Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 14:01:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kakva zena/devojka treba da bude?  (Pročitano 25377 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
kakva??'
procito sam dosta ovdje stvari
Ja ispadoh neki skroman covjek
1.Da znas sta zeli u zivotu, da se brine o sebi  ima neku viziju sta kako i
2.Obrazovanje nije bitno bitno je da se razumijemo
3.neko rece stan nekretnine i slicne gluposti ,netreba imam sve
4.da nije sponzorusa
5.Da zna kuhati  Smile ma i nemora ima  dostava
6.Da ne izlazi u central(razumjece raja iz Sa)99% raje se pravi da su neko i nesto a u stvari........ Smile Smile 
Tako puno trazim
 Smile Smile
Znaci, ti trazis djevojku koja zna sta zeli iako nema obrazovanja za to, da nije sponzorusa iako ces joj ti dati stan,auto,nekretnine i pare, da ne kuha i izlazi u sve kafice osim jednog ?

Smile

*
Citat
Da ima razumevanja za sve moje gluposti...
Iiiii, tako je dare ostao sam do kraja zivota  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Veni, vici,vidi

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3639
Zastava Sarajevo BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia 
ooo sto mi se navalila na kosti
ne nije to
ima nekih ljudi koji su fakultetski obrazovani a koji ne zele da izlaze sa djevojkama sa SS
tako da sam rekao da obrazovanje nije bitno
ah da imas raje koja je zavrsila samo SS i koja bolje zna neke stvari od ljudi sa faksom
Znaci, ti trazis djevojku koja zna sta zeli iako nema obrazovanja za to, da nije sponzorusa iako ces joj ti dati stan,auto,nekretnine i pare, da ne kuha i izlazi u sve kafice osim jednog ?
:
sta sad trebas biti obrazovan da vi znao sta zelis u zivotu Smile Smile
ma joj nemoghu se raspravljati
a btw
lako je samo napadati druge ljude
ponekad ali samo ponekad nije lose reci svoje mislljenje
a ne samo zajebavti druge,sladiti se na uspjesima odnosno neuspjesima drugih  Smile Smile

« Poslednja izmena: 10. Avg 2008, 20:10:22 od valter_ba »
IP sačuvana
social share

sve ce to narod pozlatiti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Sto si na kraj srca zemljak, ja te lijepo pitah, a ti se po drugi put uvrijedio  Smile

Citat
ooo sto mi se navalila na kosti

Smile

Citat
ponekad ali samo ponekad nije lose reci svoje mislljenje
Ja bih rekla svoje misljenje, ali posto sam zena, onda valjda muskarci trebaju da se izjasne  Smile

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

1.zena treba da bude na ulici dama
      2.u kuci domacica i
      3.u krevetu kurva
Pa ovakoc, malo žena znam da to nisu, ali malo muškaraca znam koji su:   1.Zaštitnici, oni koji donose sigurnost ženi i stabilnost, a kasnije i deci
                                                                                                          2. Da znaju da bude dobari domaćini (ne da kad dođu gosti znaju da ih samo počasti(sa onim što je dobra domaćica napravila) i napiju se, nego da poprave sve po kući kako žena održava i pospremi...)
                                                                                                          3. Verani

« Poslednja izmena: 10. Avg 2008, 22:09:19 od danicheli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Google Nexus 5
zena treba da bude glupa kad je potrebno i pametna i snalazljiva kad to okolnosti zahtevaju ...

nego, evo jednog pitanja za muskarce: da li iskreno vise volite mrsave (ili ajmo reci one koje paze na svoju liniju i idu redovno u fitnes) ili vam je svejedno ako je jedan period malo bucmastija, a jedan mrsavija .. da li vas isto privlaci ili pomislite ono: isuse, sto se ugojila ... prave svinjske butkice ... itd ..
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Smile
Miki je na dijeti! A nema potrebe....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Google Nexus 5
i sanja o:

ovo ne moze vise ocima da gleda, a ne da jede:

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

nego, evo jednog pitanja za muskarce: da li iskreno vise volite mrsave (ili ajmo reci one koje paze na svoju liniju i idu redovno u fitnes) ili vam je svejedno ako je jedan period malo bucmastija, a jedan mrsavija .. da li vas isto privlaci ili pomislite ono: isuse, sto se ugojila ... prave svinjske butkice ... itd ..
Sto se mene tice, mrsave devojke su najlepsa bica na planeti Zemlji, sto ne znaci da sam probirljiv sto se tice zenskog pola  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Daj miro zajebi bre sa ovim cevapima ... jes' ti normalna ? Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
LG Google Nexus 5
ma nisu cevapi, luk je u pitanju  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 14:01:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.