Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako žene sa godinama menjaju sliku idealnog muškarca  (Pročitano 8524 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
MSIE7.0
nije to samo do karijere. ljudi jednostavno tesko nalaze para a i kada ga nadju, nisu spremni ninakakav kompromis i nece da zrtvuju ni mrvu udobnosti koju imaju kao samci...
licno nemam nista protiv ni jednih ni drugih. tudj zivot tudja stvar...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia 
nije to samo do karijere. ljudi jednostavno tesko nalaze para a i kada ga nadju, nisu spremni ninakakav kompromis i nece da zrtvuju ni mrvu udobnosti koju imaju kao samci...
licno nemam nista protiv ni jednih ni drugih. tudj zivot tudja stvar...
Istina.
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
A na kraju svi kukaju kako neko ima decu, a oni ne...

Eh, zivote... lutalico...

Ako neces, ne mozes, ne zelis decu... ostani trajno pri toj odluci.. nemoj da seres sa 45 godina kako ti je guzica povrsina meseca od hormonskih igala i jos jednog propalog pokusaja vestcke oplodnje..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
ljudi idu tako daleko da kritikuju druge zbog losih izbora, za mene je to licno bezobrazno

jedno je kada nekome konkretno ukazes na neki njegov los potez za koji znas, drugo je kada kritikujes pola covecanstva za lose izbore..

ne znam shvatate li da se jedan od tri braka zavrsi rastavom

ili je u glavi samo - nek je dece, drugo cemo lako

bobak spominje savrsenog partnera.. pa je li moguce da zaista neko veruje u te stvari.. savrsenstva, idealne partnere, princeve, I da to zavisi od godina u kojima smo..

jedino sto zavisi od godina u kojima smo, je kolicina zivaca I zivotnogneznanja, neiskustvo

ko je uhvatio te vozove.. on danas ima porodicu, tacnije dvoje od troje, ovi jedni se upravo razvode

polazna tacka ljudi koji kritikuju nas matore je pogresna.. oni misle da smo mi sve to tako zeleli I uredili do danasnjeg dana

svi ti koji tako misle uglavnom nemaju pojma sta je jeben zivot I nemogucnostza ostvarivanje planova.. nama se pripisuje da smo beskompromisni, sebicni.. svi mi znamoneke takve primere, ali to je daleko od uopstavanja

jednostavno ljudi treba da gledaju svoja posla, svoj zivot I svoju decu I porodicu, ostvaruju svoje planove I ne brinu toboz tudje brige

cak I te koje sa45 kukaju kako sad ne mogu I lece se, ne treba kritikovati.. ko sam ja da odredjujem nekome da bude dosledan, da uvek ima neko misljenje.. ljudi su svi razliciti, u zivotima se svasta desava

problem je glavni I osnovni unezadovoljstvu.. ljudi nezadovoljni svojim zivotima kritikuju druge za sva moguca sranja.. I ne moze niko da me ubedi da tonije tako, jer I ja to radim, kad dozvolim sebi da budem losa verzija sebe.

« Poslednja izmena: 17. Feb 2013, 21:19:35 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
pa ja o tome i govorim..da ne postoji savrsen partner...niti princ na bilo kakvom konju....posebno ne na bjelom Smiley a iako postoje...princevi..oni  uvijek zavrse sa nekom pepeljugom.. Smile
jer je ona glavna na maskaradi..a princeze svoju ruku obicno daju vitezovima... Smile Smile Smile
i vitezova ima koliko hoces...i oni nisu tu oko stola... Smile Smile Smile
nego se bore negdje za ruku neke princeze... Smile Smile Smile Smile  Smile

princa nisu  nasle ni ove sa dvadeset pet...ali zive i docekale  su 35....stvorili porodice...
ljepo im je..guraju..nekad se smeju nekad stisnu malo zube...i imaju posle vremena za sve ostalo....
statistika...je ku***...koja svojim bolescugama plasi ljude...
ne treba tako ni razmisljati...sta cu ja..pa svaki treci brak se raspada...
jos hoce li moj biti taj treci bas.. Smile
valjda znas pitu napravit... i skuvat supicu... Smile

ne kritikuju svi ljudi druge ljude zbog svog nezadovoljstva..to mi izgleda da se granici sa predrasudom Smiley
neki kritikuju kad nije nesto u redu...

meni samo ide na zivce... kada ljudi nalaze izgovore ...svaki dan cujem milion izgovora za bilo sta... Smile
...i tako prave pogresnu sliku stvarnosti...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Idealno i savršeno postoji, da se ne lažemo. Pitanje je šta mi očekujemo od dotičnog/dotične.
Ako su nam preveliki zahtevi, naravno da ćemo naći dlaku u svakom jajetu (ovo je samo uzrečica Smile ).

Lično sam čula "*ebe kao budala", "jbg pažljiv je", "kulturan je, lepo se ponaša", "zna da kuva" , "lepo izgleda, mogu s njim da se prošetam Knezom".... i sijaset sličnih gluposti. Jbg šta ti je važno od svega ovoga da bi bila sa nekim srećna? Naravno pričam u ime žena. Mr. Idealni uvek postoji ako nemate prevelike apetite i ako vam je značajno ono što vam srce govori. Sve ostalo je promašaj. Težak, nepovratni promašaj. Kada se manje pažnje obraća na to šta će čaršija da kaže, veće su šanse da budete srećni.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Pa generalno, bobak je u pravu sa te neke strane. Kada dodjes u te neke godine podrazumeva se da si zrela osoba koja zna sta hoce i da ako hoces brak i porodicu da ces lepo naci neku/nekog sa kim mozes to ostvariti. A to nije ni tako tesko, ako se malo potrudis i budes malo spreman na komrpomise jer nista bas nije idealno pa cete negde morati da se nadjete na pola puta. To je i glavni problem poneki put za stupanje u brak a i veza uopste, sto svi(ajde mozda bolje da kazem velika vecina) zele idealnu situaciju za to. Pa ne moze poneki put, jbg. Ali je jalov posao ponekad i pronaci cak i nekoga sa kime se moze ostvariti bilo sta funkcionalno na duze staze a kamoli napraviti da to funkcionise...

Sad, razlicite zivotne price i razliciti izbori. Roditelji mog drugara su dobili njegovog starijeg brata dok su oboje bili na faksu. Uzeli se, oboje zavrsili fakultete i ocuvali i brata a i kasnije dobili ovog drugara.  Smile

Drugi primer: Moja drugarica se udala jos dok je studirala jer su "pogresili" pa napravili dete. Zavrsili oboje faks u medjuvremenu, i nasli neke poslove. Medjutim, evo razvede se, nije mogla da zivi sa njegovima pa pokupila dete i otisla svojima. Ne osudjujem je, cuo sam da joj je stvarno zivot bio "pakao" kod njegovih...

Htedoh reci, neki put ispadne kako treba a neki put ne, nikad se ne zna. Ne kritikujem te niti osudjujem Munka, niti znam situaciju u kojoj si, cisto kazem...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Život ne prestaje ni kada se udaš/oženiš ni kada dobiješ dete. I toliko nepredvidiv, kakav relano jeste, nosi sa sobom čitavu reku dogadjaja. Da li će jedinka da se prepusti tome ili će uvek iznova težiti svome cilju, različito je od osobe do osobe. Ljubavi se radjaju, ljubavi ginu. To je jedna priča. Život opet ide svojim tokom, ne završava se. Deca se radjaju ali rastu, živi su dokaz našeg dela. Ono što retko ko može da sagleda sa 20 i kusur godina (a kako stvari stoje i sa više) to je da nema garancije. Prosto nema garancije ni za šta. Sve je lutrija. A ko ne reskira, taj i ne dobija. Jel to beše reko' Del?  Smile

I da, život uvek piše najbolje romane.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
HTC One
Stigli smo od normalne pretpostavke da nadjes osobu zbog/sa kojom zelis porodicu do godina i toga da ako si zreo i u godinama kada ti drustvo kaze da je vreme za porodicu, ti onda trazis sa kim ces.  Smile

A prica o radjanju - jel u te mlade mame racunate i one koje uopste nisu planirale brak pa slucajno zatrudnele i epiolog je Da u beloj vencanici i par meseci trudnoce? Ili one koje su hvatale muskarca na bebu, pa se majmuni upecaju a jedan deo ostane samo sa detetom?

Jbg, pricajmo cinjenicno., najmanje 1/3 ako ne i vise spada u tu kategoriju. Lako je idealizovati tu pricu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Linux
Browser
Chrome 18.0.1025.166
mob
Apple 15
Zakljucak - Ljudi su samozivi kao nikada i uvek ce pronaci izgovor za svoju samozivost.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.