hteo bi da pocnem da igram counter strike 1.5 preko neta ali mi ne uspeva da se konektujem na cs server kada pokusam da se konektujem izbaci mi :you cannot conect to a server which is operating under a different protocol version . da li je potrebno neko podesavanje i kako .hvala
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix
I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin
e ovi svi sto ljude treniraju fudbal,kosarku,ragbi i tako dalje bar neki sport recimo fudbal da trenira ronaldinjo mi bi isto bili kao drugi timovi al bi bili malo losiji od drugix