Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: kako smuvati devojku koja ti se svidja  (Pročitano 1128 puta)
03. Jan 2014, 00:27:51
Zodijak
Pol
Poruke 2
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Hteo bih nesto da vas pitam. Postoji jedna devojka. Znali smo se i pre ali sad se vise druzimo jer idemo zajedno u odeljenje,mnogo mi se svidja. Ona je sa momkom starijim 4 godine od nas. Cesto na casovima primecujem da gleda u mene i kao da mi salje neke signale. Tako da neznam sta da radim pomagajte molim vas zaljubljen sam do usiju  :nervious:

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora chelavi1 (Vreme: 03. Jan 2014, 00:39:14)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
šalji i ti njoj signale  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
šalji i ti njoj signale  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
ja ne kapiram vas te nove genarcije...jel vi imate mozak..i jel znate da ga koristite..
i zasto mislite da za sve postoji neko resenje..neki  savjet...u guglanju...

za muvanje ti niko nikakav savjet ne moze dati..koji ce biti djelotvoran...postoje neki sabloni...
ali ljudi svi ...nisu istog kalupa....

pa tako ni zene...

kod jedne nesto mozda prodje... dok ce ti druga za to reci..idi ba u picku materinu...budalo....

muvanje je... stvar ....licne i cesto i trenutne kreativnosti...

nesto sto ti sam moras da uradis...inace to nema svrhu...smisao...

u tome se uziva....a kako ces ti da uzivas u mojoj prici...

to je isto kao i ove internet budale po forumima..nekim strucnim..i inim...sto se loze recimo na vojsku...
sto im oci ostaju rasirene...kad gledaju neke filmice...nekih sopecosa i sl...

sve je to prisvojni adrenalin...tudji adrenalin...gdje akter negog dogadjaja uziva u adrenalinu...
a tebi sljaka adrenalin dok gledas..nekoga ko prozivljava nesto stvarno...

mislim....sta reci...

malo taj mozak upotrebite...koji ce vam kurac ako ga koristite samo da moyete ukucatu u gugl neku rijec trazenu... 

vi shvasta naucite tako..citate i sta znam..i to nije lose..problem je sto vi nista od toga ne razumijete..ne shvatate...
i necete nikad ....na taj nacin..

covjek se uci iz iskustva ....a ne iz knjizurina i tekstova...

to sto procitas i sto ti neko kaze....u praksi se moze pokazati skoro neizvodljivo..tebi..
dok ce neko drugi sa lakocom to primjeniti....

znaci moras uciti  na djelima..kad se ipalis..jednom..vec nesto naucis...sta ne bi trebao da radis..recimo...
i tako....

meni se cini da se vi bojiite tih cura...ili jos gore da se bojite da vas ne odbije..

i sta ako te odbije..ma ko je jebe..ides dalje covjece....
nije njena picka jedina na svetu...
« Poslednja izmena: 03. Jan 2014, 11:31:56 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ljudi molio bih za pomoc.  Za novu godinu sam se smuvao sa jednom devojkom a oboje smo bili malo pijani.  Sutradan sam je pitao da li hoce ozbiljniju vezu itd i ona mi je rekla da ne bi zelela (sa sve srcem :D) i posle je pitam da izadjemo i kaze mi da nece jer ima decka.  Vidim ja kod nje na fejsu da je stavila da je s nekim u vezi i posle par dana saznam da je ona sa njim trebala da bude ali su se posvadjali i to je propalo.  E sad sta mi je ciniti? Inace imam 15 godina  :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Ljudi molio bih za pomoc.  Za novu godinu sam se smuvao sa jednom devojkom a oboje smo bili malo pijani.  Sutradan sam je pitao da li hoce ozbiljniju vezu itd i ona mi je rekla da ne bi zelela (sa sve srcem :D) i posle je pitam da izadjemo i kaze mi da nece jer ima decka.  Vidim ja kod nje na fejsu da je stavila da je s nekim u vezi i posle par dana saznam da je ona sa njim trebala da bude ali su se posvadjali i to je propalo.  E sad sta mi je ciniti? Inace imam 15 godina  :D
Probao si za nesto, rekla ti da ima decka. Sad dal ga stvarno ima il joj se samo svidja njena stvar. Svidjao si joj se za jedno vece al mozda ne za vise i to je to...

Tako da, ko je hebe, teraj dalje. A cak i da joj je to propalo mzoe da se javi ako hoce nesto vise od tebe.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.72
... nego uporan.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
 Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.724 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.