Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
A vi veliki evropljani bez granica sta ce biti onda kada se jednom raspadne ta evropska unija(bez ovih nasih dobrih starih granica)? nije ni ona vijecna... Sta ce onda nasa dijeca ili unuci? Onda ce oni morati da ratuju za neke nove granice... (mozda ce mo i mi mladji morati, nista se ne zna)...
A vi veliki evropljani bez granica sta ce biti onda kada se jednom raspadne ta evropska unija(bez ovih nasih dobrih starih granica)? nije ni ona vijecna... Sta ce onda nasa dijeca ili unuci? Onda ce oni morati da ratuju za neke nove granice... (mozda ce mo i mi mladji morati, nista se ne zna)...
Најбоље развијати се и јачати а у ЕУ ћемо ући кад уђемо(ако уђемо).ЕУ је мени последња рупа на свирали, као и хаг.
Prosto kad ne mogu da razumem neke mlade ljude kako razmišljaju!Uvek se iznova razočaram!
Vidis i ja to nekad kazem kada procitam neke komentare odredjenih clanova ovoga foruma... Jedni mladi ljudi misle svojom glavom, drugi za to imaju stranacke lidere...