Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Karleuša i Kristijan - idoli srpske dece  (Pročitano 8716 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ne podiže sistem tu decu niti im država dozvoljava da sa tri godine gledaju Grand.

Наравно, за то су криви родитељи који су се шкоовали и расли на Јупитеру и нису имали контакта са овим системом.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Tattoo
Dobro, i? Šta ćemo sad? Da filozofiramo o tome? Gde su rešenja za to?
Pa u tome i jeste problem,što ne može da se reši,problem je u sistemu,celokupnom,male plate,nizak standard,političari,mediji,sudstvo,policija,korupcija...sve je to pogrešno,kad sve te stvari dođu na svoje mesto onda će i nešto da se pormeni,a do tad,pojedincu ostaje da svoj mikro svet pokuša da uredi prema sebi,i da ne dozvoli da mediji i takve kreature utiču na život,da decu nauče pravim vrednostima,i to je odprilike to. Smile

To je sve lepo objašnjeno u filmu "Rane" Smile

Jedno proističe iz drugoga. Kada bi svako počistio smeće ispred svoje kuće, smeća ne bi uopšte bilo po ulicama. I dosta više sa krivljenjem sistema i države. Ne podiže sistem tu decu niti im država dozvoljava da sa tri godine gledaju Grand.

Licemerno mi je to spiranje krivice sa pojedinca pod izgovorom kolektivne (ne)svesti ili krize.

Nema tu licemerja,to je činjenično stanje. Smile

Sve što sam naveo je povezano,i još dosta toga,da sudija nije korumpiran,masa krimosa bi bila po zatvorima,znači,taj korumpirani sudija direktno radi na popularizaciji tih likova,oni rade šta hoće,niko im ništa ne može,nisu po zatvorima,i kako onda neki klinac gledaa na njih,kao na bogove. Smile

Pa zašto se klinci lože na Kristijana,kako su oni uopšte saznali ko je Kristijan,zašto on nije samo jedan K.G. kakvih su pune novine,zašto mu je data medijska pažnja,i to je još jedan od dokaza koliko je ceo sistem uvrnut,i šta jedan pojedinac može da uradi po tom pitanju,ništa. Smile

Ćalci im nemaju lovu,postale ponovo popularne patike iz 90-ih,a koštaju po 200 evra,a to nema šanse da mu kupe,vidi lokalni dilerčić ima 10 pari i šta misliš,da li će klinac da poželi bar jednom da postane diler,a da je standard bolji,imali bi i oni bar po neki par patika,i više im te patike ne bi predstavljale neko merilo nečije uspešnosti,jednostavno,materijalne stvare ni bi imale toliko direktan uticaj na omladinu. Smile

Isto važi i za Karleušu,da mediji ne forsiraju to sranje od muzike deca bi slušala nešto drugo,a kad te bombarduju svaki dan informacijama gde je Karleuša prdnula i koji joj je najnoviji trip,i sve to prenose u pozitivnom kontekstu,i šta dobijaš,klinke koje se lože da budu Karleuše jer ona ima super stvari i smrdi po svetu i bla,bla,bla,a što je jedna bezvredna gadura,to nikome ništa,što se predstavlja za pevačicu a nije ,i to nikome ništa,da je normalan sistem ona ne bi godinama palgirala muzičare po svetu,morala bi da odgovoara za to,i jednostavno ne bi je bilo,,mediji daju pažnju skotu i prave od nje nešto,znači i ti mediji su deo poremećenog sistema vrednosti,i tako dalje,ima tih primera koliko hoćeš.

Da je ona jedina,ne bi bilo problema,ali ćoravi brenin harmonikaš vedri i oblači po Srbiji i štancuje te pevačice kao na pokretnoj traci,sve jedna od druge gora,i sve svaki dan,ceo dan iskaču sa ekrana,i to deca naravno skapiraju da je to dobro i eto problema. Smile

« Poslednja izmena: 10. Jul 2010, 00:12:17 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Apple 15
Vostiti na vreme.

ili jos jednostavnije - Vostiti roditelje na vreme.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
blago meni sa takvima kad su im Kristijan i Karleusa idoli  Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Jack is Back !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2163
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.53
mob
BlackBerry 8900 Curve
doslo je ono cega sam se najvise plasio da ce doci...

IP sačuvana
social share
Without evil there could be no good, so it must be good to be evil sometimes...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 

sta tebe bolE nisi odavdeN
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2

bole me kad vidim kako zemlja u kojoj sam odrastao propada sve vise i vise a kad neko zeli da pomogne ljudi te gledaju kao da si pao sa marsa jer su im idoli imbecili o kojima se prica u ovoj temi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 

bole me kad vidim kako zemlja u kojoj sam odrastao propada sve vise i vise a kad neko zeli da pomogne ljudi te gledaju kao da si pao sa marsa jer su im idoli imbecili o kojima se prica u ovoj temi

jes, jes ovo je tacno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2

jes, jes ovo je tacno  Smile

pa dovoljno je samo pogledati kakvi su im zivotni ciljevi ... sex, droga i bodiroga ... i naravno ... Dzej ( sa Kristijanom kao menadzerom )  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
mozda je off ali je garant povezano sa "zenskim" idolom  Smile

juce u setnji vidim klinku ima 12 godina ,top, uske rose helanke ispod kojih nema nema gacice ..jasno se vidi Smile, nadogradnju noktiju od 12 cm  Smile i pramenovima -plavim dakako  Smile

uzas ....pogledah u ono luce u kolicima i pomislih:" jebacu ti mamu budes li pomislila da licis na "ovo"" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.