Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:55:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Karleuša doživela fijasko na Ušću!  (Pročitano 15311 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
islo se na proteste  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
S.K.I.D.S., straight jackin, sunshine, dobro, bilo je jos njih ok, belgrade ghetto, robin hud, nislije...jednostavno neuporedivi sa danasnjim dominatorima.  Smile

Jelena Karleuša je ovako zamišljala koncert na Ušću!

Koncert koji je Jelena Karleuša održala na Ušću 15. juna prošao je uz određene tehničke smetnje, ali i pored toga ostavio Jelenine fanove oduševljenje.

Posle takozvanog medijskog linča koji je pevačica preživela i velikog broja negativnih kritika na koncert, njeni fanovi i brojne kolege su je podržali, a posle izvesnog vremena ispostavilo se da je koncert zapravo i bio spektakl, samo ne u meri u kojoj je pevačica to zamislila.

Kako bi dočarala ideju o svom koncertu, Jelena Karleuša je objavila video materijal koji je trebalo da bude prikazan na video bim-u, a koji nije funkcionisao.

Izvor: Svet Plus

« Poslednja izmena: 19. Jun 2013, 22:36:31 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Cek... ovo je danas rap? hip hop? Sta god???

Ja sam se na vreme iskljucila... Smile
U moje vreme to je bio Robin Hood, Who is the best, Vudu Popaj, Sunshine, Belgrade ghetto, Gru, Monteniggersi... cak i moj omiljeni Straight Jackin Smiley))
Dobro.. 187... ali... 187.. mis'im...  Smile
A.. da.. bili su i oni Ding Dong... Smile

Па то већином и слушам, осим 187, мислим они су Елитни Одреди деведесетих...
Али има још Марчело, ВИП, ТХЦ Ла Фамилија, наравно Београдски Синдикат, Струка, Бед Копи итд...
Овај такозвани трећи талас који представљају Елитни Одреди и свакојаки емсијеви не признајем за реп...
То исто што је Карлеуша рекла да је поп певачица а пева турбофолк...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Sad si me podsetila na Belgrade ghetto, i pustim ono najpoznatije In d madafaking hud, i eto Djusa iskace u spotu Smile

Znam da se kao klinac pojavljuje i u Montenigersima Duka Dizel.

On je kao bio neki jeben andergraund reper fristajler picke materine dok nije puko po mozdanoj komercijali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Pa nema para od muzike...
Samo cu ti reci da je Andrej iz Who is the best poceo da se bavi IT i ima svoju skolu tanga... A, da.. ozenjen je glumicom Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Dzankic sportski komentator...........i to solidan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung 111111
Nikad se nisam primao na Karleusine provokacije i javne snove.Msm realno,na nju se primaju deca tj tacnije devojcice i decaci koji se osecaju kao devojcice..kojima je potreban neciji alter ego u tim godinama.

Sto se same nje tice,ona je klasican Idiot .. ni manje ni vise.

Sad ja nju nikad ne odvajam od Cece,Seke,Tine,Mine i komplet granda i njihovih direktora,vlasnika.
Msm to najveci sljam,olos,polu svet..Pa ima i kriminalaca,osudjenika..To je cista sramota slusati,gledati,poznavati.
U paketu sa raznoraznim Djilasima,Ilicima,Mitrovicima,Mrkonjicima.
Da meni uopste nije jasno da li je narod jeban u glavu da im ovakva skupina morona bude sam vrh elite u Srbiji.
Da umesto programa,koji su obicno bili na TV-u (Dodsue najvise RTS) naucnih,obrazovanih,verskih..pa i sportskih (nekad prenosili kalco na pinku,primeru na b92,premier na prvom)..sad gledamo velikog brata,farme gde se dolaze prave pravcate ljudske nakaze da se krevelje,psuju i spustaju na nivo koji je toliko nizak da jedva pripada ljudskom rodu.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 小米
Citat
Ne znam iz koje su rep price Djus i Teca, ali da su oni negde izdominirali i nisu bas. Tacnije, veci saban je djus posto je vise na sceni ali teca pretenduje na mesto najveceg hip hop sabana u zemlji. Da je otpevao neku stvar sa cecom mozda bi i imao vise pregleda na youtube-u ali to uopste ne znaci da bi bio manji saban.

Ti pricas o repu i pricas o dominaciji lika koji peva sa karleusom?  Kako uopste moze da dominira neko kome je umetnicko ime Теča?   Kao da je ispao iz nekog loseg vica prepunog zemljoradnickih fora u stilu: "Sacu te ebem, samo da sidjem sa skelu!"
Немој мени да се жалиш што тако изгледа данашњи меинстрим реп код нас, а и преко није мед и млеко.
Погледај само тог Lil Waynea, K.Westa и све је то исто сра%е.
То што се мени, теби и већини форумаша не свиђа то што раде, не значи да они нису успешни само зато што ми мислимо да је то сра%е, не значи да они не могу лепо да живе од тог смећа које праве.
Јбга та њихова публика је тешка сељанија, па је сасвим нормално да они морају да глуме шабане, ако желе да продају своје шабанске песме. Квалитет није битан, него узети што већи кеш.

Некада 90их меинстрим реп је био Warren g, Dr.Dre, Snoop, Биги, Пак ... па ја још увек слушам њих, али ови горе трају једно лето.

Pa nema para od muzike...
Samo cu ti reci da je Andrej iz Who is the best poceo da se bavi IT i ima svoju skolu tanga... A, da.. ozenjen je glumicom Smile
Mad Mike Михаило Весовић је био председник привредне коморе, а Пеђа Лукић зна само за студио б.

п.с. има пара од музике, али мораш да глумиш шабана, што већи шабан то већи кеш. И не овде код нас, него преко, Швица, Германистан, дијаспора која је дошла из неког пич%атовца.
Па да видиш како је лепо када зарадиш за једно вече годишњу радничку плату и то ону добру из државне фирме, а некад и више.

Cek... ovo je danas rap? hip hop? Sta god???

Ja sam se na vreme iskljucila... Smile
U moje vreme to je bio Robin Hood, Who is the best, Vudu Popaj, Sunshine, Belgrade ghetto, Gru, Monteniggersi... cak i moj omiljeni Straight Jackin Smiley))
Dobro.. 187... ali... 187.. mis'im...  Smile
A.. da.. bili su i oni Ding Dong... Smile

Добри су били 187 на почетку, прави генгста реп. Мада било је и тада неких идиота којима није место у реп круговима (Шабаноти, ), који нису никада ни излазили са нама у Дом омладине, скц, кст,индустрију и још нека места.
Ја се сећам рецимо када је Гру долазио пеглицом у клуб Бус  Smile као и многих група и ликова који су тад били демо, рецимо наступ у Платоу ... чекање вампирца у 2 сата.  Smile

Не треба заборавити и black in soul, Va-na-ma, maddogz, serpentera Соња са ју-радија, full moon итд.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2013, 01:14:03 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Dobro, sta je ovo, il ja nisam cuo ili ona stvarno nije otpevala notu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Немој мени да се жалиш што тако изгледа данашњи меинстрим реп код нас, а и преко није мед и млеко.
Погледај само тог Lil Waynea, K.Westa и све је то исто сра%е.

Tako je, isto sranje, a ne dominacija. Ako su wu tang hip hop grupa, ja ne znam kako oni mogu da se uvrste sa ovima koje si nabrojao. Ovakve stvari prave filmove u glavi.

То што се мени, теби и већини форумаша не свиђа то што раде, не значи да они нису успешни само зато што ми мислимо да је то сра%е, не значи да они не могу лепо да живе од тог смећа које праве.

To sve stoji, niki minaj i dzastin bajber su takodje uspesni i lepo zive, stim sto njihovi hitovi ne traju ni celo leto, kamoli duze, dakle sranje na n-ti stepen. I eminem je na pocetku zasnivao sve na prici kako je britni spirs glupa kurva i kako bi dzenifer lopez guzio cak i da mu je keva, a onda 10 godina kasnije snimi duet sa rijanom... Smile

Јбга та њихова публика је тешка сељанија, па је сасвим нормално да они морају да глуме шабане, ако желе да продају своје шабанске песме. Квалитет није битан, него узети што већи кеш.

Procitam ovo citirano, pa se vratim na post gde si nahvalio tecu, pa mi nista nije jasno.

Problem je do ljudi ovde, jer se ovde postavljaju debilozni standardi, kursadzije su najsmesnije, najvickastiji je ivan ivanovic, najveca zabava su grand parada i farma, najposeceniji koncerti kod najvecih seljaka, najjaci reperi tea i djus, najveca diva karleusa. A kad pogledas, sve bedno da bednije ne moze biti.
« Poslednja izmena: 20. Jun 2013, 04:47:31 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 20:55:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.365 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.