Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kampanja kompanije IDEA: "Kupujmo domace (srpsko)"  (Pročitano 13461 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
MIskovic zaposljava ali sa kolikim platama to je drugo pitanje...al cak i da su im relativno pristojne plate sta vredi kada su nam cene proizvoda kako prehrambenih tako i drugih medju najvisima u Evropi...a sta mislis zasto je tako? Zato sto cika Miskovic ima monopol...i zato on i drugi nasi privrednici koji imaju monopol potezu na patriotizam da bi nabili cene a sebi profit jer ako udju strane firme i kompanije u trku onda cene naglo padaju i vise nema monopola...stranci su dobri zbog konkurencije ponavljam i zbog kapitala koji unose u zemlju...samo tako moze da bude bolje a ne da jedan covek ili pr njih peruzme sve...pa kako objasniti da maltene gde god da odes u Evropu i svet gotovo je sve jeftinije nego kod nas...mi treba da gledamo u svoje dvoriste ali tako sto cemo pocistiti prvo u svom dvroistu i napraviti mesta za zdravu dobru konkurenciju...posle toga ponuda i traznja ce diktirati sve ostalo i tako doneti boljitak...treba biti patriota ali neces nista vise pomoci zemlji ako kupujes samo domace a nekvalitetno od toga nema napretka...
Srbija ce postati clan jednog dana kad u EU uvide da cemo im biti od koristi...ali svojim inacenjem i naravno i iz politickih razloga tesko da cemo moci u skorije vreme...
Ako si glasao za Tadica zali se njemu sto je takva situacija jer on mu nije ukinuo monopol a ne nama na burek.com jer i mi zivimo u istom sranju i nije nam kriv miskovic nego tadic koji mu omogucuje da radi to sto radi!!!! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Nisam glasao za DS sad na poslednjim izborima i nikad nisam bio srecniji sto sam malo promenio Smile a ja se ni ne zalim vec je to moje vidjenje i konstatovanje situacije...nije Miskovic juce doveden on je svoje carstvo poceo da gradi jos u krizi devedesetih sa odobravanjem vlasti jer kako drugacije objasniti bogacenje dok smo se mi ostali grcali u polu-bedi...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia E
pola od njegove ekspanzije se odigralo pod demokraDama on je postao najjaci i najbogatiji dobivsi status gospodara zivota u Srbiji tek kad su demokraDe dosle na vlast to nikada ne treba zaboraviti!!! Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mnogo bi bolje bilo od ove kampanje da donesu zakon kojim se ogranicavaju marze!!!
imamo najskuplju hranu u evropi a poljoprivredna smo zemlja; isto tako nasa roba u inostranstvu je jeftinija nego kod nas  Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia 
Sublimalna poruka cele kampanje je da je Ideja "naša". A poenta problema je u tome što naš seljak ima mali i loše organizovan posed pa je proizvodnja skupa. Kako su se šećerane i uljare organizovale da zakupe velike posede od seljaka i organizuju tehnološki savremenu proizvodnju i pored energetske neefikasnosti fabrika koje lože mazut cene je dobra. Kad bi neko proizvodio pasulj na 50ha uz kompletnu agrotehniku a ne na 5 ari sa pritkama i motičicom i zalivanjem iz kofe cena bi mu bila kao kineskom pasulju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jedini spas za nasu poljoprivredu je udruzivanje u zadruge i donosenje zakona sa 70% robe u marketima mora biti domace proizvodnje. Ni ja nemam nista protiv strani ulagaca ali ih ne treba pustiti da udju i cerupaju drzavu kako im se cefne. Da je politicarima stalo do Srbije i njenih stanovnika vrlo brzo bi oni rjesili problem visoki cjena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
nikola34, какав си ти ''Хрват'', кад немаш проблема са читањем ћириличних коментара ?
Сумњив.  Smile

Mozda nije 100%  Smile
Ako izuzmemo to da je pokretac IDEA, da li smatras da je akcija dobra...
Znaci... zasto inspekcija dozvoljava da uvozimo beli luk iz Kine, kad se ta namirnica gaji i kod nas?
Zasto nasi poljoprivrednici moraju da ubijaju stoku kako ne bi umirala od gladi, dok nam se uvaljuje pokvareno meso iz Brazila ili "humanitarne" pomoci koju dobijaju Albanci na Kosovu?
Kakva "humanitarna" pomoc sa Kosova, nije valjda da to Albanci valjaju po Srbiji  Smile
Sve je to u redu, ali ...
Ljudi su praznih džepova. I kupuje šta mu je jeftinije. A ima dosta toga što je jeftinije, a neretko i kvalitetnije od našeg. I pored carine i svega ....

Zašto najlepše želje čokolada košta 79 dinara, pravi se kod nas, a milka 75 dinara? U istoj prodavnici, na istom rafu? {mada ja lično najlepše želje punjenu kremom ne bih menjao za sve milke ovog sveta  Smile}

Zašto su naši proizvodi jeftiniji u Bosni i u Crnoj Gori? Lično se uverio. Sve prehrana. Zašto na TVu gledamo kako ljudi iz graničnih mesta idu u Bosnu da se snabdevaju? I tamo kupuju naše. Kada ova nazovidržava reši tako te sitnice, prvi sam koji ću da kupim {a i sada se trudim, tamo gde ima logike} domaće proizvode . . ..
Zato, jer kad izvezes robu, ne placas tolko poreze kao kad prodajes na domacem trzistu. Zvuci absurdno, al manjom porezom na izvoz drzava podstice izvoz.
Malo je sramotno da tu akciju poteze hrvatska firma...
Iako ako zelimo da udjemo u EU ne bi smeli da pokrecemo takve kampanje, u najezdi bofl robe iz Kine, te hrane sumnjivog porekla (najnoviji slucaj je prsuta za 400 dinara od brazilske pokvarene govedine) iz Evrope i ostalih delova sveta, do sredstava za higijenu raznih evropskih i americkih kompanija, ova kampanja mozda i ima smisla...
Npr. nasa kozna i tekstilna industrija je na izdisaju, a nekad se proizvodilo za izvoz... ne samo za domace potrebe...
Takodje, bez obzira na bombardovanje i neumerenu upotrebu herbicida, pesticida, fungicida i ostalih otrova, nasa hrana je i dalje veoma kvalitetna...
Nije sramotno vec dobro komercijalno. Inace sam umro od smeha kad sam video istu reklamu na dva "jezika". Mogli su samo da sihronizuju, ne bi niko primetio. Al opet ce svi da kupuju gde je jeftinije.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Hm... mene nesto zanima...
Ako ne zelite da punite dzepove domacim tajkunima, citaj: Miskovicu, komecete puniti? Hrvatskim (Pevec, IDEA)? Slovenackim (Merkur, Tus, Merkator)? Nemackim (Metro)? Francuskim (Interex)?

Citat
Kakva "humanitarna" pomoc sa Kosova, nije valjda da to Albanci valjaju po Srbiji
Letos je izbio skandal u Leskovcu... Rostiljdzije su otkupljivale neko pokvareno (vise puta zamrzavano i odmrzavano meso) iz Argentine koje su Siptari dobili kako humanitarnu pomoc, pa su ga mleli i valjali kao prvoklasno leskovacko rostilj meso...
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 19:34:00 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ajaaao, na sta su spali, da ustede par dinara. Mogli su par dinara za domace da plate, opet bi svi kupovali. "Postene" vlasnike rostilja bih poslao na Kosovo, vise puta zamrznute i odmrznute, mozda ih Albanci nekako iskoriste  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Pare cu da dam onom ko mi ponudi kvalitetnu robu/uslugu po povoljnoj ceni...tako funkcionise svaka ekonomija...zakon ponude i traznje...zasto ja Misku da punim dzep po paprenoj ceni a imam izbor da kupim kod njega ili ...ili kod njega Smile samim tim roba opada na kvalitetu jer onda njega zabole ako ima monopol posto nemam gde drugde da kupim...nasi radnici kod njega dobijaju nize plate jer nemaju izbor gde drugde da rade u svojoj oblasti...a kad su otpusteni naci posao je moguce al u trafici da prodajes novine...ovako dodju strani kapital, konkurencija, dobijem povoljniju ponudu uz nizu cenu, nova radna mesta i bolji uslovi za rad...i svi smo profitirali...a ovako samo pojedinci profitiraju koji se toboze brinu za dobrobit naroda...nije nego...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.356 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.