Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Како ви видите будућност Србије...  (Pročitano 20177 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Ja bi rekao, a vec pratim neko vreme, da svako ko pokusava nesto u Vojvodini (kao oni sa hlebom) su bas strani placenici koji hoce dalju destabilizaciju.
Niti su Madjari nesto talasali, niti su to trazili niti imaju podrsku matice. To su samo radikali, koji zive od isterivanja ljudi iz kuca i useljavanja. Jos od 45-e. sada nemaju materijala pa bi veoma rado da to ucine.Ako bi ih neko stegao za jaja, ispali bi im iz dzepova pasosi sa sahovnicom.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja bi rekao, a vec pratim neko vreme, da svako ko pokusava nesto u Vojvodini (kao oni sa hlebom) su bas strani placenici koji hoce dalju destabilizaciju.
Niti su Madjari nesto talasali, niti su to trazili niti imaju podrsku matice. To su samo radikali, koji zive od isterivanja ljudi iz kuca i useljavanja. Jos od 45-e. sada nemaju materijala pa bi veoma rado da to ucine.Ako bi ih neko stegao za jaja, ispali bi im iz dzepova pasosi sa sahovnicom.
opet nisi popio lek? Smile

covece...sto si toliko besan...opustencija...izadji u grad,popij pice...mozda ti se i posreci Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230

covece...sto si toliko besan...opustencija...izadji u grad,popij pice...mozda ti se i posreci Smile
Na sranja u Vojvodini sam veoma alergican.Veoma dobro znam raspolozenje u Vojvodini i nema sanse da se tamo pokusa neko sranje, bez srpske patritske pomoci od strane 'srba po zadatku'. Takvih seronja ima na tone nazalost.Za njih je i Chanak veliki Srbin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12

Na sranja u Vojvodini sam veoma alergican.Veoma dobro znam raspolozenje u Vojvodini i nema sanse da se tamo pokusa neko sranje, bez srpske patritske pomoci od strane 'srba po zadatku'. Takvih seronja ima na tone nazalost.Za njih je i Chanak veliki Srbin.
a kakvo je to raspolozenje u vojvodini? Smile  evo,ja zivim citav zivot u vojvodini i nikad nisam ni osetio da sam ugrozen Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 540
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Ma to on bolje zna video je na b92
IP sačuvana
social share
Радио Б92: " Момци који су се 10 година супростављали режиму, тукли се са милицијом док су други спавали у својим кућама. То су Делије."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
@mrgec, bolje bi bilo da cutis.
Pa nisi ugrozen kad ti ne razbijaju prozore, ne prete itd. A sta da si kojim slucajem Goranac?
Siptara nema vise, ostali su Goranci koje ste debelo koristili protiv Siptara, pa im sada naplacujete vernost. Oni ne mogu ni na Kosovu, jer ih Siptari ne primaju. I ako tako govoris, onda se pitaj da li samo zivis u Vojvodini ili si vojvodjanin.
Takve stvari dovode do toga da ce svako doci na red.A ponavljam, ti stegni za jajca one sto to rade i ispasce im pasosi sa sahovnicama iz dzepova.
I onda im iscupaj jajca, jer takvima bi trebalo zabraniti da imaju poroda. I njima i mamama i tatama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa nisi ugrozen kad ti ne razbijaju prozore, ne prete itd. A sta da si kojim slucajem Goranac?
Siptara nema vise, ostali su Goranci koje ste debelo koristili protiv Siptara, pa im sada naplacujete vernost. Oni ne mogu ni na Kosovu, jer ih Siptari ne primaju. I ako tako govoris, onda se pitaj da li samo zivis u Vojvodini ili si vojvodjanin.
Takve stvari dovode do toga da ce svako doci na red.A ponavljam, ti stegni za jajca one sto to rade i ispasce im pasosi sa sahovnicama iz dzepova.
I onda im iscupaj jajca, jer takvima bi trebalo zabraniti da imaju poroda. I njima i mamama i tatama.
ti si strasno besan covek i pun mrznje da sa tobom nema smisla komunicirati Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
ti si strasno besan covek i pun mrznje da sa tobom nema smisla komunicirati Smile
A sta bi ti radio kad ti izigrava Srbina a nije Srbin, pa te sramoti na svakom koraku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 7658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
brate...vi niste nopmalni  Smile
ovde vlada ludnica... Smile
ja trenutno srbiju vidim kao "crnu rupu"
videcemo kako ce se stvari kasnije  odvijati Smile
PS:sad kad navale na mene Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
brate...vi niste nopmalni  Smile
ovde vlada ludnica... Smile
ja trenutno srbiju vidim kao "crnu rupu"
videcemo kako ce se stvari kasnije  odvijati Smile
PS:sad kad navale na mene Smile  Smile
Pa mi smo rupa vec 20 godina, ali sada se vracaju u koaliciji isti, ama bas isti koji su nas vodili na Karlobag i Viroviticu, a jos pre toga su nas vodili do Rijeke.
Ne samo to nego provlace i rezolucije kroz parlament.
Sta vama nije jasno ja ne znam?

U isto vreme, jedan njihov covek (Mirchich) vidi probleme u Vojvodini. Gde to vodi?
« Poslednja izmena: 07. Mar 2008, 19:19:10 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: osman spev cgu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.