Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:17:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako steci smisao za humor?  (Pročitano 41412 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Lično mislim da se smisao za humor ne stiče. To je nešto s čim se rodiš ili ne.

Kako možeš da se rodiš sa smislom za humor? Ne kapiram... Šta sad kao, beba se rodi i već ima smisao za humor? Pustiš joj Edi Izarda i ona kao "jeeeeeeeeeeee kakav kralj!"

Klinac od 10 godina već zna da zasmejava ljude politički nekorektnim doskočicama? 

Sve je do inteligencije. Naravno, neko ima prirodan talenat za to, kao i za sve drugo... Evo baš, obzirom da je sve u znaku Đokovića jel'te... Za njega pričaju da je kao klinac, kada je prvi put uzeo reket u ruke, znao da odigra bekend isto kao deca koja su već trenirala tenis godinama. Kažu da je mukotrpan posao naučiti dete da odigra pravilan bekend, a Novak je to znao kako je uzeo reket. To je talenat. Ali i onaj dečak kojem su trebale 2 godine da nauči bekend, može da postane odličan teniser.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
delimicno da, ali potpuno ne Smile

Ma bolje išta nego ništa.  Smile

Iskreno mi je zao sto necu moci da se slozim sa tobom, delimicno da, ali potpuno ne

Vala ja ću, na Goinu sreću, moći.  Smile

Usrećio si me Buki.  Smile
Onako kako samo jedan muškarac može usrećiti drugog.   Smile

Doduše, može i na druge načine... ali to zahteva kompletnu promenu seksualne orijentacije...

ја се иначе слажем са Дојчилом у већини случајева ... али овде јок. Мало ми та ... сви су људи духовити и имају смисла за хумор ... тја. Није исто сексуално општити и бити јебач ... има ту суптилне разлике Smile

Dobro Zmaj, ali ruku na srce.. nije čovek ni pitao kako da postane George Carlin.  Smile

Mislim, razumem oko čega se vi ovde bunite. Ali malo mi je to "moraš biti rođen za to" varanje.  Smile
Na taj način, uvek postoji odgovor.  Smile   (uvek me nervirao taj predeterminizam.  Smile )
I iskreno rečeno, ne znam čemu sve ovo ako je sve tako.  Smile

Kako da postanem bolji sa devojkama? Moraš biti rođen za to.
Kako da budem bolji u fudbalu, klaviru, slikanju itd. Moraš biti rođen za to.

Mislim, nije poenta pitanja da postanemo svi Ronaldo, Mocart, Van Gog... i ako mislimo da ne možemo, da nikad ni ne pokušavamo.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ja se ne slažem samo sa tim da ne postoje (psihički) zdravi ljudi bez smisla za humor. Postoje i te kako, upoznala sam ih par. Najreprezentativniji primerak je moj bivši gazda (koji mi je iznajmljivao stan). Čovek jednostavno ne kapira humor, niti ga ima. Može da se nasmeje na neke sopstvene idiotske fore, ali to se ni uz svu dobru volju ne može nazvati humorom. Jako mi je bilo teško da komuniciram sa njim. Kao da pričam sa robotom.

Takođe, ne verujem da se smisao za humor može uvežbati, naučiti. Ako nemaš tu početnu osnovu (a nju čine oni faktori koje nabrojah pre par strana: inteligencija, kreativnost, apstraktno mišljenje + asocijativnost koju je Dare pomenuo), ne vredi. Ali, ako je imaš, možeš da je nadograđuješ, usložnjavaš, radiš na njoj. Ali, ako je nema, mo'š ga jebat'.

Naravno, sve zavisi i od toga šta smatramo smislom za humor. A to opet može biti jako subjektivno. Obično i jeste. Sposobnost da se nasmeješ na nečiju foru ne znači da imaš smisao za humor. Jer, ako je neko duhovit, on i sam produkuje sadržaje koji obiluju humorom. One koji su samo primaoci tuđeg humora na računam.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
mnooogo je bitno ko ti je publika Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Citat
Takođe, ne verujem da se smisao za humor može uvežbati, naučiti. Ako nemaš tu početnu osnovu (a nju čine oni faktori koje nabrojah pre par strana: inteligencija, kreativnost, apstraktno mišljenje + asocijativnost koju je Dare pomenuo), ne vredi. Ali, ako je imaš, možeš da je nadograđuješ, usložnjavaš, radiš na njoj. Ali, ako je nema, mo'š ga jebat'.

Ne bih nista dodala, a taman sak krenula da kucam ..kad ugledah resenje moje  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Ako u novinama izađe vest dečko se bacio sa solitera u očaju što nikad neće postati Robin Vilijams ili Edi Marfi vi ste krivi što ste ga ubedačili. A Sašu Barona Koena može da dostigne i autističar.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat

Ne bih nista dodala, a taman sak krenula da kucam ..kad ugledah resenje moje  Smile Smile
Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mnooogo je bitno ko ti je publika Smile

Nije uvek publika presudna.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Usrećio si me Buki.  Smile
Onako kako samo jedan muškarac može usrećiti drugog.   Smile

Nema na čemu srećo ovaj.. mislim... bratori   Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
talenat za humor je nesto sa cime se rodis. kao i u svakoj drugoj prilici gde ima talenta , rad je ostalih 95%. Nadogradjivanje storece gore Bambina.
Ne mozes da naucis humor. To je isto onako kao usporedba Bisere Veletanlic i recimo, priucene na 2 oktave pevaljke Anabele Djogani. Svako sa imalo sluha zna da je ova druga pokusaj pevacice.
Tako i humor. Misli li neko da je "Mister Bin" naucio da bude smesan?
Misli li neko da je Zoran Radmilovic ucio humor, ili je svojom vrhunskom improvizacijom napravio od Radovana master delo Smile
Jeftini plagijati nista vise.
I jos nesto...humor je kratak, odsecan vrcav. Humor nije 5000 reci ... Smile To na kraju nije humor nego...kao oni dugacki vicevi sa 100 flasa pa ednu srusi mornas,pa otane 99...pa onda i tu srusi mornar pa ostane 98..i tako dalje dok se na kraju ne smoris i jedna docekas da zavrsi ...blagosloveno MUTE dugme ili preskok preko citavog posta. Smile
Nisi originalan , nemas harizmu, nijedna kopija nije bolja od originala - nemas humora.Smesno je pokusavati uopste dase uci neko humoru.
Kao ...kao da svinju naucis da se penje kao majmun. Mozda ce i moci ali mi sviznamoda je to svinja. Nije majmun.Ni priblizno.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 01:17:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.378 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.