Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako smuvati drugaricu iz odeljenja?  (Pročitano 114416 puta)
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Slushaj, 6 meseci nije bash puno vremena za neko ozbiljno, pravo i iskreno prijateljstvo...
Pre ce biti da ti se ona jednostavno dopala, privukla zajednichkim stvarima, i zasvidjala...

Josh je rano da se svrstash u prijateljsku zonu, i mozesh sve ovo da joj iznesesh kao shto sam ti i rekao...
Da ti se ona dopada vishe od obichne drugarice, da mozhete da budete u vezi i da samo produbite vash odnos time, da ne zelish da zavrshite na brat/sestra odnosu jer bi ti sam po sebi voleo neshto vishe od toga...

Ne bi trebalo da se naljuti jer su to iskreni komplimenti, a ako te odbije, verovatno ce da ti da dovoljno valjan razlog zbog koga i tebi to nece tako teshko pasti...
Ovako ces vremenom samo da upadash dublje u zonu "pasivnog" igraca, koji samo zeli nesto ali ne preduzima nista povodom toga...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Pa imas dobre lizinge sad,mozes i kredit dobar da uzmes..samo pazi koja kola uzimas,ne kupuje se auto svaki dan

hahahahha...Smile

ufati je za vaginu...ako bude srala nesto ...pukni je samarom...i otjeraj u 3lpm...
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Sve je relativno sem .......

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 25
Zastava West Bačka District
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
SonyEricsson 
jasikasi: nemam uslove da uzmem auto na lizing ali mi palo na pamet da uzmem neki polovan kombi i da je slatkisima namamim unutra 3:)

Wayfarer : dobra ideja ali nikako da je odvojim iz krda stalno ima prilepaka sto mene izludi kada sam pokusao da je poljubim pojavila se neka pijana i skocila izmedju nas dvoje posle toga pfffff

Dzobi : Jednom prilikom sam joj kroz pricu rekao kada sam bio nasamo sa njom da zelim nesto vise i onda mi onako zamotano rekla DRUGOVI
Moja greska je sto nisam uspeo da sakrijem da sam odlepio za njom jer ja sam inace pricljiva osoba bez cenzure psujem pljujem kada sam u blizini to se cuje Smile Posle ucestalijeg naseg druzenja ja sam prestajao da pljujem psujem itd...... drugovi su mislii da sam bolestan hehehehehehehhe i onda su skontali a i ona! svi u drustvu znaju da trcim ko lovacka dzukela za njom Smile
Jedino sto me odrzava je to sto je nju zadnji decko u koga je bila zaljubljena ludo ludo prevario posle nedelju dve
sto je nju jako pogodilo pa ono mozda kada je malo prodje popusti ili nesto :/

bobaK_bl : nemas pojma kad je vidim tresem se ko terijer uleteo bi u nju ko svinja u mekinje al dzentlmenski samo Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
pa sta da ti kazem...klekni pred nju... na koljena i  opoali drecat....

dajjjj miiii .....moliimm teeeee....
ali negdje na pola ulice...prometne ulice...gdje vozila stalno sinjaju...

mene je tako jedna poljubila...nije gadura htjela...
nema sta nisam probao....i jbg...kad smo prelazili neku ulicu..
ja ti lijepo legnem na pola ulice u snjeg..tj ljapavicu...
...i kazem ja ne idem odavde dok ne dobijem cmoku.....Smile
prvo se smijala..pa joj postalo neprijatno...pa se malo uplasila...da ce me kola zgazit...
ustani budalao zgazit cete kola..pocela je da histerise...
i reko sam joj ...meni je tvoja cmoka vrednija od mog zivota...
meni zivot ne treba...bez tvoje  cmoke...Smile
i obecala je da cu dobit cmoku ako ustanem iz one ljapavice...:roll:
i dobio sam je...i nakon tri / cetri dana sam je sutnuo...zaljubio sam se u njenu neku  drugaricu...Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung GT-S7580
Bobak..   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
SonyEricsson 
pa sta da ti kazem...klekni pred nju... na koljena i  opoali drecat....

dajjjj miiii .....moliimm teeeee....
ali negdje na pola ulice...prometne ulice...gdje vozila stalno sinjaju...

mene je tako jedna poljubila...nije gadura htjela...
nema sta nisam probao....i jbg...kad smo prelazili neku ulicu..
ja ti lijepo legnem na pola ulice u snjeg..tj ljapavicu...
...i kazem ja ne idem odavde dok ne dobijem cmoku.....Smile
prvo se smijala..pa joj postalo neprijatno...pa se malo uplasila...da ce me kola zgazit...
ustani budalao zgazit cete kola..pocela je da histerise...
i reko sam joj ...meni je tvoja cmoka vrednija od mog zivota...
meni zivot ne treba...bez tvoje  cmoke...Smile
i obecala je da cu dobit cmoku ako ustanem iz one ljapavice...:roll:
i dobio sam je...i nakon tri / cetri dana sam je sutnuo...zaljubio sam se u njenu neku  drugaricu...Smile

Malo mi je zanimljivo tvoje razmisljanje jer je i meni ovo palo na pamet Smile
Isto tako mi je palo na pamet da je kidnapujem i odnesem na vikendicu ,i drzim njenu ludu glavu tamo dok je ne uhvati stokholmski sindrom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
ljuta papricice...gledajuci tvoj avatar...ne mogu a da se ne zapitam jel se u tvom problemu...tj u pitanju...
radio o drugarici ili drugu kojeg zelis da smuvas.. Smile Smile
..msm nije to ni vazno...ali eto... samo se pitam...Smile
posto savjeti za jedno i za drugo "muvanje"nisu adekvatni i ne sljakaju u oba slucaja sa istim efektom........Smile
« Poslednja izmena: 18. Maj 2012, 05:10:29 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung 111111
ovo leonora bog te jebo   Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
SonyEricsson 
bobaK_bl  hahhahaahahh ma ja sam decak samo kada sam stavljao avatar ova crvena me podsetila na nju pa sam malo stavio eto tako Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Narode i ja imam jednu drugaricu iz odeljenja koja mi se jako svidja, ali nije slucaj kao sa nekima ovde.   .    Do sad ni ja ni ona nismo razmisljani na tu temu niti smo na taj nacin pogledali jedno drugo, ali prosto mi se svidja.    Nije sad da mi je neka drugarica, ne druzimo se mnogo, i nisam iskreno video neke znake, niti slao.   .    Ne znam stvarno kako da postupim, na koji nacin.    Ne zivimo bas u istom mestu, i stvarno samo mi treba ideja, nacin.  .   Cesto je sa drugaricama, inace :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.