Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 14:41:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako zaborviti "neku" osobu...?  (Pročitano 12341 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Smile samo cu konstatovati: prekinuta, neprozivljena, nedovrsena ljubavna prica zaborava nema...

Tako i Psihici kazu , da ako se dvoje zaljubljenih ne upoznaju u potpunosti postoji mogucnost da ostanu zaljubljeni dugo.....mozda zauvek Smile

Meni se tako nesto dogodilo jos pre mozda osam godina.Zaljubim se ja u jednog macana i nista.......valjda  se nismo razumeli. Naravno prosle su godine i retko kad se setim njega.On je daleko , medjutim kad smo se sreli pre izvesnog vremena , to nije bio obican susret.
 On zamalo da padne sa stolice a meni je nesto tlo pocelo da ljulja Smile. U stvari to je samo iluzija Smile

primeni moju metodu!!!
ja patim izmedju nogu druge zene Smile

Ta metoda je veoma uspesna i cak sta vise sigurna Smile Sa dobrom metodom se postizu uvek dobri rezultati.
 Ko kaze da je zaborav nemoguc. Moras da nastoji da u zivotu budes samokritican. Na nekavo zasto postoji Zato!
 Ako bilo kava upucena poruka ne dopire do ,nekog onda to znaci da je neko zatvori svoje srce ................
 Bez brige zivot je lep i tezak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple Iphone 8+
ma nemam ja problema.... Smile samo sebi kazem , zivot ide dalje i super\
a jano s tobom bi sve zaboravio Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Obavestenje:

od sada ce biti brisano sve sto nema veze sa postavljenom temom, posebno prozivke, izrazi koji nisu ni damski, a ni dzentlmenski, licne rasprave, "navodjenje" na off i uvrede. Za navedeno, ukoliko bas nemate preca posla, imate PP.

Hvala na razumevanju.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
ej a zaboravila sam...znas sta je najgore od svega..sto se vise budes trudio da je zaboravis, sve ces vise ustvari misliti o njoj i postizati apsolutno suprotni efekat..veruj mi na rec Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Зашто заборавити некога са ким сте, некада, били?

Уколико је разлаз био болан, временом, рана зарасте. Сећање остаје, као лепа успомена и то није грех.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
... pa i ne treba se truditi da se postigne amnezija
sem sto je nemoguce, kontraproduktivno je  Smile

ali... smestiti je u proslost i raskrstiti sa svim htenjima, ocekivanjima i nadanjima u vezi tog nekog, jeste moguce-
taj neko je deo nas, nase proslosti i naseg odrastanja i ima svoje mesto u nasim uspomenama
i nikako ne valja podgrevati proslost slanjem poruka i vrzmanjem oko tog nekog... ako vec nema odziva

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Сам разлаз подразумева да је крај свим хтењима, очекивањима и надањима.

Али, ако се, некада, случајно сретну, није грех евоцирати успомене. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Сам разлаз подразумева да је крај свим хтењима, очекивањима и надањима.

slazem se, ali nekada to sto razlaz podrazumeva izostane... i to bude svima jasno, sem onome ko je u toj situaciji

kao sto ovaj momak razlaz nije odradio u svojoj glavi, a ta devojka je pritom i dalje prisutna u njegovom okruzenju
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Време је лек за ту бољку. Још ако то време проводи са другом..... Брза и ефикасна терапија. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 31
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hmmm...Davidovac, TI nikako  ne bi mogao sam...zar ne?
Videla biih tebe, upssss cula, kada bi bio u prilici, pa i morao da zaboravis  tebi drago stvorenje...ne zaboravis, vec zaboravis pricu koju ste imali, a ipak rado je se secas...ne znam da li kapiras...
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 14:41:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.