Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 18:33:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako steci smisao za humor?  (Pročitano 41398 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Citat
Prvo, pricamo o sposobnosti da nekoga nasmejes a ne da te neko nasmeje.

Jel' si siguran da se o tome priča?  Smile

Mislim ipak je to 6 strana eeej... treba to pročitati...  Smile
Jebiga... sad već 9.   Smile

Edit:
Make that 10!  Smile

Ne smem da ti odgovorim, bice mi obrisan post.

Eto, i kasnije kaže da se ne može naučiti.  Smile
Može.  Smile Sve se može naučiti. Sve.  Smile

Čak si me i nasmeja malo.  Smile Tako da...   shvataš nadam se povezanost...   Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2011, 20:55:35 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Jel' si siguran da se o tome priča?

Pa lik je jasno postavio pitanje Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kazete da moze da se nauci humor... verujem da bi svi ljudi na svetu voleli da umeju nekoga da nasmeju. Primera radi, Dzo Dzonson (kosarkas Atlante) se nikada ne smeje. Bukvalno nikada... dok na drugoj strani, Micko iz Indeksovaca me uvek nasmeje. I kako sad... Dzo Dzonson moze da nauci to kako nekoga da nasmeje? A coveku je jednostavno urodjeno da se ne smeje... cak ni posle velike pobede (sto su ljudi koji prate kosarku tamo imali priliku da vide). Cak je i namrsten cesto.
Jednostavno, Dzo Dzonson je takav i nema druge. Sta, on ce sad da nauci humor i odjednom da zasmejava ljude a za 30 godina se dvaput nasmejao? Ajte bre molim vas.
Isto kazu i za Didu iz Milana da se retko kad smejao. To je jednostavno tako.
Znas kako, jedno je osoba koja je smrtno ozbiljna i ne zeli da nasmeje nikoga, drugo je osoba koja zeli da nasmeje nekoga a ne ume. Kazem, socijalna vestina i da se nauciti ako imas malo volje za time.

Procitaj dobar vic, nauci ga do tancina i interperetiraj lepo i eto ti, humoristican si mnogo vise od polovine srpskih voditelja kojima drugi pisu fazone ili ih prepisuju od negde(recimo sa neta  Smile ). Isti Ognjen Amidzic(koga je Goa vec pominjao) kada je vodio "Jutarnji program" na Pinku je "prepisivao" fore od onih crnogoraca sa radia.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Kazete da moze da se nauci humor... verujem da bi svi ljudi na svetu voleli da umeju nekoga da nasmeju. Primera radi, Dzo Dzonson (kosarkas Atlante) se nikada ne smeje. Bukvalno nikada... dok na drugoj strani, Micko iz Indeksovaca me uvek nasmeje. I kako sad... Dzo Dzonson moze da nauci to kako nekoga da nasmeje? A coveku je jednostavno urodjeno da se ne smeje... cak ni posle velike pobede (sto su ljudi koji prate kosarku tamo imali priliku da vide). Cak je i namrsten cesto.
Jednostavno, Dzo Dzonson je takav i nema druge. Sta, on ce sad da nauci humor i odjednom da zasmejava ljude a za 30 godina se dvaput nasmejao? Ajte bre molim vas.
Isto kazu i za Didu iz Milana da se retko kad smejao. To je jednostavno tako.
Znas kako, jedno je osoba koja je smrtno ozbiljna i ne zeli da nasmeje nikoga, drugo je osoba koja zeli da nasmeje nekoga a ne ume. Kazem, socijalna vestina i da se nauciti ako imas malo volje za time.

Procitaj dobar vic, nauci ga do tancina i interperetiraj lepo i eto ti, humoristican si mnogo vise od polovine srpskih voditelja kojima drugi pisu fazone ili ih prepisuju od negde(recimo sa neta  Smile ). Isti Ognjen Amidzic(koga je Goa vec pominjao) kada je vodio "Jutarnji program" na Pinku je "prepisivao" fore od onih crnogoraca sa radia.  Smile

O Isuse Hriste.
Pa i taj vic ces pronaci na internetu. Isto si ga ukrao Smile evo ja na primer ne umem da ispricam vic... ma koliko bio smesan, mene ce svi gledati ko debila Smile dok spontano do izgleda mnogo drugacije
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
marko stvarno mislis da neko ko ume da procita vic bez da srice slova moze da interpretira vic tako da moze da nasmeje okolinu? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

O Isuse Hriste.
Pa i taj vic ces pronaci na internetu. Isto si ga ukrao Smile evo ja na primer ne umem da ispricam vic... ma koliko bio smesan, mene ce svi gledati ko debila Smile dok spontano do izgleda mnogo drugacije
Pa jesi, ali ako umes da ga interpretiras moci ces da nasmejes ljude oko sebe. Drugo je za spontane fore, tu vec moras da imas i malo "sliha", ali evo ti primer za bilo koji smesan dogadjaj koji ti se desio u zivotu. Mozes da kazes "E, bilo je super" a mozes da interpretiras u mnogo vise reci i recenica tako da taj isti dogadjaj ispadne interesantan i smesan. Nije ni previse tesko. Naravno, podrazumeva se da imas prosecnu inteligenciju i da umes da sastavis par prosto - prosirenih recenica.  Smile

marko stvarno mislis da neko ko ume da procita vic bez da srice slova moze da interpretira vic tako da moze da nasmeje okolinu? Smile
Ako navezba pravilno, i moze.

Socijalna vestina. Niko se ne rodi sa time vec kroz socijalizaciju postane takav. Ako neko postane takav kroz socijalizaciju onda je moguce i da neko bez te vestine "nauci" da bude takav.

Naravno, cisto moje misljenje jer ne verujem u preimucstvo gena nad socijalnim faktorima koji deluju na coveka. Geni mogu da ti odredjuju boju kose, visinu i jos neke stvari, to kakav ti je karakter zavisi od mnogo faktora koji nemaju toliko veze sa genima vec sa vaspitanjem i socijalizacijom.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Motorola 
Moze i glup covek i neobrazovan nasmejati ljude i imati smisla za humor. Koliko ima ljudi sa sela koji kad krenu da pricaju o svojoj krmaci Cveti mogu da te nasmeju.Ti ljudi su spontani,zato onaj ko je izvestacen tesko da ce biti duhovit. Pogledajte kroz istoriju vise ljudi sa sela je bilo duhovito nego iz grada,zato sto su prirodniji a i puni su prica.

Sto se tice duhovitosti i crnog humora. Pokusao sam da budem duhovitiji i nije mi uspelo,tako da je to ipak nesto sa cime se radjas,i i zavisi i od faktora sa kim odrastas i sa kim se druzis i kakva je tvoja licnost.
Eto prvi put sam pokusao jos pre par godina gledao sam filmove,stand up komicari,citao viceve o crnom humoru,fore od Georga Carlina. Uspelo mi jedan dan malo da nasmejem druga,ali odma drugi dan to je iscezlo. Znaci dzabe.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2011, 21:37:04 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
Pa jesi, ali ako umes da ga interpretiras moci ces da nasmejes ljude oko sebe. Drugo je za spontane fore, tu vec moras da imas i malo "sliha", ali evo ti primer za bilo koji smesan dogadjaj koji ti se desio u zivotu. Mozes da kazes "E, bilo je super" a mozes da interpretiras u mnogo vise reci i recenica tako da taj isti dogadjaj ispadne interesantan i smesan. Nije ni previse tesko. Naravno, podrazumeva se da imas prosecnu inteligenciju i da umes da sastavis par prosto - prosirenih recenica.

Pa mislim da osnivac teme ne prica o vicevima... vic moze moja baba od 80 godine da ga nauci i isprica Smile

Meni je ta spontana fora zapravo humor. Pre neki dan (tj. noc) otisao drug da kupi hleb u tipa 9 sati uvece. I dolazi drugi drugar i pita ga "je li, kad se bre to kupuje hleb domacine?". A ovaj mu ko iz topa mrtav ladan kaze "to je sutrasnji". To je za mene neki humor Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Ja imam jednog druga,kad mu facu vidim ja se smejem. Zabavniju osobu nisam srela.I sada da zamislim da ga neko kopira...meni bi to bilo lose , plagijatski. Ali to sam opet ja. Ima razlicitih ljudi. Oni koji se upiru svim silama da su duhoviti i zabavni i kupe tudje fore. I to je potpuno ok. Samo sluhistima bude otuzno  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ili kad se vozimo drugar i ja u kolima i skrece on u desno i kaze ajmo ovuda put je malo dalji(pa malo zastane, zakaci rupu na putu i kaze) al je zato losiji Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 18:33:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.