Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 08:01:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kako smanjiti ( spreciti ) nerivranje?  (Pročitano 11297 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung SGH-E590
Pocni da se drogiras. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Muzika. Odvali neku repcugu i uzivaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Evo kao sto i sam naslov kaze, interesuje me kako smanjiti ili spreciti nerviranje? Primecujem da sto sam stariji da sve vise imam problema sa zivcima, da se nerivram oko raznih stvari. Neke su bitne, neke nisu ali ja se nerviram. Nije to neko nerviranje mnogo jako ali je dovoljno cesto da negativno utice na mene. Primeri su razni: fakultet, posao, roditelji, politicari, pare, drustvo, saobracaj, bahatost, ratovi po svetu, glupi filmovi i serije, muzika itd. Mislim zaista brdo stvari. Fizicka aktivnost je ok: posao,trcanje i sklekovi i setnja. Mentalna aktivnost isto ok: strana i kvalitetna domaca muzika,citanje knjiga,gledanje serija i filmova,surf po netu, tako da sa te strane imam gde da ispraznim svoj kao neki bes ili da prosirim vidike.Mislim da mi je jedno od resenja da nabavim neku kintu i odem negde na odmor bez icega jedno minimum 20 dana ili da postanem milioner ali ozb.Jel ima neko neki savet ili sam beznadezan slucaj zato sto sam rak u horoskopu Smiley
Seks.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
jbg....ja kad pukneem...obicno se malo izdvojim na par desetina sekundi..udahnem duboko..
skrgutnem zubima..i stisnem sake....par puta jako....da par puta pucnu zglobovi...
i pomislim na drage osobe..koje bi mogle da ispastaju ..za neku moju eventualnu reakciju-...
ne neko zlo... koje mi neko pokusava nanijeti....i za tih par desetaka sekundica budem okej....
i kazem sebi - neka ga..nicija nije sjala do zore...pa nece ni njegova...
docice on meni....na zicer..sve i jedan je do sada dosao....
i brzo zaboravim to....i uvijek nekako slucajno naletim na taj "problem"...a ja ne zaboravljam i ne opsrastam nista..ni najrodjenijim....
i u letu ga rijesim...
a inace da nisam to nasao....sigurno nijedan ne bi bio rijesen..povoljno za mene....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Nokia krntija
Evo kao sto i sam naslov kaze, interesuje me kako smanjiti ili spreciti nerviranje? Primecujem da sto sam stariji da sve vise imam problema sa zivcima, da se nerivram oko raznih stvari. Neke su bitne, neke nisu ali ja se nerviram. Nije to neko nerviranje mnogo jako ali je dovoljno cesto da negativno utice na mene. Primeri su razni: fakultet, posao, roditelji, politicari, pare, drustvo, saobracaj, bahatost, ratovi po svetu, glupi filmovi i serije, muzika itd. Mislim zaista brdo stvari. Fizicka aktivnost je ok: posao,trcanje i sklekovi i setnja. Mentalna aktivnost isto ok: strana i kvalitetna domaca muzika,citanje knjiga,gledanje serija i filmova,surf po netu, tako da sa te strane imam gde da ispraznim svoj kao neki bes ili da prosirim vidike.Mislim da mi je jedno od resenja da nabavim neku kintu i odem negde na odmor bez icega jedno minimum 20 dana ili da postanem milioner ali ozb.Jel ima neko neki savet ili sam beznadezan slucaj zato sto sam rak u horoskopu Smiley

Нико ти не може помоћи осим тебе самог. Очигледно јел да?  Smile

Мислим да сам причао то већ једном овде... као тинејџер сам био изузетно пргав. Нема око чега се нисам нервирао... изгубим на баскету, заврљачим патике у пизду материну. Изгубим од компјутера утакмицу Мастер лиге на ПЕС-у, развалим кревет у својој соби. Да не причам даље шта све не, чисто да стекнеш утисак како је то изгледало. И онда ми један од најбољих ортака приђе и каже: "Буки, супер си тип, занимљив, паметан, начитан, сјајан другар, али брате нервираш се преко сваке даре и мере. Отераћеш све људе око себе због тог срања."

Данас се нервирам фазон 100 пута мање. Зашто? Па јер сам од тог дана кад ми је ортак оно рекао, константно себе подсећао на то. Сваког дана. И кад год би дошла нека ситуација због које би праснуо, зауставио бих се, стиснуо зубе и сетио се тих речи. Ни сам не знам колико пута сам се суздржао од испада... И онда када се после 3 следећа баскета које си изгубио јер су ти саиграчи мрцине суздржиш од испада, после четвртог си већ толерантнији. После четрдесетог те већ толико боли курац да ти Глоговац делује као аматер.

Да ме не разумеш погрешно, нисам ја сад тотална флегма. Па пре неко вече сам играо покер онлајн и лик иде ол ин са 6 и 3 из пуког губитка стрпљења и курцобоље, а ја га испратим са кецом и краљем. После прве три карте излазе кец, краљ и петица, а следеће две четворка и седмица. Устао сам столице и набадао јастук на кревету неких десетак секунди као да је Миланко Шаранчић. Некад човек треба да си да одушка... није здраво ни све трпети и држати у себи. Мож да добијеш шећер. Без зајебанције.

Али основно - самоконтрола.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Citam ovo i kao da slusam sebe, zato sto imam poootpuno isti problem i  razmisljam o njemu na isti nacin, a isto sam rak u horoskopu.   :shock: Ne mogu ti dati savet, jer sam usla ovde da bih i ja nasla jedan, samo da ti kazem da nisi jedini    :) Isto mislim da nam je potreban odlazak negde, odmor od svega, od ustaljene okoline i nacina zivota, a paaara se nema, pa to samo povecava nerivranje.  Trebalo bi da se fokusiramo na zaradjivanje nekih para.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
слушај дечко, ја сам  била оличење ивца који се константно трза и вибрира. Ја сам била краљ нервирања. Ма не краљ, ја сам била цар. Сваки дан кад устанем из кревета ја сам била једна надркана темпирана бомба која нема где да пукне. сви вентили заврнути. И шта се деси? Завршим у болници због тога, желудац отишао у три материне. Пар вечери преноћила у болници, наслушала се лекара и лекара који кажу да човек не може да опстане ако се нервира око ствари које се не дају мењати.
И тих пар дана у болници је мене просветлило. Кад лежиш сам у мраку, далеко од куће, заглављен на најгорем месту после затвора зато што се нервираш, схватиш-да треба да те боли уво за све и сваког. Ето тако...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sloboda nije slobodna!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 515
Zastava Leskovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Jedan indo dnevno - preporučujem! I svako ko ti kaže da ćeš od toga postati narkoman, veruj mi, taj nema veze s mozgom. Inače, nervoza je sastavni deo života, mora da postoji, uvek je tu, nekad bukne, nekad utihne, ali je uvek tu. Ne možeš da je se otarasiš zauvek, ali indom možeš da je ućutkaš na par sati; ostatak dana se nerviraš. Život je surov, jebi ga, ali je zato smrt tako veličanstvena. Oslobađa... svega...

PS. - Nemoj da skončaš samoubistvom, nađi neki filter kroz koji ćeš da izbaciš nakupljeni bes satkan od nervoze.... nađi nešto što te ispunjava.
IP sačuvana
social share
Čudiš se što me ponovo vidiš. Ali da…To sam ipak ja, tvoj pali anđeo, tvoj prognani sin, onaj sa mnogo imena...
Beliog, Asterox, Belfabio, Aplexas, Mefistopulos, Satana… Sećaš se, zar ne? Ti i ja imamo jedan hitan razgovor starče! Slušaj me dobro sada!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
ja kad cujem recenicu - Ne nerviraj se - dodje mi da tu osobu provucem kroz kljucaonicu...

Ali ne one stare, široke, nego ove male, tajnimalecke ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 08:01:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.395 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.