Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 05:44:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakve granice Srbije bi voleli da vidite?  (Pročitano 20063 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
Zastava Buchs, Svajcarska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson W810i
Upravo tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Pa šta onda palamudiš iz Švice šta i kako treba da se radi!Ti si jedan od onih "Velikih Srba",što dođu ovde na ekskurziju i nikad se ne vrate!Ako si tolki Srbenda,dođi da živiš i radiš ovde za 200e!Svaka dalja priča  je suvišna!
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Србија до Токија.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
Prosto kad ne mogu da razumem neke mlade ljude kako razmišljaju!Uvek se iznova razočaram!
Смета ти када неко размишља својом главом?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson W810i
Citat
Pa šta onda palamudiš iz Švice šta i kako treba da se radi!Ti si jedan od onih "Velikih Srba",što dođu ovde na ekskurziju i nikad se ne vrate!Ako si tolki Srbenda,dođi da živiš i radiš ovde za 200e!Svaka dalja priča  je suvišna!

A je li otkud ti znas da se ja eto nikada necu vratiti? Rekao ti tvoj stranacki lider? Znaci opet je neko mislio za mlade ljude...
Ako ne zivim u srbiji ili rs ne mora da znaci da cu da pustim da sve ide nizbrdo zbog par budala...
Volim da "palamudim" jer kad vidim da neki palamude o evropi a nikada nisu bili tamo sem kao sezonci ili u posjeti kod rodjaka, onda mogu i ja da kazem svoje misljenje, mozda pomognem nekome da pocne da misli na neki drugi nacin (svojom glavom npr.), ovaj forum mi to ne zabranjuje... Ni ti ne zivis u toj "evropi bez granica" pa te ja nisam napadao na taj tvoj nacin...

Citat
Prosto kad ne mogu da razumem neke mlade ljude kako razmišljaju!Uvek se iznova razočaram!
Смета ти када неко размишља својом главом?

Nije naviko na tako nesto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Yoshiche...dobro gdje se bolje zivi i zivi kao normalan covijek...jeli EU ili Srbija?!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson W810i
@tiger2005
U svakom slucaju Eu. I podrzavam ulazak srbije i ostalih zemalja u regiji u eu jer bi to znacilo prave reforme i stvaranje normalnih drzava. Sada problem je sto dosta naroda u srbiji misle da ce ulazak u eu biti jednostavan izrucenjem mladica i potpivanjem nezavisnosti kosova, i sa time zaboravljaju da ce trebati puno truda volje i vremena dok se zakoni srbije, stopa korupcije i kriminala dovedu na standard eu...
Onda neki misle da ce mo svi da odbacimo svoj nacionalni identitet i da ce mo preko noci postati gradjani jedne evropske nacije sto je i za zemlje koje su vec duze vremena u eu nemoguce...
to su uglavnom te dvije tacke koje mi smetaju i na koje reagujem a ne na tipa da li srbija treba da udje u eu ili ne (moje misljenje da ali uz ocuvanje svog nacionalnog identiteta).

Nadam se da smo se razumjeli
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
A je li otkud ti znas da se ja eto nikada necu vratiti? Rekao ti tvoj stranacki lider? Znaci opet je neko mislio za mlade ljude...
Ako ne zivim u srbiji ili rs ne mora da znaci da cu da pustim da sve ide nizbrdo zbog par budala...
Volim da "palamudim" jer kad vidim da neki palamude o evropi a nikada nisu bili tamo sem kao sezonci ili u posjeti kod rodjaka, onda mogu i ja da kazem svoje misljenje, mozda pomognem nekome da pocne da misli na neki drugi nacin (svojom glavom npr.), ovaj forum mi to ne zabranjuje... Ni ti ne zivis u toj "evropi bez granica" pa te ja nisam napadao na taj tvoj nacin...

A to je kao neka mana shto neko nije bio u Evropi osim turistichki? Zashto vi koji zhivite preko zastupate misljenje da bash svi u Srbiji imaju zhelju ali nemaju mogucnosti da odu da zhive negde preko? Zar je toliko chudno da ima i nas kojima je lepo u Srbiji, srecni smo ovde i ne planiramo da napushtamo Srbiju osim kao turisti?
Klasichne gasterske priche i prichice, 80% vas je otishlo napolje da bi zaradili pare da po svojim vukojebinama smlatite kucerine na po 4-5 spratova samo da bi krov bio veci od komsijinog, a to sto su vam selendre prazne i u tim nezgrapnim kucerinama gradjenim bez imalo stila i ukusa, nema ko ni prasinu da obrise to nema veze. Smiley
I ako je neko odgovoran shto ova Srbija ide nizbrdo ili uzbrdo to smo mi koji ovde zhivimo. Stvarno imate cudnu potrebu da palamudite i solite mozak nama koji ovde zhivimo vi koji zhivite ko zna gde, i koji ovde dodjete jednom godisnje sa tripom da je sve na prodaju i da ste glavne baje shto ste u lokalnoj seoskoj kafanchini veceras potroshili 100 eura.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
@tiger2005
U svakom slucaju Eu. I podrzavam ulazak srbije i ostalih zemalja u regiji u eu jer bi to znacilo prave reforme i stvaranje normalnih drzava. Sada problem je sto dosta naroda u srbiji misle da ce ulazak u eu biti jednostavan izrucenjem mladica i potpivanjem nezavisnosti kosova, i sa time zaboravljaju da ce trebati puno truda volje i vremena dok se zakoni srbije, stopa korupcije i kriminala dovedu na standard eu...
Onda neki misle da ce mo svi da odbacimo svoj nacionalni identitet i da ce mo preko noci postati gradjani jedne evropske nacije sto je i za zemlje koje su vec duze vremena u eu nemoguce...
to su uglavnom te dvije tacke koje mi smetaju i na koje reagujem a ne na tipa da li srbija treba da udje u eu ili ne (moje misljenje da ali uz ocuvanje svog nacionalnog identiteta).

Jesmo...sada  Smile Smile

@Twice...pitas zasto mi mislimo da je u Srbiji lose...kao prvo radi toga sto novine pisu kako je stanje u Srbiji,drugo onda sto strane drzave pisu koliko zahtjeva traze mladi ljudi da bjeze ka EU,i trece zato sto veliki dio Srpskog stanovnistva se jos uvijek seli iz Srbije i to nisu seljacine ili gastarbeiteri nego ljudi koji su fakultete zavrsili pa nemaju volje da konobarisu sa diplomom..

Vidis i jos negdje grijesis...vecina danasnjih ljudi koji zive u EU a sa balkana su nisu dosli u EU radi posla nego kao izbjeglice...to sto si ti zavidan kada covijek ode u svijet pa uspije i napravi firme ili se skoluje ili sto god to je tvoj problem ali svi koji su otisli iz Srbije nisu sa time odma rekli da je otpisana zemlja i da nepripada njima kao i tebi,oni se mogu ukljuciti u pricu jer su narod Srbije kao i ti...a ti ljudi koji dodju jednom godisnje u SR pa mozda neki od njih ostave za taj jedan mjesec kao ti za cjelu godinu sto zaradis...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2007, 12:05:30 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
@tiger2005

psihologija prosecno Srbina: Kroz istoriju je vrlo tesko pravio sebi boljitak. Ne razume dosta stvari i veruje u vise sile. Lakse mu je da se vrati u proslost u kojoj je vecito patio, nego da pokusa (jer nema sta da izgubi) da nesto promeni. U stvari i mena volju za to (iz nekog ludackog razloga voli svoje siromastvo), jer postoji odredjen strah od nepoznatog. Voli da kontrira jer je tako naucen, tesko shvata svet i jos teze uci od istorije!  Smile

A to je kao neka mana shto neko nije bio u Evropi osim turistichki? Zashto vi koji zhivite preko zastupate misljenje da bash svi u Srbiji imaju zhelju ali nemaju mogucnosti da odu da zhive negde preko? Zar je toliko chudno da ima i nas kojima je lepo u Srbiji, srecni smo ovde i ne planiramo da napushtamo Srbiju osim kao turisti?
Klasichne gasterske priche i prichice, 80% vas je otishlo napolje da bi zaradili pare da po svojim vukojebinama smlatite kucerine na po 4-5 spratova samo da bi krov bio veci od komsijinog, a to sto su vam selendre prazne i u tim nezgrapnim kucerinama gradjenim bez imalo stila i ukusa, nema ko ni prasinu da obrise to nema veze. Smiley
I ako je neko odgovoran shto ova Srbija ide nizbrdo ili uzbrdo to smo mi koji ovde zhivimo. Stvarno imate cudnu potrebu da palamudite i solite mozak nama koji ovde zhivimo vi koji zhivite ko zna gde, i koji ovde dodjete jednom godisnje sa tripom da je sve na prodaju i da ste glavne baje shto ste u lokalnoj seoskoj kafanchini veceras potroshili 100 eura.  Smile

U Srbiji sada lepo zive samo mazohisti i oni koji su se u proslosti na nesrecu drugih obogatili i sada zastupaju svoje ideje o velikom srpstvu (znamo na koga mislim). Iskren o ne znam u koju grupu ti spadas, a i ne zanima me....posto znam dosta tih vasih 'biznismena' (u Srbiji, medju budalam izigravaju 'elitu  Smile Smile Smile Smile, a kada dodju ovamo preko grane, manji su od makovog zrna, jer svi znaju odakle su.... Smile Smile)
« Poslednja izmena: 08. Feb 2007, 12:15:17 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 05:44:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.