da kako je krenulo bice samo Beogradski pasaluk sa AP Vlaska u Negotinskoj krajini Trebalo bi da bude 1)Srbija(centalna Srbija,Vojvodina,KiM,Crna Gora) 2)RS(sa opstinaa u zapadnoj hercegovini gde su Srbi vecina....) 3)autonomija za Srbe u Srbskoj Krajini (ekvivalentna autonomiji koju ce imati Albanci na KiM)
Veruj mi vreme ce pokazati da neopravdano drzimo i silujemo siptarski element. Sve ovo sto si rekao bez KIM-a. Odnosno izvuci sada u pregovorima pravo da brinemo o svojima ali na celoj teritoriji ,a ne podela. Izvuci da nemaju pravo na ujedinjene nacije posto mi imamo preko Srbije a oni vec imaju preko Albanije. Autonimiju i zastitu crkve su vec ponudili. Izvuci sta nam pripada od prirodnih bogatstava. Mnogo se aneksa treba potpisati i pametni ljudi tako ogranicavaju neku nezavisnost. Na zalost moramo kriviti sami sebe za nesposobnost. Pregovaracki tim se neodgovorno ponasao, stalno je lupao oko medjunarodnog prava, a znalo se da ga nece postovati. Umesto da naprave plan B, oni su govorili 'ovo je nase'. To je sve za internu upotrebu. Oni rade sta hoce, pa ti vidi dal ces da se samoizolujes, tuces ili sta ces vec raditi.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2007, 17:40:59 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
ha ha ha dobit ćete beogradski pašaluk, eh da su moji bili pametni pa 95 kad smo došli do banja luke ne slušat un...
nije sve bas tako crno belo... i mi smo imali priliku da udjemo u zagreb pa nismo...
tvoj nick o tebi dosta govori...svi hrvati na ovom forumu kazu kako vise nema ustasa u HR i ti dodjes i sve zaseres... nema leba...isto tako ima i cetnika kod nas...
cemu takav stav? da li mi nemamo pravo na nasu teritoriju? iamamo isto koliko vi na RSK...i mnogo vise nego bosna na RS.
ja samo znam da kad na HR forumu vidim nekog srbina cetnika sa tvojim stavovima(samo malo suprotnim )da me zivi blam pojede...bem ti zivot kad nas je tolko debila na obe strane
« Poslednja izmena: 04. Feb 2007, 18:19:16 od Kraljevicu Marko »
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
Trebalo bi da bude 1)Srbija 2) AP Vojvodina 3)Nezavisna RS(sa opstinaa u zapadnoj hercegovini gde su Srbi vecina....) 4)autonomija za Srbe u Srbskoj Krajini (ekvivalentna autonomiji koju ce imati Albanci na KiM)