Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako žene sa godinama menjaju sliku idealnog muškarca  (Pročitano 8531 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Od 24-35 razmisljaju o idealnom ocu za decu? Pa zar je trend da baba devojke radjaju decu? Zasto se to stalno natura. U to vreme vec treba imati dvoje ili vise dece. Zene su zrelije nego sto ih je ovaj tekst predstavio.

stvarno ne znam od kada se devojka od 25,26... smatra baba devojkom Smile....mozda je tako bilo pre 20 god....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
od kad je "normalno" da zena sa 35 godina prvi puta udje u brak i donose malo bebce na svet... Smile
sve one..i svi muskarci..
mnogo prije razmisljaju o porodici..
samo sto se plase..ili ne nadju nekoga..."princa ili princezu svog/svoju "...
cekaju savrsenstvo...koje u tim godinama..je sve sem savrsenstva  Smile
uglavnom je to sve ofucano i istroseno... Smile Smile Smile
savrsenstvo koje uglavnom u tim godinama dodje kao konj-raga..na princu... Smile
obicno je stariji 7-10 godina...i spolno sposoban tri do 4 puta u mjesecu...
i sposoban jos manje puta... ...da zacne "zdravo dijete" tu oko nekih 40 -50 %
a i ona da ga zdravog u sebi .... odrzava u zivotu..nekih 50-60% s obzirom...na uslove zivota
danasjnje..i sam kvalitet zivota gdje ljudi rade po 12-14 sati dnevno...bilo po noci bilo po dani....

malo trideset peto godisnjaka stvori pred uslove koje je htio
za bezbrizan bracni zivot sa svojom izabranicom i sa njihovom kamarom male zdrave djecice... Smile
to shvate tek kada to sve zasnuju...da su mnogo ranije trebali to da urade...
sem u filmovima..i serijama..americkim i domacim novijim...pjena na budvi ili tako nekako i slicne...
gdje su sve zene savremene... Smile Smile
lavice...lome sve u svojim poslovima..poslovne zvijeri...i pare samo sipaju sipaju i sipaju...
aha ...al' mal ne reko..kako sipaju... Smile

i jos je uvijek mnogo vise...onih koji od  25-30 stvore brak i porodicu od oni koji to ne urade....
bilo gdje na svijetu....pa i ovdje kod nas,,,samo sto nasd narod svoje felere..i boljke i perverzije
voli poturati pod nesto sasvim  normalno... Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
koliko smara vise ta prica o tome kako svim zenama koje nemaju troje dece sa 30 godina, ili bar jedno, nesto fali  Smile

te baba- devojke, te traze princa na belom konju, te cekaju da naprave karijeru, te jajne celije im odumiru, te vise niko ne moze decu da napravi, te jebe tri puta mesecno, te oboje rade 15 sati dnevno, te ona se plasi, on se plasi, cekaju prvi milion, dzipa, kucu na moru..

mislim te globalne gluposti odavno vise nikoga ne interesuju..

slabo ko je toliki mazohista da u zivotu radi nesto na stetu svojih najvecih, pogotovo prirodnih zelja I nagona  Smile uglavnom se u zivotu stvari desavaju iz drugih razloga.. a biti toliko uskog pogleda I kritikovati globalno na osnovu ekstremnih slucajeva.. to je prosto nedolicno, da ne upotrebim neki drugi gori pridev
« Poslednja izmena: 17. Feb 2013, 17:11:21 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Apple 15
Ja sam gledajuci svoje brojne tetke uvek govorila kako cu se udati sa 19.

Sa 19 sam bila nezaintresovana za brak.

Sa 25 sam zelela decu...

Sa 32 ih i dalje nemam.

Gledajuci iz ove perspektive, ja se nesto preterano ne kajem... ali... da sam znala koliko ce proces da potraje, sa 25 bih lupila sakom o sto.

Jednostavno, ne zbabe se sve zene cim rode dete... nema to veze sa detetom... ima sa osobom koja preozbiljno shvata svoj polozaj...
Doduse... sve ove moje sto imaju decu, daaaaaleeeeko su od bilo kakvog zvocanja i ladne trajne... a ipak su vrhunske majke...

I dalje intimno smatram da je radjati prvo dete sa 35-40 godina...zaista ... samozivo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
niko nije rekao da im fali nesto....ja poznajem mnogo takvih i zena i muskaraca..
i pricao sam...i vidim im  u ocima pogled..doduse na tren...
kada gledaju vrsnjaka svog ili vrsnjakinju..kako vodaju djecicu...pricaju sve i o svemu u mnozini...
zive svoje neke zivote.... i td...
to je taj sat.. Smile koji kuca u svakom zivom bicu... Smile Smile Smile Smile

znaci niko nije nistza globalizovao...jer je danas..takav pogled na zivot...
koji se prepisuje..ali nije ni to opravdanje da se kaze
da  zena koja do 30 ima troje djece..nema svoj zivot..da je podredjena..porodici...na ustrb svoje stete.,..
da ne zna nista.da se zajebala...a mogal dauziva do 35....i da jse uda za neku ragu koja vise nikme ne treba Smile Smile Smile
i da je  najbolje godine posvetila necemu sto moze i kasnije..da radi..
jer jednostavno vecina to ne moze..priroda to ne dozvoljava....

i da opet pomenem neku svoju pozantu osobu..imam ujaka...tj rodjak od moje majke...
koji je imao ko zna koliko ljubavi...
cura/zena..i dan danas ih ima..u svojim 45 tim godinama...
i svga sto nekako zivot znaci ima...ali nece da ulazi u brak..nece djecu...nema sanse...
i sta sad treba po njemu svet krojiti..bez obzira sto cuitav ostatak porodice..je zasnovao svoje porodice pre 30 godina... Smile ne treba..jer to je njegov probllem..ili problem neke zene koja nema niedno malo bebce..a ima x godina...ali i ne treba poturati da je to okej...jer nije..okej...i to je sva prica...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
sve je ok, sto je nekome ok.. niko nista ne potura, kao sto I ne bi trebalo zabadati noseve u tudja dvorista vecito I kritikovati

taj koji kritikuje treba sebi da ugodi onako kako misli da treba.. zadovoljni pojedinci nemajuni vremena ni potrebe da osudjuju druge ljude za vecinu tema koja moze da nam padne na pamet.. zakljucak se sam namece.

taj trend pljuvanja po zenama koje u odredjenim godinama nemaju decu, pokrenule su upravo zene.. svojim idiotskim misljenjem da zivoti bez dece nemaju smisla I da su deca najveca zivotna sreca..

mislim, sad ako ti je neko dao neku mogucnost to znaci da ti neminovno moras da prihvatis, zelis, stremis ka toj mogucnosti..

isto kao sto svako moze da se popne na K2.. pa eto, ima toliko mnogo onih koji se nisu popeli.. bas su samozivi/ sebicni/ budalasti/ lenji..

skoro sam uhvatila kraj one jebivetarne emisijesve za ljubav.. gosti su bili par koji je deset godina pokusavao da ima decu, oboje imaju tipa 45-50 godina.. I na kraju su dobili sina preko pete vestacke oplodnje.. I ona na kraju izgovara recenicu " Jedina svrha svake zene je da se ostvari kao majka"..

znaci sve te silne zene koje ne mogu da imajudecu ili nezele da ih imaju ili njihovi partneri ne mogu da im na
ravedecu.. treba da se poredjaju na mostove ibeogradjanku I jedan po jedan da se bacaju jer oni ne mogu biti srecni I zadovoljni u zivotu..  Smile

sere mi se od te demagogije zivotne..

meni je moj zivot divan I lep sta god da se sutra desi.. do skora mi je lekcije o zivotu drzala osoba koja se pre par meseci razvela I ostala sama sa detetom koga nema para da narani..

ljudi sebi daju mnogo za pravo, ne znam kako sami sebi ne opale samar, pre nego sto pocnu da govore  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
MSIE7.0
pa tebi je extra kad zivis u Norge... Smile
a potopila si camac na Dunavu.
msm, Munka, mnogo ti nas zahebavas ovde... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia 
MunkaZe
Citat
taj trend pljuvanja po zenama koje u odredjenim godinama nemaju decu, pokrenule su upravo zene.. svojim idiotskim misljenjem da zivoti bez dece nemaju smisla I da su deca najveca zivotna sreca..

Знаш Мунка прочитах цео твој текст и могу ти рећи да ја што сам старија, све више капирам жене које неће да имају децу или не желе или како год .
Мислим да не мораш да имаш децу, да би био срећан ал заиста.
Ја желим да имам децу ал не по сваку цену и не као што раде неке, кад им прође 30та ондак по сваку цену јуре да се удају, због јебаног билошког сата, јебе ми се да се удајем само зато што ми иде тј. лете године. У то име једна песма  Smile

« Poslednja izmena: 17. Feb 2013, 19:51:47 od leonora87 »
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
joj ti sad...ode daleko....nije to pljuvanje...barem ne sa moje strane....
niti treba neko da se ubije...ja bi volio...da svi nadju svoju srecu...
i mozda to i provociram... Smile Smile Smile

cinjenica je da je tako...tesko ces naci nekoga savrsenog u nekim godinama..koje se ovdje pominju...
mada je i to moguce....to ja znam...
i ja sam upoznao jednu osobu ..koja mi  odgovara...s kojom imam milon zajednickih nekih sitnica...
a sitnice zivot znace Smiley i volio bi da sam je upoznao pre 5-6 godina Smiley

ali opet povlacim crtu-..--------- znam ljude..kojima je kasno za drugu sansu....
kad se ispostavilo da to nije princ na konju..nego ono suprotno..vec sto sam opisao...
i tek posle takvog umfaga..te osobe bilo kojeg spola da su..jer ja ne govorim samo za zene...
se sjebu totalno i dignu ruke od svega i i od potomstva... Smile

ja sam mozda to grubo napisao...ali nijedan moj post nije pljuvanje..ako ga gledas iz nekog drugog aspekta...
sem iz licnog...jer nikad nikome nista licno ne pisem....niti koga poznajem toliko dobro da mogu da pisem na takav nacin...
ali  u vecini  ima mnogo dobrih stvari..i istine...koja zna nekad i mene samog da bolno dotakne... Smile Smile Smile :cry:msm kad citam, nekad svoje potove..pa nekad i citiram da odnrusim tom kretenu sto se** tu nesto
pa vidim da sam to ja napisao...a necu da se svadjam sam sa sobom..barem ne javno.. Smile Smile Smile Smile

zivot prolazi ...ne ceka nikoga....ni tebe ni mene..niti bilo koga.,...
ne treba se bojati takvih obaveza..ii takvog zivota,,,
lakse je sve u dvoje...

ne treba cekati da te zivot sutne u dupe da se pokrenes..i shvatis da neces zivjeti sto godina  Smile Smile Smile Smile

mene zivcira kada se to zeli pokazati mladim ljudima..koji jos uvijek sebe traze..da je to takvo vreme i da je danas normalno..imati 35 godina...i nemati cak ni ozbiljnu vezu a kamoli brak,....porodicu i sta znam...
jer toboze ne moze se stici od obaveza i uspjesnog zivota i karijere... Smile
to nije normalno...i kazem da vecina to sve nekako prizeljkuje..porodicu i miran zivot...
to priroda u covjeku sama traze-...ako ne pricamo o ljudima poput mog ujaka.. Smile

ko danas... ima karijeru i kakvu karijeru..svi prezvljavaju..neko uspjesno neko manje uspjesno..borba za goli opstanak...
i digne mi se kosa na glavi kada mi ljudi pricaju o uspjesima..i 16 sati dnevno provedenih na poslu...
da bi osiguraoi nesto..za neke nadolazece godine..i tako protrace svoje najbolje godine...
a sve to moze i normalno da se izvede...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.