Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakve to muskarce privlace dvanaestogodisnje prostitutke?  (Pročitano 8298 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Znači, opet su krivi muškarci koji ih pumpaju, a nikako nisu krive i one same koje se rado, svojevoljno daju. I to ne samo tim muškarcima nego i drugovima u školi.

Kul, kul...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Ocigledno imas neki problem, tako da ne vredi da ti objasnjavam.

Da, kriv je korisnik... bez obzira na pol.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Тржиште постојi за све. То што је у некој рацији испод моста наватан маторац са клинком треба да значи да већина мушкараца лудује за дванаестогодишњакињама?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Znači, opet su krivi muškarci koji ih pumpaju, a nikako nisu krive i one same koje se rado, svojevoljno daju.
Sa razlogom postoji zakon, da osoba do 13-te godine ne može krivično da odgovara.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Tačno, imam problem sa šenutim feministima koji uzrok svakog problema na planeti vide u muškarcima.

Očigledno ti dugo nisi kročila u neku srednju školu ili pričala sa tim klincima kada živiš u iluziji da one sa 12 godina ne znaju u šta je to seks, kurvanje, pušenje... Nego ih eto, zle čike teraju da budu kurave. Al inače one ne bi, one bi bile nove Mileve Ajnštajn.  Smile

I raspitaj se malo koliko klinki danas ulazi u prvi razred srednje škole nevino. To je maltene postalo sramota. A možeš i po netu da prošetaš malo, da vidiš šta se sve kači i čime se ta deč'ca ponose. I naravno, niko njih ne tera na to, nema zlog ćelavog čike koji im uperi pištolj pa ih tera da budu male kurave.  Smile Nego sve na dobrovoljnoj bazi.  Smile

Ali dobro... muškarci su krivi za sve.

Sa razlogom postoji zakon, da osoba do 13-te godine ne može krivično da odgovara.

Mislim da je do 14.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Тржиште постојi за све. То што је у некој рацији испод моста наватан маторац са клинком треба да значи да већина мушкараца лудује за дванаестогодишњакињама?

Ok, a sad mi reci gde sam rekla da svi muskarci kecaju klinke od 12 godina?

Daj, ne zezajte me vise i ne projektujte te  gluposti...

Citat
Tačno, imam problem sa šenutim feministima koji uzrok svakog problema na planeti vide u muškarcima.

Očigledno ti dugo nisi kročila u neku srednju školu ili pričala sa tim klincima kada živiš u iluziji da one sa 12 godina ne znaju u šta je to seks, kurvanje, pušenje... Nego ih eto, zle čike teraju da budu kurave. Al inače one ne bi, one bi bile nove Mileve Ajnštajn.  Smile

I raspitaj se malo koliko klinki danas ulazi u prvi razred srednje škole nevino. To je maltene postalo sramota. A možeš i po netu da prošetaš malo, da vidiš šta se sve kači i čime se ta deč'ca ponose. I naravno, niko njih ne tera na to, nema zlog ćelavog čike koji im uperi pištolj pa ih tera da budu male kurave.  Smile Nego sve na dobrovoljnoj bazi.  Smile

Ali dobro... muškarci su krivi za sve.

Hvala na komplimentu, opet ces da seres po meni, pa da lizes.
Nije problem. Samo nastavi.

Sticajem okolnosti, u mojoj generaciji imam one ciji su klinci vec i krenuli u srednju skolu i ta slika koja se stalno servira u novinama je cisto petparacka...
Klicni jesu raspusteni...i jesu bezobrazni... ali kad podvuces crtu, nista vise nego u tvoje ili moje doba.

Samo sto kada te spucaju 20 dignes nos i dozivis amneziju, pa se ne secas kako si i sam nekada bio razmazeno govno.

S druge strane, u tekstu je tacno navedeno koje su klinke zrtve ovih manijaka... jer pedofili jesu manijaci... i ako se vec bunite za Tijanin zakon, onda budite svesni da je i onaj koji je nju silovao i ubio isto imao stav - danas se klinke satiru od kurca.

Elem... problematicna deca iz siromasnih ili problematicnih porodica su uvek... i pre 30 i pre 100 godina bila zrtve ovih manijaka... ali to ne znaci da treba reci - ko ih jebe, neka crknu...

I to ne znaci da ne treba strojiti svakog bez obzira na pol koga uhvatis na gomili sa detetom... bilo da je to pod prisilom ili dobrovoljno...

A isto vazi i za podvodace...

« Poslednja izmena: 10. Jun 2015, 13:00:20 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Ko projektuje gluposti, pa nismo mi klepili naslov ''kakve to muškarce privlače 12godišnje prostitutke''.

Ja opet pitam - a kakve to devojke privlači kurvanje sa 12 godina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
HTC One
@hkj, mislim da postoji jedna ogromna falinka u tvojim stavovima u vezi sa ovom temom, a moze se videti u tvojim postovima.

Znači, opet su krivi muškarci koji ih pumpaju, a nikako nisu krive i one same koje se rado, svojevoljno daju. I to ne samo tim muškarcima nego i drugovima u školi.

Kul, kul...

Kakve to muskarce privlace dvanaestogodisnje prostitutke?

Kakve to žene privlači kurvanje sa dvanest godina?

Sa 12 godina niti su devojke niti zene vec deca. Tu je sustina cele price. I da je starija maloletnica pa je kriv samo zalosni izgovor muskog roda koji bi platio za sex sa njom, kamoli onaj spreman na sex sa detetom.

To je kao da kazes "da, da, samo je prodavac kriv sto je ociglednom detetu od 12 godina prodao alkohol, ni slucajno nije krivo dete koje zeli da taj alkohol popije".

Pa majku mu, sa razlogom postoje neke kategorizacije uzrasta i godina.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2015, 12:59:42 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Of kors, ja imam falinku zato što primetim Aneine feminsitičke budalaštine koje ona elegantno potura u naslove i postove kad god stigne.

To koliko su one svesne i šta su sa 12 godina, to sam već objasnio. Naravno da je veliki deo njih u tom dobu i dalje dete, ali postoji i deo koji nisu baš deca. E sad da ne bi bilo da to samo hkj hejter priča i preuveličava, vi se slobodno raspitajte kod te pubertetske ''deč'ce'' koliko njih je imalo seks, kada, i sa koliko partnera do ulaska u srednju školu. A kao što rekoh, možete i na net da izađete pa da vidite malo šta se radi. Ono... pušenja u WCu osnovne, drkanje drugu na času, i tako... Ima svašta.  Smile  I da ne bude zabune - ne, ne pričam o ciganima, već o srpskoj deč'ci.

Naravno, sad je glavni problem što ja u svojim postovima nisam naglasio da deo krivice i bolesti leži i na tim muškarcima koji ih angažuju.  Smile Evo, da sve bude po sudskim burek propisima - dakle da, krivi su i bolesni i ti muškarci koji ih angažuju.  Ali nisu ništa krivlji i bolesniji od tih malih prostitutki koje im se nude.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
HTC One
Krivi su iskljucivo ti sljamovi od muskaraca. Opet tvrdim - dete od 12 godina ne snosi ni trunku krivice, kakvo god to dete bilo, zato sto je - dete.

Ono moze da bude raspusteno, divlje, da ima pogresan sistem vrednosti, da mu manjka vaspitanja ali je i dalje dete. Ne mogu nikako da osporim niti zelim da je za postojanje takvog deteta isljuciva krivica na roditeljima, ali to sto neko ima nesto sto se samo naziva roditeljem a ne ponasa se u skladu sa "funkcijon" koji ima, i dalje ne znaci da je to dete ikako krivo.

Em je zrtva nekih nemarnih i sebicnih osoba koji se nazivaju roditeljima em je zbog toga zrtva nekih iskompleksiranih smradova koji su spremni da to stanje iskoriste u plate detetu za sex.

Izvini ali nema nacina da me ubedis cak ni 1% da dete snosi ikakvu krivicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.