Баш је занимљиво гледати Жилића,кад због шовинизма хрватских фудбалских функционера не може да добије награду као најбољи играч на утакмици... Па ту исту награду добије неки други фудбалер Ријеке.
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Баш је занимљиво гледати Жилића,кад због шовинизма хрватских фудбалских функционера не може да добије награду као најбољи играч на утакмици... Па ту исту награду добије неки други фудбалер Ријеке.
Citat
Možda Daniel Šarić kapetan??? : 8)A ne nemože i on je Srbin..Možda Dušan Kerkez 8)A ne i on je Srbin.. :shock:Pa koliko ih je...I svi su ugroženi...
Gabi,ja se tebi i svim ostalim normalnim forumasima ispricavam jer to nije moja narav ....Ali kad me netko provocira,ja se necu poklopit usima i cutat ..........Btw,neprijatnosti neces imat jer ima jako puno ljudi iz SR i svi su dobrodosli........Ovi likovi,(provokatori) nisu, ali za njih se i ne bojim jer takvi ne idu na odmor nego grle flase i pjevaju borbene.....
Видиш...Толеранција није кад разговараш са људима који су из било ког разлога инфериорни у односу на тебе,већ кад можеш да саслушаш све непријатне ствари које неко има да ти каже,а не покушаш да га згазиш! Али теорија о надчовеку не дозвољава тако нешто,и ви то нећете никада разумети!
Ниџо не пишем дугачак пост већ нисам присутан. Знаш оно живим и ван форума што се за тебе не може рећи! Ти средњовечни тужан човек коме је сврха живота провоцирање Срба на српском форуму. Форум јесте српски не зато што то ја кажем већ зато што је тако. Знам боли кад схватиш да дане проводиш ба форуму који је уз то и српски. И не рече ми ништа за оно што сам те оптужио да лажеш, то тако код вас Хрвата а?
Добро нећу више о теби, ово ти је и превише редова! Провокатору најобичнији! А модови ће радити свој посао ако не желе да сваку тему трујеш као што умеш!
Остали Хрвати:
Немам ништа против вас осим кад кренете да мењате историју и да провоцирате мање толерантне и мудре Србе на форуму. Сваки злочин сам осудио било које боје да је! Али не дам да кројите историју и да правдате Јасеновац.
Што се граница тиче ја имам своје мишљење и увек покушавам да га аргументујем. Што се не може рећи за вас. Све што знате рећи јесте међународно призната држава 91. Историја није настала 91. Нећу да кријем своје мишљење у знаку неких "добрих" односа и демократичности!
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Gabi,ja se tebi i svim ostalim normalnim forumasima ispricavam jer to nije moja narav ....Ali kad me netko provocira,ja se necu poklopit usima i cutat ..........Btw,neprijatnosti neces imat jer ima jako puno ljudi iz SR i svi su dobrodosli........Ovi likovi,(provokatori) nisu, ali za njih se i ne bojim jer takvi ne idu na odmor nego grle flase i pjevaju borbene.....
Видиш...Толеранција није кад разговараш са људима који су из било ког разлога инфериорни у односу на тебе,већ кад можеш да саслушаш све непријатне ствари које неко има да ти каже,а не покушаш да га згазиш! Али теорија о надчовеку не дозвољава тако нешто,и ви то нећете никада разумети!
Tolerancija ima granica ...Tolerancija i provokacija nisu isto ...Saslusao te jesam,no necu tvojoj "gluposti" i tebi slicnima ni u ludilu dat nesto za pravo .....HR u srcu ...Ponos stari,jbg ...
« Poslednja izmena: 29. Mar 2007, 23:32:32 od dado81 »
Evo moje slike sa granicama Srbije koje bih vole da vidim.... (Zovite je velikom,malom,bas me briga) Samo jedna napomena; Ove bele tacke koje vidite u sadasnjoj Makedoniji i Crnoj gori, to su Albanski izbeglicki logori,gde cemo smestiti one koji''kojom ludom srecom prezive''nas prelazak preko Kosova i Metohije.