Ja Цанету постављам једно питање нон-стоп и он нема одговор, а то је ''како мислиш да решите шиптарско питање, вером у суживот између Македонаца и ове стоке ?''. Зато су им ове празне приче око имена Македоније увек добродошле, да замајавају народ, као што овде раде досманлије.
Мој друг има доле родбину која живи у избеглиштву, а он се прави као да никада није чуо за такве случајеве, мада њихова власт сигурно не прича о томе ... то стоји. Ја не знам у каквом су рату победили, када су шиптарски терористи уместо мардеља добили место у парламенту.
Samo bih hteo da te pitam dali ujutro kada ustanes mrzis i sebe i ceo svet ili samo sebe pa ti ono drugo dodje kasnije.
Malo vise prakticiraj sex, pomaze kod frustracija Smile
A ostalim postvanim "istoricarima" preporucujem da malo vise citaju istoriju pa da onda postavljaju postove. Anticka Makedonija i Grcka je isto ko sunce i mesec, i bilo je tako sve do 1991. E sada politika ...
Овако прича један супермодератор...
Него Цане пријатељу српског народа, ако су нас бомбардовали са грчких аеродрома, зашто је инвазија Србије планирана са територије Македоније??? Зашто је пола НАТО војске било у Македонији и спремало се да удари на Србију??? Зашто је штаб НАТО-а био у Македонији???
Е по томе се ми разликујемо од вас! Да је рат био код вас, не дај боже, ни један страни војник не би користио било шта од Србије у нападу! Србија никада не би дозволила прелат авиона а камоли аеродроме и базе... По томе се познају народи и људи и због тога што смо такви смо свима комплекс и трн у оку...другачији смо од оних који нас окружују и који су се продали а правдају се "мудром политиком"...пузавичка политика пре бих рекао...иста она политика која ће да вам подели земљу на два дела у следећих 10 година...
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske