Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 14:25:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako srediti svekrvu  (Pročitano 50629 puta)
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
VIP 
Ako cu ziveti pod istim krovom sa svekrvom necu ni da se udajem!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
znaci ovako: ljubav izmedju majke i sina je najjaca ljubav na svetu.

mislim da si hteo  reci - ljubav izmedju majke i deteta je najaca ljubav na svetu  Smile
sasvim je normalno  da si skeptican i posesivan kada predajes  nekome ono sto si godinama voleo , pazio , mazio i ulagao u njega , prirodno  je da 
imas  strah  da to  tvoje'' malo delo ''  nece  biti  uvek  sito i  obuceno kao sto je bilo kod  tebe . mislim da  tu treba  biti jako mudar  i realno
sagledati  stvari a  to  mnogim zenama (svekrvama )  jako   tesko pada . do odredjenih  godinama  imamo svoju porodicu , a  onda dodje  vreme da se odvojimo  i zapocnemo  novu i tu  nema  vise   mame  i tate , tu ste sada  samo  vas  dvoje i  ne sme imati  mesta za treceg.  zbog  svega  toga  je
jako  bitno  da su  oba partnera  samostalni , tj  da ni po kom osnovu  ne zavise  od  nijednog  roditelja , ni  sa jedne  strane , i  onda nece  biti 
problema sa   svekrvama i  punicama . naravno , bice  nekih drugih uvek  ali  to  ti je  zivot ...
« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 11:20:21 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Da li je pametno saradjivati sa njom po pitanju kuhinje (znači kuvanje prepustiti njoj, pomagati joj kad treba, kuvati kada ona ne može i sve što tu ide...kupovina i ostalo) ili se odmah distacirati i po tom pitanju ?? Ne znam kako muškarci reaguju kada treba da iz jedne kuhinje predju u drugu, kada se ožene... Smile

maki, mislim da je saradnja koju si pomenula upravo i kljucna  Smile
saradnja i dalje nije prijateljisanje.... i kroz saradnju se moze napraviti zdrava distanca Smile
ako je situacija takva da snaja zivi pod istim krovom sa svekrvom, jako je vazno da se ne nova zena ne  ponasa kao uzurpator teritorije po svim stavkama  Smile
uostalom... sto ne prepustiti svekrvi stosta iz domacinstva, kao i osecaj da je i dalje vazna i bitna  Smile ne moze da skodi  Smile a moze da olaksa svima  Smile
doduse, ne zivim sa svekrvom, pa malko teoretisem... zainteresovana sam za temu i iz perspektive da ce jednog dana svekrva sigurno ziveti sa nama  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Mačak, imaće ona dve snaje Smile I voli da dominira kuhinjom Smile Prva snaja je već tamo i odmah joj je ''predala kuhinju''. Naravno, ja ću uvek poštovati njegove roditelje i saradjivati sa njima ali stalno zamišljam situaciju kako moj budući muž u 40-oj hvali ''maminu kuhinju'' ...i nije mi baš dobro Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 

ma neka hvali, sta te briga, oslobodjena si sporeta na duze staze  Smile Smile
... mozes da se specijalizujes za par jela ili kolaca koje oboje volite, i koji ce onda biti samo makini specijaliteti Smile
ostalo muvanje po kuhinji ja bih rado prepustila gospodji majci, ich se ne bih bunila ni gurala  Smile Smile
imaces ti gomilu obaveza i poslica i bez toga, narocito kada dodju bebe na red...  Smile

« Poslednja izmena: 24. Avg 2008, 13:49:03 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Moja svekrva nije nikad tražila razlog za sukob, jednostavno bi podivljala. Nije volela da kuva, nije spremala kuću, nije se bavila vešom ali je uvek bila spremna da napravi sukob.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mačak, pa ti si legenda Smile Kako se toga nisam setila Smile Hvala za savete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson w350
Ove nase starije zene kazu: "Kad smo mi bile snajke, svekrve nisu valjale. Sad kad smo mi svekrve, snajke ne valjaju."

Mi zivimo u kuci zajedno sa mojom bakom, odnosno tatinom mamom. Moja baka zivi u prizemlju, a mi na spratu.  Koliko sam ja do sada imala prilike da uocim, moja mama i moja baka se vrlo lepo slazu. Skoro nikada nije doslo do prepirke, ili prebacivanje s obe strane. Moja baka voli da se oseca korisnom u kuci, ali je kuvanje, ciscenje, pranje, peglanje i te stvari prepustila mojoj majci, sto se tice dela kuce gde mi zivimo. Deo kuce gde ona zivi je pod njenom odgovornoscu. Voli da nam kuva, ali samo kad mama nije u mogucnosti. Nikada nisam primetila da mojoj mami smeta to sto ona ponekad kuva.

Rado dolazi kod nas, sedi s nama, i ima svo postovanje moje majke, koja postuje samo one ljude koji su to zasluzili. Baka se nikada nije uturivala, niti mesala ni u sta, sto se tice veze izmedju mojih roditelja.

I tako ta veza izmedju snajke i svekrve, u mojoj kuci, savrseno funkcionise.
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Mačak, pa ti si legenda Smile Kako se toga nisam setila Smile Hvala za savete Smile

Smile Smile

meni s vremena na vreme dodje svekrva u goste na par dana... tada joj rado prepustim kuhinju i kuvanje- ona se oseca korisnom, meni stvarno olaksa jer mi skine s vrata taj deo kucnih aktivnosti  Smile
sve sto napravi pohvalim, i svi srecni  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Pa i moja baka i mama super funkcionišu, a ne živimo odvojeno. ali sam zato videla sto situacija kod drugih u kojima ne bih volela da se nadjem. Ja sam naučila kako da saradjujem sa drugim ženama u kući, ali šta kada odeš u porodicu gde je jedna žena čitav život vodila sve brige oko svoje porodice-sama i kojoj je to način funkcionisanja i ne želi da ga se odrekne... tj. ona ne ume da funkcioniše sa dr. ženama  Smile Zbog toga ustvari i nastaju sve te nesuglasice, osećaj da joj se oduzima tron i ostalo Smile

Mačak, to je super  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 14:25:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.