meni hitno treba pomoc. . . . . . znam jednog decka jos od detinjstva i mnogo mi se svidja, drugom recju volim ga. . . . on skoro da ne obraca paznju na mene. . . pre mi se cak i javljao i bas smo se dobro druzili, a sada me pogleda malo duze a onda skrene pogled kao da mu je glupo sto me vidi. . . . ima devojku i izgleda kao da se bas puno vole. . . xDD ali ja njega uopste ne razumem. . . . pre je bio zaljubljen u mene, sad verovatno ne. . . sta da radim?????? ja bih volela da ponovo budemo prijatelji kao pre. . . :S ali ne znam da li on to zeli, a ni ne bih da budem napadna. . p. s. . . mnogo sam ga pravila ljubomornim i bila bezobrazna u vreme kad nije trebalo. . . . :( :S
Ja nikad nisam "muvala" decka... ima puno suptilnijih nacina kojima mozemo staviti decku do znanja da nam se dopada (vragolast pogled koji se kao "slucajno" susretne sa njegovim nekoliko puta, odmeh, stav, ponasanje kada si u njegovom prisustvu) ipak je po meni na muskarcu da napravi prvi korak
@ Jokca... moras nam pojasniti malo... da li je vec bilo neceg medju vama ili je samo on bio zaljubljen u tebe a ti ga pravila ljubomornim pa si sada kada ima curu i kada je "digao ruke" od tebe shvatila da ga volis
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.