Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:26:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako zaborviti "neku" osobu...?  (Pročitano 12334 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 129
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
Oh, nije nimalo lako izbaciti iz sistema nekoga koga si voleo i nisi "prerastao", i verujem da to neće izaći iz tebe sve dok ne "naletiš" na nekoga ko će isto toliko da ti prodrma svet.
Možda sam ja blesava ali verujem da su to prave ljubavi, makar ih vi zvali i neproživljenim, a nijedna jedina prava ljubav zaborava nema, samo utihne.

Potrudi se da stvaraš nova sećanja, novu atmosferu u životu... Tako ti ona neće na neke situacije biti prva asocijacija.
IP sačuvana
social share
devil's in the details
karma baby
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0

Hmmm...Davidovac, TI nikako  ne bi mogao sam...zar ne?
Videla biih tebe, upssss cula, kada bi bio u prilici, pa i morao da zaboravis tebi drago stvorenje...ne zaboravis, vec zaboravis pricu koju ste imali, a ipak rado je se secas...ne znam da li kapiras...
 Smile
hm Smile mislim da se upravo o tome i radi...zasto zaboravljati????Naravno da je se rado secas...Kada dodje do raskida, narocito onda ako ja recimo nisam ta koja je potencirala raskid, naravno da se secam svih lepih trenutaka provedenih sa njim, secam se svakog osmeha, svakog pogleda, svih lepih reci i svih dodira...to je nesto protiv cega se ne moze..i sto vise razmisljas o tome sve vise boli i naravno da zelis da to sve ponovo bude tu...njegov zagrljaj, poljupci(sad pricam u ime zenskog roda ali se isto odnosi i na muski rod) dodiri..svi oni zajednicki trenutci, ali postoji trenutak kada shvatite da je kraj...da nema povratka...da je jednostavno slepa ulica i da mozete udarati glavom u zid ali dalje od toga nema...I mozete ostati u tom istom sokacetu godinama....a mozete se vratiti nazad i krenuti nekim drugim putem...a i dalje cuvati divne uspomene na nesto sto je nekada bilo.Jeste tesko, i nije samo prazna prica..svi smo mi prezivljavali poraze i raskide i uvek nastavljali dalje, zar ne? Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
- Sine, kako se zove onaj Nemac, sto nam krije stvari po kuci ?

- Alchajmer, bako...
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hronicar svakodnevnice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 264
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia n82
evo sad jednog rezimea svega:
#1 ne trebam je zaboraviti, vec treba da se secam lepih trenutaka koje smo imali.

#2 tebam da pronadjem novu devojku koja moze da izazove ponovo onakva osecanja u meni

to nas dovodi do nekog deduktivnog zakljucka da ja do sada nisam nasao odgovarajucu devojku, verujte mi nisam se ja opteretio ovom, niti patim, jednostavno ne mogu da verujem da je ona najbolje sto sam imao u zivotu!!!
nekako prestajem da verujem da u ovoj drzavi ima "normalne" devojke!
Sta podrazumevam pod normalnim je, da je devojka, recimo pre svega lepa, jer drugacije ne mozes da je primetis. Onda ide psiha, ne treba biti sponzorusa (jer nemam nameru, a ni cime da je sponzorisem Smile Smile) i jos mnogo toga, ukratko da nije puno iskompleksirana i da je razumna. e sad vi ne morate verovati ali ja do sada na takvu nisam naisao, a imao sam relativno puno devojaka!
Jednostavno sam prepustio sudbini da radi svoje, ako hoce...
IP sačuvana
social share
Zasto mora jednostavno, kad moze komplikovano?!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 93
Zastava Budva
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
      Jedna stvar, ne postoje sjecanja (pogotovo ona koja su nam znacila) koja se zaboravljaju, i ljudi kao i ti moraju da nauci sa tim da zive. Ono sto takodje moras da naucis (da bi sa sjecanjima zivio) to je da naucis da oprostis i prebolis. Da oprastas trbao bi vec da znas, a da prebolis je malo duzi proces. Zapravo, za pocetak trbas da se okupiras svim mogucim stvarima koje volis i obavezno svaki svoj minut. Probaj da nemas vremena da mislis o njoj, budi sa prijateljima, rodjacima,radi 1001 jednu stvar. Mislim da ce ti tako biti lakse. A onoga dana kaa budes poceo da pricas o njoj bices na dobrom putu.      ''Ljubav se ne trazi, ona se samo desi''.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
@theDoctor

bice jos takvih devojaka, samo polakico... i u medjuvremenu radi na sebi  Smile

« Poslednja izmena: 05. Okt 2006, 19:40:43 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Hronicar svakodnevnice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 264
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia n82
probacu Smile
IP sačuvana
social share
Zasto mora jednostavno, kad moze komplikovano?!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
blah  Smile
E problem je brate u tebi jer ti da oces da zaboravis mogao bi ali ti neces, bas kao i ja, zajebana stvar pokusaj da prevazidjes to u sebi.A ako ste imali "nesto" "posebno" nemoj da odustanes pa taman da je sa hiljadu njih bila  :drunk: [smilie=36ddd.gif]  nastavi da se trudis po svaku cenu.

Samo to stanje moze jako dugo traje, moze da potraje i po 15 godina znam coveka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Kazu da covek, u stvari nista ne zaboravlja... Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 23917
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a što zaboraviti nekoga? greota....

pamtim to kao da je bilo danas.....

ja ne želim nikoga da zaboravim....a oni što mi nisu bili dragi na njih i ne mislim a kad se setim počnem i o tom nekom da razmišljam i tako u krug....
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:26:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.