimskog imperatora Nerona,koji je bio imperator u vreme kad je Jovan pisao otkrovenje,i verujes u neko rogato stvorenje koje ce doci iz Hada,da pecatira ljude zigom zveri,pa meni ta prica vise lici na Diznijeve crtace,najiskrenije
Ja negovorim o rimskim brojevima za vreme Rimskog imperatora Nerona,već govorim o današnjim danima.
A gle ko mi kaže da ja verujem u rogato stvorenje.Pa i tog rogatog su smislili satanisti,i sektaši Black Sabat i ostali,kao što danas vernici u vanzemaljce izmislili vanzemaljce guštere,male zelene,pa sive vanzemaljce i ostalo.
Ja sam rekao kako verujem u sotonu i đavole.Ne kao entitete,već kao silu anarhije haosa,negativnosti,to jest čistog zla.
Citat
pa meni ta prica vise lici na Diznijeve crtace,najiskrenije.
Pa neznam čije priče i likovi se više uklapaju u Diznijeve crtaće,najiskrenije.
Poslušaj našeg prijatelja dreadknight, ili evo ti ovaj video pa ćeš shvatiti na šta mislim.
Ima ih jako puno.Tu ćeš naći vašeg vanzemaljca guštera.I svaka čast dreadknight za ovo. Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2008, 04:10:10 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Skrivena tajna-Zabranjeno znanje               Dr. Steven M. Greer
Od presudne je važnosti shvatiti da je čitavo 'izvanzemaljsko pitanje' okruženo golemom i sofisticiranom kampanjom dezinformiranja: najmanje devedeset posto informacija i fotografija prikazanih javnosti izabrane su kako bi izazvale strah te naposljetku mržnju prema svemu izvanzemaljskom.  Filmovi, televizijske emisije i knjige na tu temu govore tome u prilog: ako je vjerovati tim besmislicama, ispada da je svaka druga osoba u Americi bila u ponoć oteta iz svog doma i mučena! To jednostavno nije točno. Međutim, strava i užas se prodaju, a uobičajenim osumnjičenicima ide na ruku da mase budu prestrašene i pogrešno informirane. 
Znamo da postoje tajne paravojne operacije te da njima upravlja tajnovita skupina koja se bavi inscenacijom NLO/VZL (vanzemaljska letjelica) događaja. To nije špekulacija: razgovarali smo s velikom brojem različitih ljudi iz vojske čije se izjave međusobno potvrđuju, a koji su sudjelovali u timovima koji su namjerno »otimali« ljude kako bi stvorili iluziju pravih susreta s vanzemaljcima.
U »NLO industriji« postoji otimačka supkultura teška milijarde dolara koju financiraju moćne, bogate interesne skupine (uključujući određene europske kraljevske obitelji zajedno s njihovim industrijskim odvjetcima u Sjedinjenim Državama). Priče koje izlaze u javnost pomno se selektiraju. Kada se nekoj od skupina za potporu otetima ili istraživačima netko obrati s opisima sličnim onima kakve sam i sâm imao priliku slušati, takvom će se pokazati na vrata. Oni žele izabrati samo zastrašujuće priče - priče ljudi koji su imali režirane susrete, susrete koje je inscenirala vojska s ciljem stvaranja psihološke propagande. Tako stvoren razdor između ljudi i vanzemaljaca opravdat će troškove »ratova zvijezda« u budućnosti.
Dio je to dobro smišljenog plana da se dvije skupine međusobno zavade. Kako bi i zavada uspjela, prijetnja se mora demonstrirati, a navodni »neprijatelj« demonizirati. Tako većinu informacija o NLO-ima i vanzemaljcima koje dopru do javnosti smišljaju operativci iz protuobavještajnih i službi za psihološke operacije, dezinformirajući ljude kako bi postigli točno određene ciljeve. Prvi je jednostavno diskreditirati to područje istraživanja budući da većina njihovih priča ne podnosi temeljitije ispitivanje. Drugi je, po mom mišljenju, proizvesti strah koji će poslužiti kao dobar temelj za izgradnju sustava »ratova zvijezda« . Čak je i tako ugledna ličnost kao što je Wernher von Braun, jedan od vodećih znanstvenika na području razvoja raketne tehnologije, članici našeg tima Carol Rosin rekao da se događa upravo to: da se planira oružje instalirati u svemir i da otuda dolazi potreba da se kod ljudi stvori psihološka jezgra za strah od svega izvanzemaljskog; zatim će, u budućnosti (kada družina, koja na zlatnom rudniku tekućih industrijskih i vojnih operacija zarađuje multibilijunske iznose, odluči da se ta obmana odvijala dovoljno dugo), moći objaviti da se svijet mora ujediniti kako bismo »isprašili vanzemaljce« (kao što je navedeno u filmu “Dan nezavisnosti”).
Imajte na umu da će Hladni rat i sve stvari koje se danas događaju biti sporedni u usporedbi s financijskom dobiti stečenom izazivanjem panike u masama zbog lažne prijetnje iz svemira kojoj se mora oduprijeti. Umjesto izvlačenja neograničenih količina dolara iz Sjedinjenih Država i Zapada, zamišljena »prijetnja« će proizvesti dovoljno ksenofobije da zajamči »bjanko-ček«, odnosno stalan dotok državnog novca u ime očuvanja svjetske sigurnosti i mira. Zvuči vam poznato?
Ova se procjena temelji na razgovorima s brojnim vojnim dužnosnicima iz organizacija koje se time bave. Bilo mi je bez uvijanja rečeno da se na ostvarivanju tog plana radi barem od 1950-ih. Operacije te vrste uključivale su upotrebu takozvanih »letjelica za množenje vanzemaljaca« koje je proizveo konzorcij kompanija što ga, između ostalih, tvore Lockheed Martin, Northrup, SAIC, E-Systems, EG&G i Mitre Corporation. To su od čovjeka izgrađeni antigravitacijski uređaji koji su, zajedno s drugim moćnim elektronskim oružjem i »programiranim životnim oblicima« (eng. programmed-life form - PLF) bili u upotrebi barem od pedesetih godina prošlog stoljeća. PLF-ovi su biološki umjetni oblici života konstruirani da nalikuju takozvanim »Sivima« - međutim oni ne dolaze iz svemira. Proizvode se u nekoliko postrojenja poput onog na području Four Corners blizu Dulcea u saveznoj državi New Mexico.
Radi se o orkestriranoj akciji stvaranja lažne »izvanzemaljske prijetnje«. Istupi li netko s pričom koja je drukčija od njihove, njega se stavlja na crnu listu i onemogućava da svoju priču iznese u javnost i medije u obliku knjige ili preko bilo kojeg drugog značajnijeg kanala. S druge strane, oni koji stvaraju poruke koje ulijevaju strah - slične onima iz Dana nezavisnosti ili određenih knjiga o NLO otmicama - sklapaju velike nakladničke i filmske ugovore, te za to dobivaju visoke predujme. To je nesumnjivo smišljeno.
Moćna elita želi da se takve uznemiravajuće priče usade u masovnu svijest, a istina da se prepusti zaboravu. Upoznao sam ljude koji financiraju kultove izvanzemaljskih otmica u Sjedinjenim Državama i Europi.
Osim što sam razgovarao s ljudima iz vojske koji su izvodili te pseudo-otmice, ni manje ni više nego vladajući član jedne europske kraljevske obitelji osobno mi je rekao da potpomaže financiranje tih projekata. On razmišlja na način da te zastrašujuće priče moraju biti prisutne u javnosti kako bi svijet bio svjestan da ti »zli vanzemaljci« postoje te da se s njima mora boriti. Čak je otišao tako daleko i rekao da se, u stvari, svaki veći problem na Zemlji još od vremena Adama i Eve može pripisati mahinacijama tih demonskih vanzemaljaca. On doista vjeruje u to! Ujedno je glavni osnivač “Opusa Dei”, osjetljive desničarske skupine u Vatikanu s unutarnjom tajnom ćelijom koja vodi te programe. Povrh toga, rečeno mi je da je razlog za ukidanje potpore istaknutom piscu na tom području (koji će ovdje ostati neimenovan) taj da njegove priče nisu dovoljno uznemiravajuće: interakciju između ljudi i vanzemaljaca opisivao je previše pozitivno. Sponzor je želio da u javnost izlaze samo maksimalno zastrašujuće priče!
Istaknuti vođa jedne od skupina koje se bave NLO otmicama  bez uvijanja mi je rekao da one koji dolaze na njihove sastanke s iskustvima koja se ne uklapaju u modus vojnih otmica (koje su potresne prirode) izbacuju. Dakle, to je samoselektivan, korumpiran proces.
Taj podmazani stroj proizvodi isforsirane, lažne » susrete s vanzemaljcima«, koji se zatim kanaliziraju u određeni film, dokumentarni film ili knjigu. I sve to je unosno. No primarni cilj je stvaranje propagande smišljene da usmjeri pozornost masa na navodnu prijetnju iz svemira i na taj način stalno obnavlja i ojačava već cvatuću obmanu.   
U vladi iz sjene postoji ekstremna skupina eshatologa, ljudi opsjednutih krajem svijeta koji bi ga voljeli vidjeti kako nestaje u eko-izvanzemaljskoj kataklizmi ne bi li se ubrzao povratak Krista! To je njihov plan: tvrde da svijet mora biti u krajnje teškom stanju kako bi se dogodio Drugi dolazak, i nadaju se da će stvoriti okolnosti pogodne za ostvarenje tog cilja. To je jednostavno čisto ludilo. S tom razinom hiper-religioznosti, fanatizma i kultu svojstvene tajnovitosti u kombinaciji s golemom moći, posljedice su predvidivo nečuvene.
Prije nekoliko godina prisustvovao sam sastanku u New Yorku s gospođom Booutros-Ghali, suprugom Glavnog tajnika Ujedinjenih naroda, i nekoliko članova grupe »New York 100«. Tamo mi je pristupila jedna žena i rekla: »Želim vam reći da sam pročitala dvadeset i šest knjiga o NLO-ima i otmicama.« Odgovorio sam joj: »Dobro, uz dužno poštovanje, to znači da ste u svoju svijest ugradili dvadeset i šest puta više dezinformacija i besmislica od nekoga tko je pročitao samo jednu takvu knjigu.« Ne znam jesam li joj se omilio, no to je istina. 
Svoja sam saznanja podijelio s nekim vrlo visokim vojnim dužnosnicima kao i s ljudima poput gđe. Boutros-Ghali i još nekima. Njihova prva reakcija nije da to ne može biti točno, nego su jednostavno užasnuti da bi moglo biti...
Godine 1991. pristupili su mi mnogi ljudi koji vode supertajne projekte povezane s NLO-ima i naprednim energetskim sustavima. Bili su čitali jedan od mojih ranijih radova o koncepciji jedinstva i našoj civilizaciji, te doživljaju kozmičke svjesnosti i kozmičkih ljudi. Istaknuli su važnost dijeljenja tih informacija s njihovom skupinom. To su bili ljudi koji su me zvali iz CIA-e, Lockheeda, McDonell Douglasa i sličnih službi i kompanija. Sve što sam do tada bio napisao bilo je prvenstveno namijenjeno toj skupini.
Većina ljudi samo želi u miru živjeti svoj život. Nije im stalo da jedni drugima zavrnu vratom. Samo je vrlo mala manjina psihotično nasilnih i kontroli sklonih ljudi. Vatre mržnje i sukoba uvijek se iznova namjerno potiču jer to ide na ruku toj nasilnoj skupini.
Relativno je malen broj ljudi čiji nazori su nazadni. Takvi gledaju u retrovizor i ono što vide brkaju s budućnošću. Stoga je naš zadatak da okrenemo njihove glave tako da gledaju prema naprijed.
Važno je imati stav da se te vrlo moćne industrijske, vojne i vjerske interesne skupine može obrazovati...

Ponuda
... U svibnju 1992. godine pristao sam zajedno s astronautom Brianom O’Learyjem, Mauryjem Albertsonom (jednim od suosnivača Mirovnih snaga) i Institutom za novu znanost (Institute for New Science) pomoći organizirati konferenciju u odmorištu St. Malo, nedaleko Nacionalnog parka Stjenjak. To je bilo privatno odmorište i pozvali smo sve s civilne NLO scene. Došlo je, naravno, i mnogo ljudi za koje se ispostavilo da su agenti obavještajnih službi, uključujući generala T. E. i njegovog prijatelja psihijatra.
Želio sam stvoriti kolegijalnu atmosferu koja će biti poticajna za razmjenu informacija i mišljenja. Međutim, otkrio sam da je cijeli civilni NLO svijet toliko prepun plaćenih dezinformatora i zaraćenih frakcija da su unutar dvije nanosekunde nakon dolaska na to mjesto isukali svoje noževe i sjekire te ih počeli zarivati u leđa drugih - uključujući i moja. U tom sam trenutku spoznao da je civilni NLO svijet jedno veliko leglo zmija.
Za trajanja te konferencije general i psihijatar pokušali su me vrbovati da se pridružim njihovoj skupini. General je rekao: »Znate, imamo organizaciju koja se bavi ovim temama i vrlo je ekskluzivna...«, pri čemu je riječ »ekskluzivna« bila ispunjena značenjem »supertajna«. Znao sam o čemu govori. Zatim je dodao: »Kada biste samo pridružili vaše aktivnosti našima, osigurali bismo vam mnogo novca i jednako toliko utjecaja te pristupa tehnologijama o kojima možete samo sanjati.«
Uzvratio sam: »Hvala vam, ali ne hvala. Nemam potrebe za tim. Mislio sam da sam bio dovoljno jasan glede toga kada smo se sreli u Atlanti prošlog mjeseca.«
No on je ustrajao u pokušajima da me uvjeri, jer znali su kakvu prijetnju možemo predstavljati njihovom tajnom monopolu na tu tematiku. Time su mnogo rekli.
Dobar prijatelj iz obavještajne agencije NSA (National Security Agency) koji je bio tamo i jedan čovjek iz CIA-e došli su do mene i rekli: »Znaš, vrlo su ljubomorni na to što radite jer su oni jako ograničeni, mogu raditi samo određene stvari s određenom svrhom. Vi ste slobodnjak i možete učiniti više nego oni!«
Bio sam toga svjestan. Objasnio sam im da »mi možda nemamo svjetovnu moć, međutim slobodni smo - te imamo neke druge moći, koje su bogomdane.«
Naposljetku je general, dok ja nisam bio prisutan, otišao do moje supruge Emily. Pričao joj je o toj njihovoj skupini, međutim nije ju nazvao »MJ-12«. Rekao joj je da postoji odbor za tu skupinu, te da taj odbor prima određeni broj članova. Zanimljivo, rekao joj je da je taj broj devet. Naravno, bio nas je temeljito istražio i znao je da smo bahaisti, te da je sveti broj naše religije broj devet. I tako, rekao je da postoji devet odbornika, svaki s vlastitim štitom - nekom vrstom grba - koji će biti dan i meni  pridružim li svoju organizaciju njegovoj.
Emily, dobrohotna kao uvijek, mi je rekla: »O, čini se tako drag, ispričao je sve te divne, pohvalne stvari o tebi!«
Odgovorio sam joj: »Da draga, ali zar ne vidiš što pokušavaju izvesti?«
Naposljetku sam otišao do njih i rekao: »Gledajte, želim biti potpuno jasan. Ja sam gorljivo nezavisan i želim da moje aktivnosti ostanu privatan, čist projekt sa svojom otprije definiranom svrhom. Nikakvo laskanje i nikakav novac ili ponude moći nikada to neće promijeniti!«
Usput, general T. E. u te je projekte bio uključen još od rane mladosti. To sam saznao iz nekoliko nezavisnih izvora. Prije nego što je otišao u »mirovinu« bio je na čelu američke vojne obavještajne službe. Ljudima je govorio da je umirovljen, međutim oni se nikada doista ne umirovljuju - dok god ne završe u lijesu.
Upoznao sam vojnog pilota koji je u 1960-ima sudjelovao na posebnom zadatku praćenja i snimanja NLO-a. On mi je rekao da je njegova posada jednom imala takav susret, da su zatim bili razdvojeni i poslani na različite nove dužnosti - međutim da su svi podaci išli ravno čovjeku za kojega je bio uvjeren da nikad nisam čuo za njega - generalu T. E.! Kada mi je ispričao tu priču nasmijao sam se i rekao: »Poznajem ga vrlo dobro!«
Nakon što sam odbio te generalove pokušaje zbližavanja, unutar trideset dana po čitavom internetu pojavili su se web siteovi putem kojih me se napadalo, a u javnost su preko svih kanala slane poruke kojima se nastojalo uništiti moju vjerodostojnost. Pustili su s lanca sve pse unutar civilne NLO zajednice, u tisku, svugdje. Nazivali su me svakojako, od pripadnika kulta, demonskog prizivatelja izvanzemaljskih zlih sila pa do prevaranta. Zatim su plasirali laž da nisam doktor medicine. Ja u bolnici, a oni razglase da čak nisam ni ovlašten baviti se medicinom! Tada sam morao dati u javnost svoju liječničku dozvolu i diplomu s Medicinskog fakulteta kako bih dokazao da sam doista liječnik! Psihološki rat i uznemiravanje bili su intenzivni - a traju i dandanas. Već četrnaest godina meta sam neumorne serije napada, ocrnjivanja ličnosti i klevetanja te svakojakih drugih prljavih trikova. 
General T. E. ispričao mi je mnogo toga: na primjer, postoje izvanzemaljske letjelice i postrojenja pod površinom Marsa i taj tajni projekt ih je snimio. Također, neslužbeno mi je rekao za različite vrste naprednih tehnologija kojima ti tajni programi raspolažu, a od kojih  su neke na istoj razini kao tehnologija vanzemaljaca. Preko njihova početnog dodvoravanja uspio sam prikupiti dosta vrijednih informacija. Saznao sam da ta konkretna »ćelija« s civilnim NLO svijetom komunicira preko podzemlja. U stvari se radi o skupini koja djeluje kao sučelje između ta dva svijeta i koja je prodrla u mnoge civilne NLO projekte. 

Granica svjetlosti
Do jeseni 1993. saznavao sam sve više o tome kako se vlada u sjeni infiltrirala ne samo u tajne službe, vlade i korporacije nego i u civilni sektor, medije i NLO zajednicu.
Nakon sastanka s Rockefellerom i našim brifinzima u Zračnoj bazi Wright-Patterson (rujan 1993.), ponovno sam se stupio u vezu s čovjekom koji je prijateljevao s CIA-inim direktorom Woolseyem. On je bio uvjeren da te informacije preko svih dostupnih kanala moramo dostaviti ne samo predsjedniku nego i drugim visokim dužnosnicima u državnoj upravi. To smo činili preko predsjednikovog savjetnika za znanost, Laurancea Rockefellera te jednog prijatelja Billa Clintona koji je podržavao naše aktivnosti. Brat tog čovjeka također je bio u Bijeloj kući i bio je vrlo bliski suradnik Billa Clintona.
Približavali smo se ljudima na moćnim položajima na prijateljski, susretljiv način, govoreći im: »Gledajte, došlo je vrijeme da dođe do razotkrivanja. Hladni rat je završen. Sada imamo šansu da javnosti na pozitivan način razotkrijemo činjenicu da su izvanzemaljske letjelice autentične te da postoje tajni projekti koji su možda bili opravdani za trajanja pritisaka Hladnog rata, međutim danas više nemaju opravdanja. Razotkrivanje se mora dogoditi sada. Imamo priliku raskinuti s prošlošću.« Upravo to je bit Projekta razotkrivanje (eng. Disclosure Project).
S tim novim zamahom odlučili smo da moramo steći dodatna saznanja o obavještajnim operacijama.
James Woolsey je bio nominiran za direktora CIA-e i potvrđen od Senata 1993.godine. S našom smo pričom stigli do rujna 1993., dakle kada je Woolsey bio tek na početku obnašanja dužnosti. Od jednog višeg dužnosnika u Bijeloj kući koji je bio naša veza saznali smo da predsjednik kao i direktor CIA-e pokušavaju preko svojih kanala saznati istinu o toj temi. Osim toga, rečeno nam je da im serviraju potpune laži.
  Preneseno iz knjige dr. Steven M. Greera pod naslovom Hidden Truth - 
Forbidden Knowledge ....Evo ovde vidimo jednog od prijatelja koji zastupaju tvoju tezu i neverovatno,pogodi sta je on uradio....naravno napisao knjigu od koje je lepo zaradio,a u knjizi ocajnicki pokusava da dokaze da je sve to u stvari smislila Americka vojska i Cia,da su ti greys vanzemaljci ustvari androidi proizvedeni u Mexicu,da su ljudi koji su otimani u stvari otimani od strane vojske,a sve u cilju da naprave strah u narodu od vanzemaljske invazije...a jel tebi ova prica pije vodu????i Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 10:13:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.