Dado,nemoj biti arogantan,starija generacija kojoj ja pripadam je redovno svake godine isla i na vase more,pored Slovenije i Crne Gore.To nam je bio dom, ne neka strana turisticka destinacija.Znam vase primorje od A do S.I volela sam i Opatiju makarsku, Pulu,i vasa ostrva,sve dok nije zaratilo.Onda se desilo sta se desilo,navukla se velika mrznja sa obe strane,a ja nikad nisam zaboravila miris vaseg dela mora.Pa ipak iako me vuce nostalgija,ja se ne bih usudila, i ne bih zelela da dodjem na vase more,pre cu otici u Grcku ili negde drugde,jer ne zelim neprijatnosti ako kazem da sam iz Srbije.
Gabi,ja se tebi i svim ostalim normalnim forumasima ispricavam jer to nije moja narav ....Ali kad me netko provocira,ja se necu poklopit usima i cutat ..........Btw,neprijatnosti neces imat jer ima jako puno ljudi iz SR i svi su dobrodosli........Ovi likovi,(provokatori) nisu, ali za njih se i ne bojim jer takvi ne idu na odmor nego grle flase i pjevaju borbene.....
« Poslednja izmena: 29. Mar 2007, 23:05:49 od dado81 »
Evo Dragana Žilića nemožemo nikako otjerati iz Opatije.."Kaže čovjek"Bre mnogo lepo ovde kod vas na Jadranu"..I zamisli čuda nisu mu ustaše pobili obitelj tj.ženu i djecu..nevjerojatno..zar ne..A čovjek Srbijanac od glave do pete..
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!