Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како ви видите будућност Србије...  (Pročitano 20219 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Не верујем да ти знаш како се ја осећам, нити је то битно за ову причу. Уместо што покушаваш да ме етикетираш, омаловажиш и остало, могла си аргументовано да објасниш зашто је то немогуће. Можда ниси у стању да објасниш зашто је то немогуће, али то је већ твој проблем, а каквих је све било у исторји Србије и како су се они понашли, сада није тема.

Ajd' da ti objasnim .... Smile

Zemlje sa kojima ti poredis Srbiju (Svajcarska, Svedska i ostale) su zemlje sa vrlo kratkom istorijom ratnih konflikata, dakle nisu razarane ... dalje, jedna Svajcarska je zemlja najrazvijenije ekonomije u Evropi (glavni razlog zbog kojeg tvoje poredjenje pada u vodu).

Nije moguce zato sto je Srbija zemlja bezakonja, vrlo slabe ekonomije ... svaka zemlja se trudi da bude nezavisna, ali to jednostavno u danasnjem svetu nije bas moguce (uglavnom to vazi za ove nerazvijenije). Da li mislis da bi Rumunija i Bugraska usle u EU da to nije neophodno za razvoj te dve zemlje? Do duse, one su vrlo kratko u EU.

Nije moguce zato sto to velikim silama ne odgovara.

Treba uzeti ono sto ti nude, da posle ne bi ostao praznih shaka ...

Ај немој више да ми објашњаваш када не умеш ни да прочиташ оно што ја напишем.

Прво, ја нисам поредио Србију са Швајцарском, само сам рекао да таквом моделу треба тежити. Иначе Шведска је у ЕУ тако да та земља нема везе са мојом причом. Иначе Швајцарска није била разарана у прошлом веку, а за то време је радила у своју корист. Ајде ми да у овом веку не ратујемо, па да за 100 година будемо као Швајцарска. Економија Швајцарске је јака, то је истина, али је јака зато што су они озбиљни људи и што не дозвољавају да стране државе управљају њиховом економијом. Хајде и ми да градимо такву економију.

Ако је Србија земља безакоња, хајде да је доведемо у ред. МИ, шта ће нам други за тај посао? Нисмо у стању да уведемо ред у својој држави?

Слаба нам је економија? Хајде да је ојачамо.

Није могуће бити независтан? Који ће нам курац држава онда? Хајде да тражимо припајање Америци, да им дамо власт, а они ће знати шта и како. Сигурно ће нам екоономија бити јача.

prvo nismo mi sad van eu, nego smo (bili) na putu ka eu, i kao takvi funkcionisali kako tako, ako se to promeni, promeniće se i kako tako, al na gore.

Nije meni lično poenta da uđemo što pre u EU, nego da se trudimo da idemo i ispunjavamo standarde EU, koji se jesu pokazali kao dobri na delu, a politika je dal ćeš ući ili ne i dal hoćeš da ušeđ ili ne.

Наравно да смо ван ЕУ. Ишли смо ка ЕУ, па смо стали (Лабус дао оставуку), а опет смо те године напредовали. Наш напредак није резултат европских интеграција (јер су оне на самом почетку) већ укидања санкција, приватизације и функционисање банкарског система.

Ми стандарде ЕУ можемо да испуњавамо и ван ЕУ. Свакако треба тежити да се што више тих стандарда имплементирамо у нашу државу, али тако што ћемо ми бирати које ћемо стандарде да применимо, а које нећемо и то тако што ћемо користити оне који нам користе, а одбацваћемо оне који нам штете.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2008, 18:01:07 od nenadjebivi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1252
Zastava Pančevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson z1010
ali je klima u zemlji vrlo bitna za dalje napredovanje i za samu brzinu napredovanja, a klima u zemlji nije dobra ako se povlače ambasadori i sl.

Sećam se jednog odličnog diplomatskog poteza kada smo bili u situcili ili ili, kada su amerikanci tražili da potpišemo da nećemo slati američke građane nekom međunarodnom sudu, a evropa tražila da ne potpišemo i pravili se belsavi i izvukli se na kraju. Moguće je gurati ka EU i ispunjavati standarde koji jesu dobri, a u slučaju da neko traži da priznamo kosovo pozivati se na rezoluciju 1244 i svi srećni, oni je tumače kako oni oće, mi kako mi oćemo. Nemo potrebe ići glavom kroz zid i po svaku cenu.

Pozdravljate rezoluciju koja treba da se donese u skupštini. To je klasičan sapun, peru ruke nesposobnjakovići. EU je više puta ponovila da se kao organizacija neće izjašnjavati o statusu kosova, šta sad njima znači da EU prizna srbiju sa kosovom, kad se eu ne izjašnjava o nezavisnosti kosova. Čemu komplikovati život sebi. Jeftina demagogija.
IP sačuvana
social share
Hajde da nadjemo stvari u kojima svi mozemo da dobijemo.
Hajde da ne nadjemo stvari, da se sporimo, gde neko moze da izgubi
Mi se lako ujedinimo protiv nekoga, a nikako da se ujedinimo za sebe. Hajde da se ujedinimo za sebe, pa kada uradimo sve sto mozemo za sebe, onda cemo se deliti. I taj dan nece nikada doci, jer cemo uvek imati sta da uradimo za sebe..." Zoran Djindjic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Za sada Eu ne traže da priznamo nezavisno Kosovo, znači treba treba gurati dalje ka Eu , ali samo onoliko koliko to stvarno nama odgovara. Ne verujem da će oni od nas eksplicitno tražiti to priznanje. To je maksimalni domet Ruske diplomatije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nenadjebivi

Ne mozes ojacati ekonomiju bez EU (mislim da smo dostigli maximum, za dalje ojacavanje neophodno je uci u EU), ne mozes biti suveren i nezavistan kad vise od 2 miliona Albanaca ne zeli Srbiju za drzavu, ne mozes uvoditi red u takvu zemlju.
IP sačuvana
social share
Interview - Bebi Dol: Skoro me je gospođa iz komšiluka koju stalno pozdravljam sa dobar dan pitala: „Je li, je l’ ti to mene provociraš?“
nidzo, svaka cast Smile
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Lično sam protiv Eu , ali mi nije jasno kako ćemo to mi i samo mi Srbi u Evropi živeti i raditi potpuno sami. Sve u vezi Kosova je zločin, ali mi tu trenutno ništa spektakularno ne možemo uraditi. jedino možemo sebi pogoršati stanje. Uostalom neka Radikali i dss naprave vladu pa da vidimo šta ćemo uraditi rezolucijama , zatvaranjem ambasada i blebetanjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Srbija u EU... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Srbija u EU... Smile
Srbija u Ekonomskom Unistenju  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Šta ćemo ako se kojim slučajem raspadne EU, da li onda postoji naša svrha postojanja?
Šta će nam onda obećavati "demokrate"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Obecanje ce biti:
Sve cemo mi to zakrpiti. Dabogda vam uzeli sve pare ako vas lazemo. Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e brate mili, vidi se ko ustaje u 6 i kuca u 8, ko su radni ljudi, a ne oni carevi sto organizuju proteste u 13,00h u sred radnog vremena, veciti studenti, a samo im evropa fali   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: spev osman cgu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.